applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL sivoooook reyizzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Meger benim dememi bekliyormus adamlar, iyi oldu gavura karsi bjk'liyim zaten :) edit: Taraftar da baya iyi ya, Bragalilar bizim stadta boyleyse orda neler olur diye urkmuslerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 adam arsenaldaki sanya ya özenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 burada bitirsek turu çok iyi olur. artık lig maçlarına da asılmak lazım. h.içi rahat çıkmalıyız rövanşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Supersiniz ya. Haydi Beşiktaş'ım ver bana 14 şubat hediyemi... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 sanki bizimkilerde kıyak yapıp 10 kişi kalcak gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Topu talep etmek nedir ya .. Fernandes topu talep ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Alan sayilari esitlemek icin her firsatta yuz ustu uzaniyo masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 10kişi kalmayalım plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Şu saatten sonra beşiktaşın 10 kişi kalmasına gerek yok adamlar 11 kişi gibi oynuyo zaten. 1 adam atılmış atılmamış şu skorda türk takımına farketmiyor. Yaslan geriye adamlar gelsin ikinci yarı %70'e %30 olur bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ben bu hakemi şu hakem sandım başta http://www.youtube.com/watch?v=j9l8KV0Sy00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 EUFA şampiyonu geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Hakem ne guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 dostum beşiktaş'ın hakkı demişsin ama zenci çıktı? bu arada hakem gibi hakem lan patır patır kart gösteriyor eyyam yapmıyor helal olsun. gerçi şu kararlar bjk'ın aleyhine olsa gözyaşı olmuştu buralar şimdi adam mesih ilan edilecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 su carlos hocaysa sarı kartlı veliyi oyundan alır almeida ile başlar ikinci yarıya, q7 sola simao sağa geçer arkalarınde fernandes ortada necip ve ernst, 3-0 alırız maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Gördüğünü çalan hakemi takdir ederiz biz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ilk maçtan işi bitirdik lazio - a.madrid maçı ne zaman onlarıda yeneriz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Tanju'yu çok beğendim ben, halen bir panik havasında fakat maç eksikliğine rağmen bu tip büyük maçlarda gayet iyi bir performans gösteriyor. Necip yine bayağı iyi gözüküyor. Orta sahadaki presi gözden kaçmıyor TV'den izlesekte asdf zaten onu canlı izleyen varsa anlar ne kadar yararlı olduğunu bu konuda, Ernst harika oynadı bugün, hata yapmadı gibi birşey, pasları yerindeydi. Eski Ernst geldi dedirtiyor. Fernandes harika, defans hattımız yine harika, Takımdaki herkes çok iyi aslında yine Quaresma ve Simao hariç, Simao için yine bahane var çünkü onu tutanlar kendinden 4-5 kat daha hızlı adamlar, atletikler vs. ona rağmen Simao kapasitesini faydalı kullanmaya çalışıyor. Ama tabii ki, eski Simao'nun çeyreği yok. Artık bende savunamıyorum onu bu tip durumlarda :( Ama Quaresma sadece kendini göstermek için oynuyor. Takımı yine arka plana koymuş. Kafası transferde cidden onu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 neden gözyasi olsun abi buralar ? fernandes atıldgında quaresma atıldgında kimse kart diildi dedi mi ? sadece türk hakemlerin mactaki tutarsız kararlarna 1 tarafa verip digerne vermemesne eyyamina fln laf söyluyoruz.. adam tak tak ne görurse calıyor işte.. burda bi fırat aydınus yapıyor bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 PZero said: ilk maçtan işi bitirdik lazio - a.madrid maçı ne zaman onlarıda yeneriz biz valerenga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 tinu said: su carlos hocaysa sarı kartlı veliyi oyundan alır almeida ile başlar ikinci yarıya, q7 sola simao sağa geçer arkalarınde fernandes ortada necip ve ernst, 3-0 alırız maçı Tam Holosko'luk maç aslında, beklediğimizden çok kontra yakaladık ki Holosko'lu bir düzende Simao, Quaresma ve Fernandes geriye atacakları toplarla Holosko'ya deli gibi pozisyon yaratırdı. 10 tane kaçırsa 1 tane atsa yeter asdf lakin 18'de yok diye biliyorum :( Pektemek girsin, dribbling yapa yapa attırırız bizde, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 forvet alsada bi 5lesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Fıray Aydınusta beşiktaşlı zaten, şerefli hakem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 holosko istanbulda sevigiler günü kutluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar