Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

motion sickness?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arabada giderken birşey okuyunca benim de midem bulanır, ter basar. çocukken hep babam söylerdi de inanmazdım, sonra deneyip dersimi aldım lol.
http://images.wikia.com/fairytail/images/e/eb/Natsu%27s_motion_sickness.jpg
şekil 1-a

ama oyunlarda hiç olmadı neyse ki öyle birşey, enteresan.
Mesaj tarihi:
hızla çok alakalı değil galiba o
200 km/h ile kayarken tribesda hiçbirşey olmuyor ama portal 2 oynıyım monitörü bakmadan kapatmam gerekiyor

ayrıca her türlü araç kendim kullanmadığım sürece midemi bulandırır

burdan kusmuk buddylerime internet highfive gönderiyorum
Mesaj tarihi:
PoV un az/fazla olmasıyla ilgili olabilir onu değiştirip dene bide.

Gerçi yok ya fable oynuyormuşsun, büyük ihtimalle beyin hücrelerin acı çekerek öldüğü için öyle hissediyorsundur.
Mesaj tarihi:
bildiğin yaşlanmışsın sen

bana da borderlands oynarken oluyordu 2 saat oynasam 10 saat araba kullanmış gibi oluyordum hele o araçtaki roket sesi beynimi eritiyordu resmen sırf o yüzden hep makineli tüfek araba aldım.
Mesaj tarihi:
Arabada bende birşey okuyamam, midem felaket oluyor. Ama uçakda sorun yok, gemide aynı şekilde yine okuyamam. Halflife 1 in grafik motoru da aynı şekilde uzun süre oynayınca baş ağrısı ve mide bulatıısı yapıyor birde doom 1, quake 1 ve 2 de multiplayerde değilde, single playerde kafa bırakmıyordu bende.
Mesaj tarihi:
Sam'in morali düzelsin diye yazdım.
yalnız senin yaşlılığın hiç çekilmez yavuz
bu yaşta kıçım ağrıyor midem bulanıyor diye yakınmaya başladın forumda.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

BORNOZ
PÜFÜR PÜFÜR

mental image zihin kütüphanemden çağrılınca umut sarıkaya'nın 'kekremsi' temalı çalışması belirdi gözümün önünde. :(

pope çinli zaten, onlar oyunla ilgili bilumum yorgunluk genini aldırıyor doğumdan sonra.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

sağol derpcaster

AHAHAHA DERPCASTER

yanlız şu ana kadar portal 2 dışında hiçbir fps oyununda olmamıştı motion sickness bana

acep gözlerin hiç alışık olmadığı bir fov da mı çalışıyordu portal 2

var mı yüklü olup kontrol edebilicek biri merak ettim şimdi
Mesaj tarihi:
Darkness 2 10 dakka baktım saatlerce başım döndü midem bulandı. FOV'un düşük olması çok etkliyor benide oynayamıyorum. Source oyunlarında da mesela kötü oluyorum bazen. Özellikle Half Lifelarda.
  • Yeni Oluştur...