Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

27 Şubat’ta yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurul öncesinde yaşanan gelişmeleri ve açıklanan adayları, futbol ailesinin bireylerinden biri olarak Kulübümüz de yakından takip etmektedir.

Yapılacak seçimin Türk Futbolunun bugünü ve geleceği açısından en hayırlı biçimde sonuçlanması, mevcut sürecin yeni gelecek yönetim tarafından adil bir şekilde yürütülebilmesi, hukuk ve spor hukukunun kurallarına uygun biçimde mevcut sorunların çözülmesi, en büyük beklentimiz ve talebimizdir.

Bu noktada; Kulübümüz, Sayın Yıldırım Demirören’in adaylığını desteklemektedir.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, yapılacak seçimin, Türk Futbolu açısından hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

demirörenimizs
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar garip işler dönüyor ki. Başka bir zamanda herhangi bir klüp başkanının TFF başkanlığına aday olması söz konusu olsa insanlar güler geçerdi. Çok farklı işler dönüyor sanırım arkada, ben şu son aylarda olanlardan, MAA'nın istifasından, MAA'nın açıklamalarından, YD olayından artık Fenerbahçe'nin suçsuz olması ihtimaline inanmıyorum. Birşeyler çıkacak ama hadi bakalım...
Şimdi benim anlamadığım YD, zaten MAA'ı desteklemiyor muydu son kongrede oylamada. Diğerleri karşı değil miydi. E şimdi YD başkan olursa ne değişecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahah YD gelecek ceza almayacaz diye timsaha girmiş Fbliler. Eh, başka da birşey ummuyorduk da Fb'den. Demiröreniniss sonuçta.

Neyse;

Aziz Yıldırım: Tarihi bir gün yaşıyoruz. Şanlı tarihimize ihanet etme iddiası ile yargılanıyoruz...

Aziz Yıldırım: Galatasaray'ın şike yaptığını Fenerbahçe'nin şike yapmadığını göstereceğim.

Aziz Yıldırım: 25 milyon susuyorsa biz cezaevinden bir mesaj vermediğimiz içindir.

Aziz Yıldırım: Savcı, Fenerbahçe'nin örgüt, amacının da şampiyon olmak olduğunu iddia etmiştir.

Aziz Yıldırım: Polis fezlekesiyle kulüpten TFF savunma istiyorsa, o zaman bu dava şahıs değil Fenerbahçe davasıdır.

Aziz Yıldırım savunmasında Nazım Hikmet'ten şiir okudu: Düşmana inat, bir gün fazla yaşamak...

Aziz Yıldırım: Fenerbahçeli olmayı her şeyin üzerinde tutmam benim için bir erdemdir.

Aziz Yıldırım: İddialar asilsiz, itibarsizlastiriliyoruz, tarih yazanlar yargilaniyor.

Aziz Yıldırım: Bugün tarihi bir gün yaşıyoruz. Siz hem kişileri hem kulüpleri yargılıyorsunuz.

Aziz Yıldırım: Aziz Yıldırım'ın şahsi akıbetinin bir önemi yoktur...

Aziz Yıldırım: Fenerbahçe camiası ulu bir çınardır ve bu ulu çınardan tek bir yaprak koparılmasına imkan vermeyecektir.

Aziz Yıldırım: Fenerbahçe Cumhuriyeti, Türkiye Cumhuriyeti'ne paralel gelişmiştir.

Aziz Yıldırım: Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı olmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum.

Aziz Yıldırım: Bize saldırının temel nedeni kuruluş yıllarındaki felsefemizdir.

Aziz Yıldırım: Fenerbahçe, Kuvay-i Milliye ruhunun temsilcisi oldu.

Aziz Yıldırım: İnsanlara Türklük gücü ve yaşama umudu veren Fenerbahçe, halkın sevgilisi olmuştur.

Aziz Yıldırım: Fenerbahçe'yi Atatürkçü yoldan çevirme gayreti var. Buna izin vermeyiz!

Aziz Yıldırım: Tarihimizde işgalcilere karşı verdiğimiz mücadele gibi yüzümüzün akıyla çıkacağız..

Aziz Yıldırım: Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe...

Aziz Yıldırım: Ben ve arkadaşlarım hiçbir zaman Fenerbahçe'yi kötü duruma düşürecek eylemlerde bulunmadık.

Aziz Yıldırım: 22 yıldır bu kulübe hizmet veriyorum. Asla şike gibi bir suça bulaşmadım...

Aziz Yıldırım: Poliste maruz kaldığım muameleyi hak etmedim...

Aziz Yıldırım: Yapılacak adil yargılama ile buradan temiz çıkacağız. Söz konusu suçları işlemediğimiz ortaya çıkacaktır.

Aziz Yıldırım: Savunmamı dikkate almadan benim aleyhime karar verebilirsiniz. Ama Fenerbahçe'yi ortadan kaldıramazsınız.

Aziz Yıldırım: Yaptığım hiçbir tesise kendi adımı vermedim...

Aziz Yıldırım: Birbirini tutmayan telefon konuşmaları hiçbir şeye kanıt olamaz...

Aziz Yıldırım: Masumiyetimizin ortaya çıkacağına inancım tam...

Aziz Yıldırım: Fenerbahçe'ye yatığımız tesisler, FBTV, Radyo, dergi, şubeler örgütse evet ben kurdum, lideriyim...

Aziz Yıldırım: Temmuz ayından beri cehennemi andıran süreçte gördüğüm muameleleri hiç hak etmedim..

Aziz Yıldırım Habertürk gazetesini havaya kaldırarak mahkeme heyetine gösterdi...

Aziz Yıldırım: Ben emniyetteyken resmimi gazetelerde bastılar. Ben onurlu bir insanım.

Aziz Yıldırım'dan mahkeme heyetine: Bu fotoğrafı basanlar için gereğini yapın...

Hakim Mehmet Ekinci, fotoğrafının basılmasıyla ilgili rahatsızlığını dile getiren Aziz Yıldırım'a: Şikayetçi olun o halde...

Aziz Yıldırım: Çıkar amaçlı suç örgütü demek, mafya demektir.. Kimse Fenerbahçe başkanına, yöneticisine 'mafya' diyemez..

Aziz Yıldırım: Ben hastanedeyken adres kısmına Metris yazdılar. Medya da kendisine verilen görevi yerine getirdi!

Aziz Yıldırım: Kulüplerine sahip çıkan Fenerbahçeliler'e polis biber gazı sıkmıştır...

Aziz Yıldırım: Emniyet '19 maçta şike var' diye açıklama yaptı, iddianamede 13 maça yer verildi. 6 maç buhar oldu uçtu.

Aziz Yıldırım: Emenike'nin para sayarken görüntülerini yayınlamayanlar ahlaksızdır.

Aziz Yıldırım: Eşgal fotoğrafımı gazeteye basan gazete patronlarının, benden daha temiz olduğunu düşünmüyorum.

Aziz Yıldırım: Polis, tribünlere gelmek isteyen bazı taraftar gruplarını içeriye almıyor, bu haklar engellenemez.

Aziz Yıldırım : Bize bir PC bile vermediniz.
Hakimin cevabı: Dün verdik GS-SGraz maçını izliyordunuz...

Aziz Yıldırım: Belge ve delil olarak sunulan telefon konuşmaları gizlilik kararına rağmen medyada yer aldı. Basına kasıtlı sızdırıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...