Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Steamde gördüm 4 gün sonra çıkıyormuş, aramada baktım başlığı yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 sooonunnnda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 yes, sırf şu oyuna merakımdan 360 almayı düşünüyordum, bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Bunun sayfa sayfa konusu vardi ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 konsola attıydım teee kaç yıl önce, burada yeniden başlayabilirsiniz. remedy'e de max pain yapacaklarına mahsun wake yaptıkları için kırgınım, ilgilenmiyorum oyunla hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 ya bu oyun böyle patladı fln diye bişiler çıkmıştı en son ben mi yanlış hatırlıyorum. ilk izlenimler mi öyleydi, yoksa yapımı mı ertelenmişti ne olmuştu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Sam said: ..max pain..:( fena oyun degildi, ama boyle reklami abartilarak yapildigi icin beklentileri karsilayamadi demek daha dogru. konu falan fena degil yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Max Pane gibi bi beklentiye hic girmemistim ben ama benim kullandigim sistemler haricindekilere cikcagi icin kirginim oyuna, o ayri :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Sam said: remedy'e de max pain yapacaklarına mahsun wake yaptıkları için kırgınım, ilgilenmiyorum oyunla hıh. katıldım. max payne yapacaklarına gidip antin kuntin oyun yaptılar, max payne 3 de başka bi şirket tarafından antin kuntin hale sokuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ben çok merak ediyorum bu oyunu. bir kere CE'sini me ne görmüştüm bi yerde. kutusu belime kadar geliyordu çok afedersin. çok canım çekmişti. ama xbox alacak kadar düşmedim tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bence max payne 3 çok iyi olucak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 http://forum.alanwake.com/showthread.php?t=7725 said: How these were on the Xbox360 build: Resolution - mix of 960x544 and 1280x720, and some things like fog particles were rendered in half resolution that are rendered in full on PC. Vsync - Xbox had "smart vsync" i.e. Vsync on if frame rate above 30, and off if below 30. PC doesn't support a mode like this. American Nightmare Xbox360 btw has a selectable Vsync (on, off, smart). Antialiasing and FXAA - We had 4xAA on Xbox. FXAA was added to American Nightmare. Anisotropic Filtering - Some textures where it was important had Aniso on Xbox (like the road texture with the yellow line), most were trilinear filtered only. Shadow Quality - Xbox360 is somewhere around the medium setting. The rendering differs a bit so no exact comparisons can be made. SSAO Quality - Xbox360 build had something like the Low setting - maybe with a bit less noise. Backdrop Quality - Xbox360 Alan Wake used Medium. GodRay Quality - Xbox360 build had this turned to off except for some specific scenes where we had the performance to turn it on and had most visual impact. The quality was less than "High". Volumetric Light Quality - Xbox used the "Low" setting. Draw Distance - Xbox build had this at Full - it was mainly added as an optimization. Draw calls are way more expensive on the PC than they are on the Xbox360, and this reduces draw calls. LOD Distance - Xbox build had this around the middle mark. FOV - Middle / default is the one Xbox360 version used too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 X Box da oynayıp hayal kırıklığına uğramıştım bir yerden sonra bayıyordu oyun hep aynı şeyi yaptırıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 yıllar sonra oyunun ahı gidip vahı kaldıktan sonra pc'ye portlayıp vasat skorlar almak da paha biçilemez, halo ve gow ile yapıyorlardı onu en son. halo 3 ve gow 2-3'ü unuttular artık hiç sallamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 halo ve gow gibi oyunları multiplayer tabanlı community ile ayakta duran oyunlar, bu oyunları seneler sonra pc'ye çıkarsan lokal maçlardan başka birşey göremezsin dolayısıyla alan wake gibi single tabanlı oyunları bunlardan ayrı tutmak lazım. adam yapmış çıkarmış, oynarsın oynamazsın niye çemkiriyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 çemkiriyorum çünkü dediğim gibi ahı gitmiş vahı kalmış, bir oyunu çıktığı zamandan 3-4 yıl sonra sürünce zamanın gerisinde bir deneyim oluyor. grafiğinden oynanınışa kadar herşey geride kalıyor, remake değil çünkü. şarap değil ki bu yıllansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 alan wake 4 senelik bir oyun değil ama yapımı çok uzun sürdüğü için grafikleri 4 senelik olabilir. xbox'ın birçok oyununun directx'den dolayı pc'ye port edilmesinin kolay olduğunu biliyoruz, zaten antlaşmalarından da bu opsiyon vardır dolayısıyla xbox sahibi olmayanları oyun deneyiminden mahrum bırakmak yerine pc'ye port etmeleri bence çok daha anlamlı. ki ben ps3 sahibiyim, sırf bu oyunu merakımdan xbox almayı düşünüyordum şimdi pc'ye çıktığına göre orada oynayabilirim. tabii ki grafiksel olarak bir güncelleme yapsalardı daha hoş olabilirdi fakat hiç yoktan iyidir bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 sam'e katılıyorum. ahı gitmiş vahı bile kalmamış bir oyunu ne diye pc'ye çıkartasın ki? hani castlevania gibi "klasik" sayılan veya uncharted gibi çok tutulmuş bi oyun da değil bu. alan wake oynandı bitti. oyunu merak eden veya oynamak isteyen kişiler bu 2 sene boyunca şimdiye kadar çoktan xbox alıp oynayıp bitirmiştir oyunu. yıllar yıllar sonra "biz bunu pc'ye çıkartıyoruz" demek çok lüzumsuz oluyor. grafiklere baktım grafikleri de leş gibi zaten. xbox'da blur efektiyle texturelerin kalitesizliği gözden uzak tutulmuş, ama pc'de blur efekti kaldırılıp her yer keskin bir şekilde gözükünce çok belli oluyor ve rahatsızlık veriyor. hele bf3, arkham city gibi oyunları oynadıktan sonra grafikleri rahatsızlık veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Oyunun pcye cıkarılmasına gereksiz damgası yapıstımak size mi kaldı len. Tek oyun icin xbox alıp oynamadım tabii ki. Ben mesela merak ediyodum, gayet de guzel oynucam. Eminim benim gibi bi suru kisi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 satışlar düşük olacak sonra "ay zaten korsan var, pc'de oyunlar satmaz ki" diycekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bunu demek icin satislarin dusuk olmasini one surmeye gerek yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 sabonis said: Oyunun pcye cıkarılmasına gereksiz damgası yapıstımak size mi kaldı len. Tek oyun icin xbox alıp oynamadım tabii ki. Ben mesela merak ediyodum, gayet de guzel oynucam. Eminim benim gibi bi suru kisi vardır. evet sadece bunun icin xbox satin alinmaz , aynen senin gibi yillardir bekliodum gelse oynasam diye ya da oradan buradan xbox rica ediyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Games for Windows Live gerektiriyor mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Hayır, steamworks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar