Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 abi gayet tuvalette okuyorsun ve bacakların uyuşuyor, işin bittikten sonra 5 dakka yürüyemiyosun gel itiraf et de rahatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 tuvalette dergi okuyorum ya ay başında bi bilim teknik bi ntv tarih atıyorum tuvalete ay sonuna gelene kadar bitmiş oluyor hemen hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 hayatımda bu kadar saçma bişey duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 arabada giderken birşey okuyunca benim de midem bulanır, ter basar. çocukken hep babam söylerdi de inanmazdım, sonra deneyip dersimi aldım lol. http://images.wikia.com/fairytail/images/e/eb/Natsu%27s_motion_sickness.jpg şekil 1-a ama oyunlarda hiç olmadı neyse ki öyle birşey, enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 half-life ve türevleri (hızlı tempolu fps'ler) direk mide bulantısı ve başağrısı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 hızla çok alakalı değil galiba o 200 km/h ile kayarken tribesda hiçbirşey olmuyor ama portal 2 oynıyım monitörü bakmadan kapatmam gerekiyor ayrıca her türlü araç kendim kullanmadığım sürece midemi bulandırır burdan kusmuk buddylerime internet highfive gönderiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 PoV un az/fazla olmasıyla ilgili olabilir onu değiştirip dene bide. Gerçi yok ya fable oynuyormuşsun, büyük ihtimalle beyin hücrelerin acı çekerek öldüğü için öyle hissediyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 yok lan güzel oyun sevdim ben kikik büyü ve ranged combat biraz daha güzel olsaymış ama keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bildiğin yaşlanmışsın sen bana da borderlands oynarken oluyordu 2 saat oynasam 10 saat araba kullanmış gibi oluyordum hele o araçtaki roket sesi beynimi eritiyordu resmen sırf o yüzden hep makineli tüfek araba aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 kar körü oldum ben 1km karda yürüdükten sonra öğlen 10dakka kör kaldım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 borderlands renk cümbüşü olduğu için oynayamamıştım zaten. deli yoruyo beni. hal mal bırakmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 forum dökülüyormuş da haberimiz yok, birbirine bel ağrısı anlatan nineleri dinler gibi oldum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Arabada bende birşey okuyamam, midem felaket oluyor. Ama uçakda sorun yok, gemide aynı şekilde yine okuyamam. Halflife 1 in grafik motoru da aynı şekilde uzun süre oynayınca baş ağrısı ve mide bulatıısı yapıyor birde doom 1, quake 1 ve 2 de multiplayerde değilde, single playerde kafa bırakmıyordu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 öküz gibi sağlıklıyım oyun oynarken hiç bir sorun yaşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 pop amma trolledin topici ya yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Sam'in morali düzelsin diye yazdım. yalnız senin yaşlılığın hiç çekilmez yavuz bu yaşta kıçım ağrıyor midem bulanıyor diye yakınmaya başladın forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 "ben bi duş alıp geliyorum beyler" >2 gün sonra "pardon ya uyuya kalmışım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 olm bornozla uyuyodum çok güzel oluyodu püfür püfür BORNOZ PÜFÜR PÜFÜR mental image iyice yer etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 sağol derpcaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Saeros said: BORNOZ PÜFÜR PÜFÜR mental image zihin kütüphanemden çağrılınca umut sarıkaya'nın 'kekremsi' temalı çalışması belirdi gözümün önünde. :( pope çinli zaten, onlar oyunla ilgili bilumum yorgunluk genini aldırıyor doğumdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Saeros said: sağol derpcaster AHAHAHA DERPCASTER yanlız şu ana kadar portal 2 dışında hiçbir fps oyununda olmamıştı motion sickness bana acep gözlerin hiç alışık olmadığı bir fov da mı çalışıyordu portal 2 var mı yüklü olup kontrol edebilicek biri merak ettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Darkness 2 10 dakka baktım saatlerce başım döndü midem bulandı. FOV'un düşük olması çok etkliyor benide oynayamıyorum. Source oyunlarında da mesela kötü oluyorum bazen. Özellikle Half Lifelarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 sparka biri DERP title i versin direk ehueheueheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 portal 2 değil de 1 de baya bi abuk durumlar olduğundan kafa 1500 oluyodu bitince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar