Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 yahu tamam adam diyelim hakkaten bilerek rakibe attı topu.ki sanmıyorum.cordoba isabetli top atan bir adamdı ama illa rakibe de attıgı toplar olucak. e kardeşim geri kalan 10 kişi naptı. hani orda iki tane zor pas yaptı galatasaray.orda bi cengaver atagı kesse gol mol olmicak denizli maçında oyunun durması için dış etkenler devreye girdi tabide.bu fenerin kaçırdıgı gollerin sorumlusu değil tabi fener atsa şampiyon.ötesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 o maçta kaçırdığımız gol bile yok abi doğru düzgün maç oynanmadı bile diyorum.Geri kalan dakikalar da sürekli faul şu bu gene oyun durdu. Bu zaten şike yapıldı olayı filan değil. O maç öle bi maçtı yani orda bunları yaşadıktan sonra şampiyonluğu kaybettikten sonra gram üzülmedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 o maçın uzaması fenerin lehineydi. 1 tane attınız uzatmada, appiahda golü yapsa o rulolar yüzünden uzayan maçta fener 2 gol atıp şampiyon olacaktı. 6 yıl oldu ama hala o maçın uzamasının fener aleyhine oldugunu söyleyenler var. akıl almaz. 16 dakika karşında kümede kalmış, işi bitmiş denizli ile oynadın. 1 tane de attın, 2. sini kaçırdın. appiah golü yapsa şike olacakmış teşvik o zaman. geçin. gs:trabzon maçı diyen AY'yi de allah ıslah etsin. sen 1-0 dan 1-2 yaparken arenada, alex 2 yarmanın arasından kafa golü atarken np, trabzon yenince şike var. geçiniz. hala efelenme, tehdit, davayı itibarsızlaştırma çabası... yazık. allah ıslah etsin. savunması da buysa geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 çok pis açıklama yapıcam, mafedicem olm göreceksiniz dediği açıklaması buysa hakikaten geçmiş olsun fenere lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 yalnız o 16 dakiyayı aleyhte yorumlamak kadar lehte yorumlamak da aynı şekilde anlamsız geliyor bana maç 20 dakika durduysa ve 16 dakika fazladan oynandıysa bunda her iki türlü de abes bir durum yok ki? ha 10 dakikadır "tuvalet kağıdı" yüzünden verilen araların toplamı, sen 16 dakika uzatırsın "fener gol atsın" diye o zaman eyvallah, amma velakin o durumda da çeker sorarsın hakeme noluyo diye, hatta şike şüphesiyle sorgularsın bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Abi Cordoba topa vurduğunda dakika kaçtı biliyorsunuz di mi. Bir takım şike yapacak. Ama üstüne gol atıp 1-0 öne geçecek. Dakika 60-70'ler civarı. Rakibe beraberlik bile yetmeyecek ki rakip bu arada bir de penaltı kaçırmış. Dakika 90+2'de degaj Sabri'ye gelecek, o Hakan'a verecek, Hakan indirecek, Kabze hayatının vuruşunu yapacak, top gol olacak, bunların hepsi son 10-15 saniye içinde gerçekleşecek. Ve bir takım şike yapmış olacak. Ahaah hadi ya. Saçmalamayın.. Berabere bile kalsak FB şampiyondu. Ama "Herkes Haddini Bilecek" çilere, Kadıköy'de spotları GS'lilere tutup hindi gezdirenlere çok güzel ders oldu o sezon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Açıkcası kendinden kat ve kat güçsüz rakibini yenemeyip sonra kendine kızmak yerine sağa sola saldırmak büyük hata. O maçıkazansan şampiyonsun yani bunun akarı kokarı yok ama sahada ruh gibiydi fener o maç boyunca. Sanki 1 hafta önce şampiyonluk garantilenmiş!!! nasılsa koşmaya gerek yok havalarındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Mehmet Baransu: Ben gsliyim.Gs ile ilgili birşey çıkarsa ben o 3 yıldızı söker atarım formamı öyle giyerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Gs şampiyon olunca teşvik, başka takım şapmpiyon olunca maçlar satılmış, fener şike yapınca bir tek biz mi yaptık, gs avrupa kupası alınca tesadüf.ama gs'yi yenince DÜNYANIN EN BÜYÜK KULÜBÜ FENERBAHÇE!!! fenerli olmak en güzeli.hep profit hep profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Denizli maçında leş gibi oynayan fenere de biz mi teşvik vermişiz denizliye yatın diye. Hadi denizliye teşvik verdik, teşvik verince bu adamlar bi messi bi ronaldo mu oldu. Sen şampiyonluk maçında küme düşmekten kurtulmaya çalışan takımı yenemiyorsan edebinle susup oturacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Merak ediyorum Appiah'ın direkten dönen şutu gol olsaydı Cordoba'nın degajı 1 metre arkaya düşseydi bugün bunlar konuşulur muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 şu azizi hala destekleyenler nasıl bir adamın peşinde olduklarını ne zaman anlayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Masquerade said: 6 yıl oldu ama hala o maçın uzamasının fener aleyhine oldugunu söyleyenler var. akıl almaz. tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 mahkemede okunan iddianame ile avukatlara verilen iddianame 337. sayfadan itibaren farklıymış. itiraz etmiş aziz ve avukatları. bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 interperez said: mokoko said: ya denizli isterse ordudan destek alsın biz o son maçı kazanamıyosak haketmemişiz demektir. sen koskoca fb gidip şampiyonluk maçında denizliyi yeniceksiz arkadaş. ha tribün olayları olsun bilmemne olsun maç tatil edilmeliydi bencede sonuçta 20 dakkadan fazla durdu maç tribünler yüzünden ama sen napıcaksın ediceksin yeniceksin denizliyi. kim abi denizli senin rakibin mi? gs teşvik vermiş vermemiş hukuk dışında beni hiç ilgilendirmez. biz o maçı kazanıcaktık ne olursa olsun. ahah abi şurda konuşuluyo ediliyo da ben 2004 deki şampiyonluğu ilan ettiğimiz 4-0 lık maçta staddaydım. Sonraki sene denizli de verdiğimiz şampiyonluk maçında da tribündeydim. Denizli deki olaylar sadece saha içinde değil. Ben o gün denizli atatürk stadyumunda açık trübünündeydim. Kale arkaları tarafından full rulo halinde tuvalet kağıtları verildi aşşağıdan taraftara herkes organize bi şekilde sahaya attı. Maç bilmem kaç dakika durdu.Hatta maç oynanmadı bile.Maç başlar başlamaz sahaya attılar tuvalet kağıdı rulolarını maç durdu ilk dakka. Sonra 15 dakka geçti gene aynısı. İkinci yarı başladı aynısı 70. dakikalar arası gene aynısı. O maç tam 5 kez durdu bu şekilde. Futbol bile oynanmadı geri kalan sürede.Ben Fenerbahçe li olarak o gün denizli de şike var veya yok bilmiyorum ama maçın sürekli durması için sürekli böle bi organizasyon yapıldı maç bilmem kaç dakka uzadı zaten. Herneyse o gün stadda olmayanlar filan yorum yapınca gülümsüyorum direk. eee? neyine gülümsüyosun abi? denizli'nin taraftarının öyle bi organizasyon yapması gayet mantıklı. diğer maçlardan sonra bitecekti denizli maçı (ki bitti) denizli de ona göre top oynayacaktı, taraftarın düşüncesi bu. bu kulübü vs bağlamaz.. beşiktaş da yaptı bak bu dediğini chelsea maçında(heralde chelsea idi) , o ters tepip bize patlamıştı fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Zep said: Gs şampiyon olunca teşvik, başka takım şapmpiyon olunca maçlar satılmış, fener şike yapınca bir tek biz mi yaptık, gs avrupa kupası alınca tesadüf.ama gs'yi yenince DÜNYANIN EN BÜYÜK KULÜBÜ FENERBAHÇE!!! fenerli olmak en güzeli.hep profit hep profit. Forum müsade etse imza yapılır da, yetmez sanırım harf sayısı. Zaten adamlar kafayı kuma gömmüş, pankart yapıp evlerinin karşısına assan camdan bakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Flameoffear said: Denizli maçında leş gibi oynayan fenere de biz mi teşvik vermişiz denizliye yatın diye. Hadi denizliye teşvik verdik, teşvik verince bu adamlar bi messi bi ronaldo mu oldu. Sen şampiyonluk maçında küme düşmekten kurtulmaya çalışan takımı yenemiyorsan edebinle susup oturacaksın. leş gibi oynayan fener o sene bütün derbileri kazandı ama galatasarayın fakir edebiyatı ve altına yatan takımlar beşiktaş vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Fenerin derbi kazanmaktan başka bi başarısı mı var zaten. Biz uefa kupası lafı açınca AHAHA UEFA DEDİİİ diye zıplıyosunuz da, sizin de tek konuşabildiğiniz şey derbiler. Ne avrupa var, ne istikrarlı bi lig şampiyonluk profili, türkiye kupası desen zaten dillere destan fıkralara konu oldu. Hala bütün derbileri kazanan diyo adamlar. Cidden hiç başınızı önünüze alıp bi dakika düşünmek yok di mi sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 E ozaman denizliyi de yenseydiniz birader. Sizin mantığınıza göre bizim size de teşvik vermiş olmamız lazım o maçı kaybetmeniz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 SeaGle said: Fenerin derbi kazanmaktan başka bi başarısı mı var zaten. Biz uefa kupası lafı açınca AHAHA UEFA DEDİİİ diye zıplıyosunuz da, sizin de tek konuşabildiğiniz şey derbiler. Ne avrupa var, ne istikrarlı bi lig şampiyonluk profili, türkiye kupası desen zaten dillere destan fıkralara konu oldu. Hala bütün derbileri kazanan diyo adamlar. Cidden hiç başınızı önünüze alıp bi dakika düşünmek yok di mi sizde. en son ne zaman şampiyonlar ligine gitti takımın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 gittik mi tam gidiyoruz bu sene gidicez işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Bu sene gideriz diyoduk da fener yüzünden ülke ceza alırsa gidemeyeceğiz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 SeaGle said: Ne avrupa var, ne istikrarlı bi lig şampiyonluk profili, türkiye kupası desen zaten dillere destan fıkralara konu oldu. Hala bütün derbileri kazanan diyo adamlar. . galatasaray ligde fenerin üstüne en son ne zaman bitirdi hayırdır ? avrupada en son ne zaman çeyrek final aah pardon en son ne zaman şl ye gittiniz? türkiye kupasını ne zaman aldınız ? her sene final oynuyosunuzda haberimiz mi yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 İstatistik diye bilim var. Bir karşılaştırma yapılırken genelde bu bilime başvurulur. Gerçi biz gözünü fanatizm bürümüş kişilerde pek bilim kırıntıları aramayız ama yine de fikriniz olsun. Kendi takımınızın üstün gelebileceği bi aralıkta çalışmak bilimsel olarak da spor bakımından da etik değil. Kaldı ki fenerin son yıllarda kazandığı tüm başarılar(!) şüpheli şu an. Önce aklanın sonra gelin. Önümüzdeki ders tüm zaman aralıkları için başarı karşılaştırmasını öğreticem size. Evde biraz çalışın yanlız, böyle gayret göstermeden gelirseniz bişey öğrenemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar