applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ben geçen sene ögrendm onun besiktaslı oldgnu.. ondan öncesinde de ülkede en takdir ettgm hakemdi.. yani futbolcuya yaklasmi güler yüzlü çözumleyici olmasi fln tam idol hakem olcak bu ülkede.. bi ona bakıosn bi kuddusiye bide hakem eskisi bünyamine.. utanmasa coplucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ya hala holosko demeyin allah aşkına ya, daha önce yazdığım gibi q7 den tek forvet yada ortada 10 numara gıbı oynatırsan bu adam sahada gezinir ki öyle oluyor, bu oyun düzeninde q7 yerden yere vurulur demiştim ki eksi de felan başlamış millet saydırmaya, ikinci yarı almeida girer q7 kanata geçerse o zaman görecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 biraz bakındım maça yemek yerken.braga daha iyi oynuyor.beşiktaş duran toptan golü buldu ama her an beraberlik gelebilir maç berabere biterse braga inönüde 3 ler beşiktaşı onlar değilde beşiktaş 10 kişiymiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 kuddusi gibi adamlar nasıl hala faal hakemlik yapabiliyor hiç anlamıyorum, en son manisa-bursa maçını izleyin bu kadar da olmaz dedirtecek kadar eyyam yapıyor. bizim lig tepeden tırnağa çöp zaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 iyide saydırılcak bişey yokki.. su 11i görunce q7'nin böyle bir ilk yari gecrcegni tahmin etmeyen insan yoktur sanrm.. adamin asıl görevi olayi diil yani.. 2 top aldi birnde efsane vurdu 2.si berbatti... 10 tane de vursa hakkıdır bu mevkide oynarken son adam ilerde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Red ciddi biraz bakmışsın maça sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Red said: biraz bakındım maça yemek yerken.braga daha iyi oynuyor.beşiktaş duran toptan golü buldu ama her an beraberlik gelebilir maç berabere biterse braga inönüde 3 ler beşiktaşı onlar değilde beşiktaş 10 kişiymiş gibi pampa mac star tv'de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 tam kırmızı kart anından itibaren izledim sdfs top hep bragada abi.böyle hızlı yetenekli elemanlar hele o örgülü saçın golü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Redden de hakem olmazmış tam eyyamcı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Çok güzel gidiyor 2-0 falan yapıp turu orda garantilemek çok iyi olur Beşiktaş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ya diyorum beşiktaş 10 kişi kalıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Toraman sarı kart gördüğüne göre 10 kişi kalmamız yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Adam gösteriyor işte yahu, neden hala çekiştiriyorsun düdükten sonra vuruyorsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 hakemin eli yalama olmuş, bu ne çok kart çıkarıyor ya iki tarafa da asdfsd carvalhal'de niye korkuyor hacı, biraz tempolu geniş alanda oyna ... tam fm kafası, 1 gol attım yemedim ilk yarıda, o zaman böyle devam edeyim kıs kıs kıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 toroman sdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Toraman satacak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 salaga bak hala vuruyor ya düdükten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Bu adam niye Belgesel anlatır gibi anlatıyo bu maçı.. seste arada bir hafiflemeler falan.. National'da aslanlara ceylan kovalatıyo adam sanki. sdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 adam havadayken duduk caldi abi napsn ssdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bu sesin geride gelme olayı çözmesi zor birşey mi gol olduktan 20 saniye sonra gol diye bağırdı mesela adam o sessizlikte dedim gol faul herhahlde vermedi hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Adam o kadar sert kesiyor ki Egemen şoke oldu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 murat kosova iyidir ya İŞŞTEE PİREMÜÜÜÜER LİGG BUUUU diye efsanevi haykırışları vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Hakem hiç acımıyor ahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 resmen hakeme bizi 10 kişi bırak diyoruz skdfajkflajdaksfda ahahaha goooooooooooooooool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ZAAAAAAAAAAAAAA BM BMBMMBMB BAD MANNER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar