Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA 2. Tur | Braga - Beşiktaş JK | 14 Şubat - 19.30

Llama

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

Lazio gelmesi daha iyi olur, Hernanes'i kitledin mi beş para etmez bir takım asdf beş para etmez demeyelim de eh işte

A.Madrid'de ağır istikrarsız yalnız, orta sahası da çok kötü. Kaliteli defansımız var, forvetleri kesersek her şekil geçeriz formda ve istekli bir takımla,

Lakin işte BJK'nin durumu önemli, hep böyle istekli olsak keşke

deplasmandaki stoke maci. içerdeki dinamo maci gibi istekli oynasak her maci suan ligde acık ara lider avrupada da final için 1 numarali adaydik

ama besiktasız işte 2 mac üst üste ayni oynayamiorz sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

aha işte bunu yapmayacaktı, q7 çıkartması ile q7 sezonu kapattı ben diyim sizi, daha bu saatten sonra hayır gelmez, resmen bitirdi adamı,

maç 2-0 olmuş al almeidayı q7 i tut oyunda oynasın kendıne gelsın , yazık oldu q7 bıze obur turlarda lazımdı böyle çıkartmamalıydı.

abi kart sınırında q7.. hakem takır takır kart cıkartio.. bak almeida ilk harekette gördu. inönu'ye sakliyor işte bence dogru hareket
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

işte bence orda adamim sen bize avrupada lazimsın msji verdi.. bilmiyorm ben saridan cıkartti diye dusundum

o yüzden çıkardı zaten, pek iyi oynamıyordu ve belli sinirlenmeye başlamıştı.

Çıkarmasa yine kırmızı bile görebilirdi. En doğru hareketi yaptı Carvalhal, kendini İnönü'de göstersin Q7 daha çok lazım orada
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

umarım öyledir, çünkü ligin artık bir önemi kalmadı bu turu geçtik gibi baktığımızda bir gelecek tur cok cok onemlı o turuda geçersek finala gidebiliriz.

gercı sansımıza bu sene uefa da ıyı takımlar var

turun da bi önemi yok.. kimler var kimler bu sene uefa da şaka gibi.. Lig'e odaklansın beşiktaş uefa'yı zaten alamıcak.En azından bir Şampiyonlar ligi deneyeyim demesi lazım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...