Promenader Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Şubat tatilinden sonra eve geldiğimde kardeşim ağzına kadar dolu işbankın verdiği kumbarasını bana vermiş :D Bende açtırayım şunu diyorum unutuyorum hep.Evde kırıp dökmekten başka açma yolu var mıdır bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 tatli dil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Denedik olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 sana vermiş ama açmak için bıdısını vermemiş ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 küskü çekiç kombosu hep işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 arkadaşım yapacğaın şey çok basit. git bankaya, kumara hesabı açtır. hesap açıldıktan 3 gün sonra kumbarayı götür ve açtır, hesabı parana aktarsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj-konu uyumsuzluğu @üst post Hesap karşmin üstüne o yüzden uğraştırırlar falan..Gerçi banka evin yanı ama üşeniyorum gitmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 ne kadar para birikti merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 mc hammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 İşbankasına git kumbarayı göster açar mısınız de, anahtarları oluyor onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Şimdi kumbara ve hesabı benim değil kardeşimin üstüne.Sorun o zaten.Bankaya gitsem prosedür falan uğraştıracaklar büyük ihtimallede açmayacaklar.Bende o yüzden onla uğraşmadan kumbarayıda parçalamadan açma yolunu arıyorum. @mahmud_mahmudov Daha açtırmadım ve içinede bir kuruş atmadım kardeşim istemiyorum diye getirmiş koymuş odama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 kardeşin açtırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 yeme bizi olayın aslı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 kardeşin sana niye veriyor, gitsin açtırsın geri getirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 kumbarayı bırakında banka kasası nasıl açılır onu deyin hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 bankada memur ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 şubat tatili ayağına eve geldin. paran bitmişti. kardeşinin kumbarasına sarkıp para tırtıklayacaktın ki kumbarayı açamadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 abi bi laf var ya; paran yoksa kumbaran da mı yok? o geldi aklıma koptum sabah sabah slkghjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 aha böyle yapacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Ren said: şubat tatili ayağına eve geldin. paran bitmişti. kardeşinin kumbarasına sarkıp para tırtıklayacaktın ki kumbarayı açamadın. Yok hacı Ankaraya gitmiştim lazım olur diye fifti lirayı kaptım harcatmadı kuzen orda o yüzden zenginim ama banada bara lazım oyun falan alıcam. @Onlarca post No Brutality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 adama bak ya kardeşinin hevesle biriktirdiği parayı acımasızca alıyor. sonra kardeşler abileriden niye nefret ediyo. niye etmesin çocuk aylarca içi kıpır kıpır o parayı biriktirmişi kumbara dolup da açacağı günü bekleyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Promenader said: Şubat tatilinden sonra eve geldiğimde kardeşim ağzına kadar dolu işbankın verdiği kumbarasını bana vermiş :D yalana bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 http://www.uludagsozluk.com/e/14546489/ bu sensin sanırım. misilleme yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar