Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA 2. Tur | Braga - Beşiktaş JK | 14 Şubat - 19.30

Llama

Öne çıkan mesajlar

Tanju'yu çok beğendim ben, halen bir panik havasında fakat maç eksikliğine rağmen bu tip büyük maçlarda gayet iyi bir performans gösteriyor.

Necip yine bayağı iyi gözüküyor. Orta sahadaki presi gözden kaçmıyor TV'den izlesekte asdf zaten onu canlı izleyen varsa anlar ne kadar yararlı olduğunu bu konuda,

Ernst harika oynadı bugün, hata yapmadı gibi birşey, pasları yerindeydi. Eski Ernst geldi dedirtiyor.

Fernandes harika, defans hattımız yine harika,

Takımdaki herkes çok iyi aslında yine Quaresma ve Simao hariç, Simao için yine bahane var çünkü onu tutanlar kendinden 4-5 kat daha hızlı adamlar, atletikler vs. ona rağmen Simao kapasitesini faydalı kullanmaya çalışıyor. Ama tabii ki, eski Simao'nun çeyreği yok. Artık bende savunamıyorum onu bu tip durumlarda :(

Ama Quaresma sadece kendini göstermek için oynuyor. Takımı yine arka plana koymuş. Kafası transferde cidden onu gösteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

su carlos hocaysa sarı kartlı veliyi oyundan alır almeida ile başlar ikinci yarıya, q7 sola simao sağa geçer arkalarınde fernandes ortada necip ve ernst, 3-0 alırız maçı

Tam Holosko'luk maç aslında, beklediğimizden çok kontra yakaladık ki Holosko'lu bir düzende Simao, Quaresma ve Fernandes geriye atacakları toplarla Holosko'ya deli gibi pozisyon yaratırdı. 10 tane kaçırsa 1 tane atsa yeter asdf lakin 18'de yok diye biliyorum :(

Pektemek girsin, dribbling yapa yapa attırırız bizde,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...