EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 applev0dka said: önce song'a verdik o 1m u demişler, sonra belge istemişler yok demişler.. denizliye gitmedgi bilinmiyor.. mahkemede o paranin denizliye gittigi cıkarsa bu forumdaki gs'li adalet savunuculari napcak merak ediyorum Alın şampiyonluğu cezası neyse verin, işin içinde pay sahibi olan kim verse takımdan defolsun gitsin bir daha stada bile girmesin diyeceğiz tabiki. Bizim tuttuğumuz takımın yapısı,kültürü böyle şeylere müsade etmez, 3-5 kuşun düştüğü seviyeye de düşmeyiz rahat ol. Zannetmeyin maskeler takıp kendimizi küçük düşürürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 EricCantona said: Aziz Yıldırım Tamer Yelkovan Olgun Peker. I Win !!! biz de Sinan var sadece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 - GSnin şike veya teşvikle alakasi olsuguna dair ortada bir sey yok. - Denildigi gibi olsa bile teşvik olur o şike olmaz. Oysa fener direkt şikeden ve teşvikten yargilaniyor. - Soz konusu 2006 yilinda teşvik suç degil. Dolayisiyla tesvik olsa bile bir yaptirimi yok. - Son degisiklikten sonra sike gibi tesvik de suc oldu. Fener ikisiyle de yargilaniyor. - Birine "al bu parayi bana yenil" demekle "al bu parayi da iyi oyna" demek hem etik hem de yasal olarak cok farkli. İkisi de etik olmasa da tesvik adama tokat atmakken sike oldurmektir agirlik olarak. birine iyi oynasan da kapasitesine gore oynar ve zaten tesvik olmasa da iyi oynamal hedefidir. sikedeyse aksi yonde motive ederek amac disina cikarmak soz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 hahaha şikeci cimbom ya hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 evet, fenerbahce baskanlari hakkinda kesinlesmis bir suc yok; fakat gecmis galatasaray baskanlarinin biri devlete 800 milyon euro zarara ugratmis (sayistay raporu), biri naylon faturaci. digerininki ise halen iddianame asamasinda, onu esgeciyorum. temiz camia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Geçmiş Fenerbahçe Başkanlarından birisi idam edilmişti yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 o adam kulup tarihinden silinecek kara bir leke. ittihatciydi, fenerbahce baskanligi yaptigi donemde su anki cumhuriyetcilerle ayni saftaydi. cumhuriyet kuruldu, gucu istediler, alamadilar, yoldan ciktilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 antuya bağladınız yine beyler. bekleyip görelim işte davaları mavaları. rölax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 adamın o suikastle bir alakası yok yalnız, suçsuz yere idam edilmiş. ittihatçılık suçsa atatürk de ittihatçı. her devrim sonunda kendi evlatlarını yiyor sadece olan bu. o değil de bu mevzunun şike mevzusunda konuşulması komik. 100 sene önce olmuş olayla mı yargılanacak şimdiki kulüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 kaç aydır ua dan bulduklarını yapıştıranlarla dolu, azıcık da antu havası essin buralarda hahahah temiz cimbommuş hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Catzee said: kaç aydır ua dan bulduklarını yapıştıranlarla dolu, azıcık da antu havası essin buralarda hahahah temiz cimbommuş hahaha iyi abi olay buna gider yani http://galeri.uludagsozluk.com/51/timsah-yuruyusu-yapan-fenerbahceliler_99078.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 birde işinize geldimi kesin birşey yok diyip sonra 8 aydır dava süreci devam eden somut delil olmayan, suç üstü olmayan, sadece tapelerden ve çanta resimlerinden yorumlayarak fb hakkında zaa diyerek hüküm vermenizde paha biçilemez. 2006 yılında o meşhur olay zamanlarında klüpten 1milyon çıkar nereye gittiği belirsiz, yönetici dolandırıcı dersiniz ama resimde bir çantada 2milyon var şike denince aha şikeci dersiniz. sonra 2006 teşvik suç değil dersiniz öteki gelir 1950 gazete haberleri koyar. cidden mavi ekran veriyorsunuz. Konu dışında nerde hukuk, alın size ileri demokrasi, dink cinayetinde örgüt yok denince kudurur, Aziz Yıldırımın 3 kişilik örgütüne salyalar akıtarak sevinirsiniz. ergenekon,balyoz vs davalarında taraflı medya dediğiniz yerler FB aleyhine yazınca kanun hükmü gibi c/p edersiniz odatv yazılarını işinize geldimi okursunuz. Biri gelir polis kaşınanı döver der öteki başka saçmalar vs örnekler çoğaltılır. Ne tarafta olduğunuza karar verinde, konu futbol olunca takımınızın rengindeki at gözlüğünüzle yazmayın. Aklı selim her FB taraftarı aynı şeyi söylüyor suçumuz varsa düşürün, kişilerede gerekli cezayı verin ama böyle absürd kararlarla saçma sapan iddianame ile gelmeyin, somut delil bulun yada zamanında adam olsaydınız da yiyorsa seçim öncesi suç üstü yapsaydınız bu iş bu kadar uzamasaydı eğer varsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ahmedinejad said: o değil de bu mevzunun şike mevzusunda konuşulması komik. 100 sene önce olmuş olayla mı yargılanacak şimdiki kulüp.tarihimiz 2000 yillik olsa hun devletini fenerbahce sikeyle yikti derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Merak etmeyin gençler, Adnan Polat maskesiyle dolaşmayız. Sturm Graz maçıyla da kendimizi savunmayız. Ama Aziz Yıldırım o savunmayla aklanacaksa, Denizlispor başkanı kankamızdı, düğün hediyesi verdik diye de geçiştirebilir Adnan Polat, tutuyor çünkü sanırım. Ya da totem parası filandır.. Ya da suç üstü yakalasaydınız!!!!! diyebilir. Çünkü buradaki herkes de biliyor ki suçüstü yakalamakta işi çözmüyor. Şike ve teşviğin tesbiti sanırım hemen hemen imkansız. Herşey yardım parası olabilir, herşey "baskıyla" yalan söylettirilmiş olabilir, herşey totem olabilir sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Bi bu ergenekon davasını savunanları bir de fb davasını savunanları anlamıyorum. Gittin gördün mü belgeleri? Hayır, davalar kamuoyuna açık mı ki biz bilmiyoruz bi bok? O savunma diyorsunuz adama, adam için çıkarılan suçlama çok normalmiş gibi. Sen Cumhuriyet tarihinin en önemli davalarından birini yürtüyorsun, isimler eksik, bilgiler yanlış, iddianame sayfaları eksik. Ya çok cahilsiniz, ya da hayatınız hiç dava takip etmediniz. Tutturmuşunuz bi, madem Aziz temiz neden o adamlarla işi var. Zaten Aziz gibi gücü elinde bulunduran adamların çevresi karanlık adam dolu. Ya fenerbahçeli değilim allah göstermesin =) ama inanılmaz komik geliyor bu galatasaraylıların fener şike yaptı höhöö modu. Ulan lafa gelince Türkiye'de adalet yok hedele hüdele, dava rakip takıma olunca bağımsız yargı, çok yaşa mahkeme. Varsa şike, çıksın her şey ortyaa. Bir bir açıklasın emniyet,savcı, mahkeme delilleri milyonlarca fenerbahçe taraftarı da elbette Aziz'e sırt çevirecektir. Adamlar başkanını, delil olmayan, henüz sonucu olmayan bir mahkeme karşısında yalnız mı bırakacaklar? Dava ait bilgilerin hiç biri net değilken siz nasıl bu kadar net konuşuyorsunuz anlamıyorum. Şike var mı yok mu? Bilemezsin adam suçlanmış. Bu yüzden suçu ispatlanıncaya kadar kişi suçsuzdur argümanı var. İki renk için omurganızı kaybetmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Evr said: birde işinize geldimi kesin birşey yok diyip sonra 8 aydır dava süreci devam eden somut delil olmayan, suç üstü olmayan, sadece tapelerden ve çanta resimlerinden yorumlayarak fb hakkında zaa diyerek hüküm vermenizde paha biçilemez. 2006 yılında o meşhur olay zamanlarında klüpten 1milyon çıkar nereye gittiği belirsiz, yönetici dolandırıcı dersiniz ama resimde bir çantada 2milyon var şike denince aha şikeci dersiniz. sonra 2006 teşvik suç değil dersiniz öteki gelir 1950 gazete haberleri koyar. cidden mavi ekran veriyorsunuz. Konu dışında nerde hukuk, alın size ileri demokrasi, dink cinayetinde örgüt yok denince kudurur, Aziz Yıldırımın 3 kişilik örgütüne salyalar akıtarak sevinirsiniz. ergenekon,balyoz vs davalarında taraflı medya dediğiniz yerler FB aleyhine yazınca kanun hükmü gibi c/p edersiniz odatv yazılarını işinize geldimi okursunuz. Biri gelir polis kaşınanı döver der öteki başka saçmalar vs örnekler çoğaltılır. Ne tarafta olduğunuza karar verinde, konu futbol olunca takımınızın rengindeki at gözlüğünüzle yazmayın. Aklı selim her FB taraftarı aynı şeyi söylüyor suçumuz varsa düşürün, kişilerede gerekli cezayı verin ama böyle absürd kararlarla saçma sapan iddianame ile gelmeyin, somut delil bulun yada zamanında adam olsaydınız da yiyorsa seçim öncesi suç üstü yapsaydınız bu iş bu kadar uzamasaydı eğer varsa tabi. İsimize gelmesiyle alakasi yok. bir tarafta fotograflarla forma ve biletler oldugunu soyleyip para oldugu belgelenen cantalarla bulusan yoneticiler, acik acik sike konusmasi yapip "kendi aramizda saka yapiyorduk yaa" diye savunma veren idareciler, tek savunmasi "yeaaw rakipler de yapti" olan baskanlar ve ifade veren futbolcular hatta men eden bir uefa var diger taraftaysa sadece bir miktar kayip para. kafasi calisan ve fanatizmle gozleri kapanmamis adam ikisini ayni kefeye koymaz. ergenekonla alakasi zaten yok. ergenekonda onlarca yerlestirilmis sahte kanit ve yalan tanik cikti piyasaya gosterdikleri deliller komple yalan cikti planli yerlestirilmis cikti. saniklar bas bas yalan kanit diye bagirdi. bu davada hicbir sahte yerlestirilmis kanit cikmadi. hicbir sanik o tapeler yalan o para yerlestirilmis bile demedi. 1950ler konusuna gelince o fotolari ben koymadim ve koyulmasini da elestirdim. Ancak sike ve tesvik ayni sey degil. sike hep yasakken tesvik son donemde yasaklanan bir durum. etikleri ayri tartisma konusu. yasal durum bu. o fotolar ise yasal durumu degil "turkiyeye tesvigi gs getirdi" komedi savinin yalanligini gostermek icin kondu. yoksa o donem de tesvik yasak degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Kimse iddaanamenin süper olduğunu iddaa etmedi. Ben yargıyı savunmadım, baya beceriksiz işler döndü. Benim sadece merak ettiğim, aramızda hukuk okuyan arkadaşlara, şike veya teşvik yapmış bir başkan veya bir klüp nasıl kanıtlanabilir. Hukuksal olarak şike veya teşviğin kanıtı nedir. Düşününce ben bunun cevabını bilmiyorum, belki hukukta yöntemleri vardır, soruyorum. Eğer totemler, baskılar, yardım parasıyla zaten idaaname düşebilecekse, kimseyi yargılamaya, teşvikle şikeyle şuçlamaya gerek yok, çünkü kanıtlanması imkansız. Bir de şu Ergenekon genellemelerinize hastayım. Şurada ne Ergenekon'u savunan oldu, ne de lafını eden. Ne alaka yani. Ben hep 2 şeyden bahsettim, merak ediyorum dedim. Biri İbrahim Akın, diğeri tarla. Eğer bunların savunması için baskı ve totem yetiyorsa eğer (dün sordum cevap böyle geldi), o zaman şike teşviği hiç tartışmayalım. İmkansız tesbit edilmesi. Benim anladığım o.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Tespit edemezsen yargılayamazsında? Egenekon örneğini verdim çünkü son dönemlerde adalet böyle işliyor bu ülkede. Hiç bir davada net bilgi yok. Aziz Yıldırım bir çok eşy için suçlanıyor. Aziz'in savunmasında da yer yer çelişkiler var iddianame de de çelişkiler var. Bu durumda suçu kanıtlanamadığı için Aziz hala suçsuz. Teşvik ve şike sadece itiraflarla gelir işte. Henüz itiraf eden var mı? Yok. Ya kimse başını yakmak istemiyor ve buna yargının gücü yetmiyor. Belgesi olmayan bir parayı ancak işte Gs örneğinde olduğu gibi göstereceksin. Mali denetimler sonucu nerden ne para çıkmış, gs'da song'a verdik diyor peki Song aldı mı? Aldıysa neden belgelendirilmedi? Benim neznimde her takım illa şike yapmıştır. Hele Türkiye'de. Yahu 2 milyar dolarlık değeri olan bir lig. Halısaha'da bile üçkağıt peşinde milletiz. Olmamasına imkan yok. ama... Hiç bir delil yok. Savunmaya tırt diyorsunuz iddianame ondan tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Delil olması imkansız o zaman diyorum ben de. Adnan Polat yardım parası, totem parası dese o paraya ne olacak. Aziz Yıldırım aynısını demiyor mu. İtalya'da deliller telefon konuşmaları değil miydi. Yani bu işin tesbiti zor. Ortada videolar var çanta var o bu var. Kesin delil yok. Ama kesin delil zaten olamaz sanırım. Dava illa ki düşer, ama ileride şike ve teşvik yine yapılsa ben yine nasıl kanıtlanacak diyorum. Göstere göstere yapsa bile kanıtlayamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 italya'da itiraf olmuştu diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Sotto said: Merak etmeyin gençler, Adnan Polat maskesiyle dolaşmayız. Sturm Graz maçıyla da kendimizi savunmayız. Ama Aziz Yıldırım o savunmayla aklanacaksa, Denizlispor başkanı kankamızdı, düğün hediyesi verdik diye de geçiştirebilir Adnan Polat, tutuyor çünkü sanırım. Ya da totem parası filandır.. Ya da suç üstü yakalasaydınız!!!!! diyebilir. Çünkü buradaki herkes de biliyor ki suçüstü yakalamakta işi çözmüyor. Şike ve teşviğin tesbiti sanırım hemen hemen imkansız. Herşey yardım parası olabilir, herşey "baskıyla" yalan söylettirilmiş olabilir, herşey totem olabilir sonuçta... Don't cry for me Argentina... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 erucalavera said: italya'da itiraf olmuştu diye biliyorum. türk insanından bu tür şeyler beklemiyoruz deiğl mi? konuşma kaydı olan adam konuşan ben değildim diyebiliyor gayet gururlu bir şekilde, kendini de inandırarak. millet olarak değişik kafalardayız. sorsan herkez tepeden tırnağa müslüman, sapına kadar. kimsenin iç sesi falan kalmamış "ya ben bi bok yedim, bununla yaşayamam" diyen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 gassaray getirdi bu pislikleri futbola. hem geçen sene kötü olmasanız mahkemede en önde gassaray olurdu bu böyle bilinsin!!! gassaray taraftarı da adnan polat maskelerini takıp gezerdi. baş şikeci sizsiniz susun şimdi! malatya ve zaladı unutmadık. - ailenizin trollü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 hıncal uluç hala yaşıyomuş ya bugün gördüm saçma sapan konuşuyo yine. adamın işi gücü galatasaray üzerinden prim yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Masquerade said: gassaray getirdi bu pislikleri futbola. hem geçen sene kötü olmasanız mahkemede en önde gassaray olurdu bu böyle bilinsin!!! gassaray taraftarı da adnan polat maskelerini takıp gezerdi. baş şikeci sizsiniz susun şimdi! malatya ve zaladı unutmadık. - ailenizin trollü. senden büyük troll mü var masq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar