Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

galatasarayın resmi sitesinde hemen solda kupalar var

oraya tıklıyorsn hemen cıkıyor

2011 de güncellenmiş.sadece futbol yazıyor.fenerin şikeli kupasını ekleyin birde oraya işte

fenerin resmi sitesinde karmaşık linklerden sonra sayfanın en altında şöyle bişi var

Futbolda, Türkiye’nin en çok kupa kazanan kulübü Fenerbahçe’dir. Takımımız, eski adıyla Türkiye Birinci Ligi, yeni adıyla sponsorluklar yüzünden her iki üç yılda ismi değişen Süper Lig’de 18 kez şampiyonluk sevincini yaşamıştır. Kupalarının arasında 18 Türkiye Süper ligi, 12 TSYD, 6 Milli Küme, 4 İstanbul Şildi, 1 İstanbul Kupası, 3 Türkiye Futbol Şampiyonası, 1 Spor-Toto, 4 Donanma, 8 Başbakanlık, 4 Türkiye, 2 Atatürk, 6 Cumhurbaşkanlığı Kupası bulunmaktadır.

sdfdsfs

diğer branşlar içinde resmi bi kaynak bulamadım adam gibi karşılaştırma içn
Sosyal ağlarda paylaş

ule ben daraldim su fb gs kupa muhabbettinden.

adamlar uefa kupasi almis hala neyin sidigini yetistirmeye calisiyoruz, istersen tankerle ise yetismez adamlarinkine.

anca gidersin sende alirsin, ya da ne biliyim sampiyonlar liginde ikinci olursun da gene yetmez adamlar birde super kupa almislar.

fb li olarak gene bir itiraf size futbolda en basarili turkiye takimi GS dir, neyin tartismasi bu anlamiyorum senelerdir.

hangimiz 6-0 ile uefa kupasini takas etmek istemezki.

sakamisiniz.

bendemi hata var anlamiyorum ki, seyirci olmak takim tutmak bu kadar bodoz kor olmayimi gerektiriyor. bir oyun spor bu eglencenize bakin yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

helal :p
katılmaktan öte bişe diyemiyorum valla, hatırlıyorum da o kupa finalini gs'li bi arkadaşın evinde babasıyla falan izlemiştik, tüylerimin diken diken olduğunu dün gibi hatırlıyorum

yalnız tabi şu da var, bunu bu kadar açık seçik yazman yukarıdaki bazı ifadelerdeki "siz şöylesiniz, takımınız böyle, kuma gömülü kafanız vs vs " çoğullarının dışına çıkmana yetmiyor

yani iki kere rafineyiz bu durumda ^_-
Sosyal ağlarda paylaş

yani ama aziz yıldırımın eseri bu birazda.

uefa kupasına tesaduf diyen kendisi.bazı başarıları kabul etmek lazım

telekom arena yapılana kadar fenerin senelerdir staddı feneriumdu vs idi konularında galatasaraydan çok önde oldugunu her galatasaraylı hatta yönetciler vsde kabul edip söylüyordu

uefa kupasından sonra galatasaray yıllardır çok kötü bence.ama buna rağmen fenerin sportif anlamda bu fırsatı yakalamışken öteye gidememiş olması camiada sıkıntı oldu.

denizlide aldıgımız ve 2008 de aldıgımız şampiyonluk dönemlerinde fenerin kadroları hep bizden daha iyiydi.içerde dışarda yeniyordu bizi.ama bi türlü o farkı açamadı galatasaray ile.

normalde şu 10 senede fenerin ağır domine etmesi gerekirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

hayir tek mantikli aciklamam herhalde diyorum oyle agiz dalasi milletin hosuna gidiyor, hani ben Gs li olsam guler gecerim onlarda uzatiyor hatta 6-0 anildigi zaman rage e giriyorlar. onlar kendilerinin degerini bilmiyor gibiler :)

FB olarak her zaman diyoruz kupa buyuklugu degil ot bok, e tamam o zaman bak sen oyununa sporuna, eglenmene bak, gene takil ister kupa al ister alma her seyi sozde birakma, gerceklestir.

avrupada amerikada spor bu sekilde degilmi ? cok nadir bir iki takim arasinda bodoz seyirci vardir. adam gidiyor macina egleniyor sonra barda karsi takimin futbolcusu ile iciyor.. bu derece.

bu kadar rahat karsilarsak sporu yonetmeside izlemeside, hazmetmeside rahat olur, eglenirsin orada kalir.

bu kadar ciddiye almazsan da yoneticin boyle pislikleri yapmaz, bu kadar baski olursa futbolcunun ve yoneticinin uzerinde sonucu bu oluyor iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırım'ın egoları ve hırsları bakmayın Fener'i bence çok şeyden mahsun bıraktı. Red'in dediği gibi 10 senede Fener çok daha fazla domine edebilirdi. Ben sadece aklı başındaki Fenerlilerin Aziz Yıldırım'a artık bırak kardeşim demesini bekliyorum. Hayır, bu davadan aklanırsa adam eğer, artık egosunu düşünmek bile istemiyorum.
Fenerbahçe'ye ve Beşiktaş'a Galatasaray gibi bir otokontrol mekanizması lazım. Klubün önde gelenleri, efsaneleri, arka plandaki adamları, yeri gelince dur demeli. Bugün Galatasaray da Adnan Polat'a yol verildi, yarın öbür gün Ünal Başkan sapıtırsa eğer, ona da yol gösterilir. Bu hani dalga geçtiğimiz ama gerçekten önemli bir faktör olan liseli kültüründen geliyor. Bu klüpler kimsenin şahsi oyuncağı olmamalı. Başından beri dediğimiz o zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

@Red :

fenerbahce istedigi kadar turkiyede kupa kazansin futbol takimi ile, benim gozumde egerki bir yaris var ise GS ile, avrupada Gs den fazla kupa alir, ya da benzer basariyi kazanir o zaman FB li olarak biz daha iyiyiz futbol takimi olarak derim.

kimin umrunda artik turkiyedeki sampiyonluk vs ?

futbol takimindan bahsediyorum bu arada sadece.

hayir turkiyede de GS den gerideyiz biz.. ayni sayida sampiyonluk, turkiye kupasi zaten bir ruya.
Sosyal ağlarda paylaş

@sotto :

hocam aziz denen kisi tutuklanip hapse girmisken bile oradan indirilemiyorsa isimiz is bizim.

ben olsam inerim oradan temizlenirim gelirim geri. bu nasil bir ego ise adamda gitmiyor gonderilemiyorda.

utanc verici bir durum bizim adimiza.

en azindan benim adima.

not : sucsuz suclu ilgilenmiyorum ben, bu durumun en dogru cozumu bana gore bu. sucsuzdur geri gelir hizmet etmeye devam eder, ama su anda aziz > FB oldu milletin haberi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

tabi avrupa kupası önemli ama fener bunu türkiye içinde de yapamadı pek

dediğim gibi şu 12 senede fenerin şampiyonlugu 23 e 16 üstün olsa kimse yadırgamazdı.ama fenerbahçe o başarıyı elde edemedi bi

stad taraftar iyi kadrolar derken yine dandik galatasaray kadrosu 2 sene şampiyon oldu çok kritik dönemlerde.
Sosyal ağlarda paylaş

@kanuni
Aynen öyle işte. Hep dediğimiz şey, ben çok yazdım. İstifa edersin, ha suçsuz musun gelirsin işte o zaman efsane başkan olursun. Ha yoksa eğer senin daha fazla Fenerbahçe başkanı ünvanını taşıma hakkın yok zaten. Daha ilk aylarda söyledim bunu, insanlar kızdı. Ama yakışmıyor bence ve bunun suçsuzlukla veya suçlulukla bir ilgisi yok..
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

avrupada amerikada spor bu sekilde degilmi ? cok nadir bir iki takim arasinda bodoz seyirci vardir. adam gidiyor macina egleniyor sonra barda karsi takimin futbolcusu ile iciyor.. bu derece.

bu kadar rahat karsilarsak sporu yonetmeside izlemeside, hazmetmeside rahat olur, eglenirsin orada kalir.

bu kadar ciddiye almazsan da yoneticin boyle pislikleri yapmaz, bu kadar baski olursa futbolcunun ve yoneticinin uzerinde sonucu bu oluyor iste.

Abi bizde çocukluktan itibaren böyle yetiştirilme var. Daha ufacık yaşta spor konulu tartışmalara şahit oluyor insanlar. Burda futbolda rekabet yüzünden insanlar birbirini öldürüyor. Biri şampiyon olunca takır takır silah atılıyor.

Futbol bu ülkede inanılmaz şekilde ciddiye alınıyor ama öbür taraftan bakıyosun yetişen insan sayısı çok az. Ufacık yaşta futbolla yatıp futbolla kalkmaya başlıyoruz ama eğitim verilmiyor yeteneği olana. Herşeyimiz lafta.

Bide iddaa falan gibi oyunlar da çok fazla hırsa yönlendirmeye başladı insanları son dönemde. Kupon için çıldıran deliren küfürler savuran insanlar fln.

Gariplik kanımızda var vesselam.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamda biliyordur aslında Fenerbahçe'den kendisini soyutlamasının FB için olumlu olacağını, ancak öyle bir durumda arkasında böyle büyük bir kulübün gücü olmayacağından çok daha ağır ceza almaktan korkuyordur. Hani öyle darağacında bile fenerbahçe filan atıp tutmasına bakmayın. Herkesin canı tatlıdır, hayatı değerlidir. Öyle bir kulüp uğruna hapislerde senelerini çürütecek bir adam hele ki iş adamı olduğunu sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...