Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Yarışı oyunu lazım kız arkadaşım için.Flatout 2 yi yeni bitirdi.15. kere falan.Baya da iyi oynuyor.Ayarı yine onun gibi olsa iyi olur.Bir de çok kaliteli grafikler falan olmasın laptop ın ısınma problemi var.Çok çabuk kapanıyor yani flatout ta bile zor gidiyordu. Kişisel bir mevzu sayılır demi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 most wanted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Uuu harika. Başka yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 split second. hem ikiniz birden oynayabilirsiniz splitscreen. ama isitabilir sanirim laptopu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 niye kişisel? bi de need for speed 2 güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 test drive unlimited 2. giyim miyim parti muhabbetleri de var belki onlar da sarar ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bence özel hayatını bu kadar gözler önüne koyma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bilgisayar oyunları bölümüne taşıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Ben daha çok kız arkadaşımla ilişkim kısmına yoğunlaşıp kişisele açmıştım neyse. Test drive ın grafikleri falan iyi değil miydi ? Cod2 de kapanıyor bu laptop.Flatout u nasıl kaldırdı anlamadım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 freud'muyuz abi o mesajdan nası anlayalım ilişkini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 oyun tavsiyesi sormuşsun kız arkadaşınla ilişkin ile alakası ne onu anlamış değilim. need for speed 2 dedim ama fazla eski geldiyse need for speed underground 2 de önerebilirim, o da serinin hoşuma giden 2. oyunuydu. ama oynamadıysa mutlaka nfs2 oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Abi geyik yapıyorum ya.Sadece oyun soruyorum ilişkimle ilgili bir durum yok.Yüzümü görseydiniz anlardınız.Yine yaptım nasıl görelim abi yüzünü deme.Yapma diyebilirsin. Nfs nin underground 2 sini düşünmüştüm bende hem çok eski değil hemde eğlenceliydi.Bu üçünü bi deneyelim de laptop ı sorun çıkarmazsa zaten yeter.Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Akhlaur said: Abi geyik yapıyorum ya.Sadece oyun soruyorum ilişkimle ilgili bir durum yok.Yüzümü görseydiniz anlardınız.Yine yaptım nasıl görelim abi yüzünü deme.Yapma diyebilirsin. lol'ed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 yüzünü göremediğimiz için smiley opsiyonu var, özel bi yüz ifadesi gerekiyorsa onun sayesinde biz de görebiliriz. smiley örneği olarak (o değil de bu ne be): X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Akhlaur said: Abi geyik yapıyorum ya.Sadece oyun soruyorum ilişkimle ilgili bir durum yok.Yüzümü görseydiniz anlardınız.Yine yaptım nasıl görelim abi yüzünü deme.Yapma diyebilirsin. r. ne? ahahhahaahahahhahahhah bi ben mi güldüm buna? sdjkflsşdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar