Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA 2. Tur | Braga - Beşiktaş JK | 14 Şubat - 19.30

Llama

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

Wispy said:

Necip, Ernst, Fernandes, Tanju hepsi 10 numara ya
Sivok Egemeni saymıyorum

abi takımımz cidden cok iyi bir takım.. yeterki canlari oynamak istesinler beyefendilern

olay şu cidden, hani şu yönetimle de adamlar vitrin maçlarına istekli çıkıyorlar sadece haklı olarak...

Tanju harikaydı. Veli olağanüstüydü. Adam böyle giderse Beşiktaş'ın Park Ji-Sung'u olur. Sürekli mücadele, sürekli pres harikaydı.

Pektemek erken girseydi bir gol daha atardık çok net olarak. Neyse 2-0'da iyi,

Umarım rövanşta salaklık yapıp satmayız turu

ayrıca;

içimizdeki irlandalılarda üzgün asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

3-1

Eternal said:

Şu saatten sonra beşiktaşın 10 kişi kalmasına gerek yok adamlar 11 kişi gibi oynuyo zaten. 1 adam atılmış atılmamış şu skorda türk takımına farketmiyor. Yaslan geriye adamlar gelsin ikinci yarı %70'e %30 olur bu maç.

Eternal said:

turun da bi önemi yok.. kimler var kimler bu sene uefa da şaka gibi.. Lig'e odaklansın beşiktaş uefa'yı zaten alamıcak.En azından bir Şampiyonlar ligi deneyeyim demesi lazım..

ZAAAAAAAA
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

braga beş para etmez takım diyince de lolo çekenler vardı. Değil işte, lakin şu rastalı zenci beş para etmez bir adam olmasına rağmen her ekrana geldiğinde çok gerdi beni, her an bir ronaldinho'luk, Messi'lik yapacak diye korktum asdf

o zenci fenaydı ama BİZİM ZENCİ DAHA FENA

FERDİ REYİSSSSsssssss
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Eternal said:

3-1

Eternal said:

Şu saatten sonra beşiktaşın 10 kişi kalmasına gerek yok adamlar 11 kişi gibi oynuyo zaten. 1 adam atılmış atılmamış şu skorda türk takımına farketmiyor. Yaslan geriye adamlar gelsin ikinci yarı %70'e %30 olur bu maç.

Eternal said:

turun da bi önemi yok.. kimler var kimler bu sene uefa da şaka gibi.. Lig'e odaklansın beşiktaş uefa'yı zaten alamıcak.En azından bir Şampiyonlar ligi deneyeyim demesi lazım..

ZAAAAAAAA

Hehe, fenerli galiba kendisi? :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...