Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

Bizden bişi çıkmayınca varsayımsal olarak geçen sene ligde üstte olsak şikeci olacağımızı iddia eden sevgili medyum arkadaşlar. 2012 de kıyamet de kopacak mı bi de ona bakıverin beyaz kürenizde.

Hala kendinizi savunacak yerde ona buna "sizde şikecisiniz" diye başkanınızın yaptığını sıradan göstermeye çalışıyorsunuz.

Hadi içiniz rahat etsin diye yazayım. Evet biz kurulduk kurulalı şikeyle maç kazanıyoruz, Dünyaya şikenin varlığını biz duyurduk, biz icad ettik. Her şampiyonluğumuz şaibe, UEFA da Arsenali bile satın altık süper kupada Reali satın aldık. Bizde para çok dağıt dağıt bitmiyor. Lakin yasa çıktığından beri de kasayı kapatmayı bilecek kadar kafamız çalışıyormuş. Bu tip suçlarda zaman aşımı kısa olduğu için boşuna çenenizi yormayın.
Sosyal ağlarda paylaş

"Hakim "Trabzonspor'un teşvik teklifi var mı?" diye sordu. Odyakmaz, "Var, ama Zeki Mazlum'la alakası yok. Zeki'nin geleceğini Fenerbahçeliler duydu, problem burda basladı. Ertesi gün Bülent İşcen geldi. 'Ya hayırdır, Trabzonsporlular gelmiş dedi. İki tarafa da aynı konuşmayı yaptım. Aksi ispatlanırsa hayatıma son veririm, bu kadar netim. Benim istediğim son maça kalmamasıydı, ama maalesef oldu."
Sosyal ağlarda paylaş

yarısı rüya nerdeyse. tümerin kırmızı kartı . gizli sanık . emenikenin sezerin para koklayan görüntüleri vs haninerde?

onları geçtim biz trabzon için oynuyoruz diyen futbolcular varsa ligde ben teşvik primi olsun derim fakir edebiyatı baydı artık. al işte trabzon şike teklifi yaptı dedi otyakmaz 1 galatasaraylı yorum bile yapmadı bu konuyla ilgili.
Sosyal ağlarda paylaş

shapshal said:

Fenerin didiklendiği gibi gs veya bjk didiklense durum ne kadar farklı olurdu acaba. Bir tane galatasaraylı veya bi tane beşiktaşlı çıkıp da gerçekten dediğine inanarak bizim tarihimiz boyunca hiç bi şike teşvik cart curt olmadı diyebilir mi ?
İspat edilmesin de varsın şike yapılmış olsun, ortaya çıkmasın da varsın şike yapılmış olsun. İkisinin de bi farkı yok.
Tabi bunu tamamen sorduğum soruya dayanarak söylüyorum. Dört büyükler taraftarının, hangi takımı tutuyor olursa olsun, benim takımım tertemiz diyebileceğini sanmıyorum. Sanki bu şike olaylarından önce kimse bu tip şeylerin olduğunu aklının ucundan bile geçirmiyordu da, fener hedef alınınca bir anda pislik takım öbür tüm takımlar tertemiz oldu.
Bunları biz yaptıysak başkaları yapmıyor mu sanki ühühehe diye söylemiyorum. Ama gelip de fenerliler şike yaptığımız çıkmasın diye bekliyor vah zavallılar demek de saçmalık, tabii eğer şuan veya tüm bu şike olaylarından önce her takım tertemiz diye düşünmüyorduysanız. Yok öyle bir inancınız yoktuysa da gelip de spesifik olarak fener taraftarına bok atmayın.

vay arkadaş ne tarih aşkıymış ya.
geçen sene davası bu
Sosyal ağlarda paylaş

İlk olaylar patladığında da niye bjk, ts den bahsetmionuzda bize vuruonuz paso lafına şu şekilde cevap vermiştik.

Çünkü Ts de BJK de bizim ezeli rakibimiz değil, Beşiktaşı TS yi yenince 3 gün onlarla dalga geçmiyoruz. Şikeden mikeden ceza alsalarda sallamıyoruz. Çünkü bi GS li olarak Fenerle dalga geçmek daha keyifli.
Sosyal ağlarda paylaş

Bülent Başgan başlamış yine şovunu yapmaya.

Bülent Uygun: Bucaspor, sözleşmeme 'Dini söylemde bulunma' diye madde koymak istedi, ben de '10 milyon verseniz imzalamam' dedim.

Bülent Uygun: Benim için bazı değerler parayla ölçülemez.

ahaha ulan ya. bucaspora nasıl oyuncu kakaladığın ortada usulsuz menajerlikle hadi onu geç tapelerdeki rezilliklerin ortadayken hala show haha. çıkınca bi de şiir kitapı patlatırsın tam olur. xD

---

said:
İngiliz Independent yazarı David Gold, köşesinde Yıldırım'ın savunmasını, "Türk parlamentosu tarafından azaltılan şikeye verilecek cezanın düşürülmesi Yıldırım'ı rahatlatmış durumda. Yıldırım'ın en büyük kini Şampiyonlar Liginin dışında kalmaya gibi görünüyor. 'Bu F.Bahçe'nin yükselişine dur demek için yapılan bir operasyon' derken, kendi takımını Fransa'daki Lyon veya İspanya'daki Barcelona gibi sürekli kupalar kazanan bir takım gibi göstermeye çalıştı.Bir yandan da kendisinin içeriden çıkamayacağını düşündüğü umutsuz bir savunma içinde bu yüzden de sadece kendisinin değil, tüm rakiplerinin bu işin içinde olduğunu iddia edip herkesin kendisiyle birlikte suçlu olduğunu kanıtlamaya çalışıyor" şeklinde yorumladı.

neyse. örgüt kısmı zorlama gibi orası kesin. o yüzden çoğu tahliye olur bugun sanıkların ama şike suçundan yırtmaları bu çelişkilerle zor. kısfmet.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...