bitshifter Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 biz dört arkadaş iphone için türkiye'de yapılmış oyunların çok daha üstünde oyunlar yapmak için toplanmış insanlarınız. chillingo,halfbrick gibi firmaların estetiğinde oyunlar yapmak istiyoruz. şu an biz sadece hikaye ekibiyiz. tüm konsepti oluşturmaya başladık bize. bu işlerin piyasası nasıldır? severek canla başla zevk için yazabilecek kodcu bulma şansımız olur mu? hep birlikte çalışmak istiyoruz. ufak butik bir iphone oyun şirketi olmak istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ücret? bir de kodcu nası bir meslektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bitshifter Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 aslında arkadaş arıyoruz demek daha doğru olur. para kazanmaya başlayınca hepimiz kazanacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Yer yön? bi de cidden kodcu ne ya? baştan kaybetmişsiniz ki adamı siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 hangi liseye gidiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bitshifter Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 coder kodcu olmuyor mu samimiyette :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bitshifter Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 aquila said: hangi liseye gidiyosunuz? liseye gitmiyoruz. bir şeyleri keyif alarak yapacak adam aramak liseli mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 tamam hadi uni olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 HİKAYE OK. KODCU LAZIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 melih gitar çalmayı biliyor osman'a da doğum gününde bas gitar almışlar irfan da şarkı söyler bi baterist bulduk mu tamamdır bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bitshifter Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bi siktirin gidin. beni de banlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 zevkle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 yörüngeden el sallamayı ihmal etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bitshifter Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 nasıl bir forumdur burası düzgün birşey bile konuşulmuyor. ne sanıyorsunuz kendinizi anlamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 kodcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 oduncu yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 açıkçası bizde sorun yok. 'kodcu' diyen sen, bilgi vermeyen sen, para vermeyen sen.. kötü sözler söyleyen yine sen. anlamadım ki ben şimdi.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 adamla niye dalga geçmişsiniz lan, belki de cryptologist arıyordur. pardon o dekodcu oluyordu di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 hayır işin komik yanı "biz 7 kişi birleştik danaya giriyoruz" şeklinde olmaz ki bu iş. kodcu dediğin adamdan ne beklediğini ve ne sunacağını yazsan seve seve yardım edecek insanlar çıkardı. böyle olunca tamamen pembe dünyalarda yaşayan pamuk şekeri gibi duruyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 aha bugunki 2. area masterz lan sdfaga paticik rage club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 kod alıp satana kodcu deniyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Korax said: aha bugunki 2. area masterz lan sdfaga paticik rage club oha, 3 olmuş dsfkjgks ben şunu da saydım; http://forum.paticik.com/read.php?55,6143348 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 kodcu arıyorken hazır kodmu aranıyor anlamadımki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 senko said: oduncu yaparım! AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 abi adamlar ekip arkadasi ariyolar iste, belliki bazi fikirleri var, iphone uygulamasi gelistirmek istiyolar, ekiplerine yardimci olacak, iphone uygulamasi gelistirmek isteyen programci ariyolar. sizde anlamamak icin kendinizi zorlamissiniz resmen. captain obvious luk yaptiracaginiz illa bana sdfdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar