Katibim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 sabah vay be yatalım kalkalım ülkemize dua edelim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 gerçek islam bu değ- oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ölümü gösterip sıtmaya razı etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Şaka gibi.Ayrıca ne hakaret etmiş be bu adam şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Hz. Muhammed is overrated yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 İşte barışçıl ve dost İslam coğrafyası inb4 şakirt attack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 gerçek islam dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ne o öyle hemen baş kesmek, önce içeride biraz süründürsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 hay allah belanızı versin bunun için mi evrimleştiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ad3m said: Şaka gibi.Ayrıca ne hakaret etmiş be bu adam şimdi? bazı noktalarda sana inanmıyorum o yüzden bu gece sana dua etmicem demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Loxias said: ölümü gösterip sıtmaya razı etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 baş kesme mi var lan hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ulan ne günlere kaldık ya, yıl 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Nako said: Hz. Muhammed is overrated yazmış dikkatli ol, sen de yazdın şimdi... ooo ben de mi yazmış oldum ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 sostizm said: Nako said: Hz. Muhammed is overrated yazmış dikkatli ol, sen de yazdın şimdi... ooo ben de mi yazmış oldum ??? edit: sf başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 hamsilipilav said: gerçek islam bu değ- oh wait Gerçek islam gerçekten bu değil ama gerçek islam da umrumda değil artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 http://www.threadbombing.com/data/media/14/wtf.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 şu karikatürler yüzünden bir sürü olay çıktı, buraya koyuyorsunuz iyi hoş da bi tipin biri çıkar şikayet eder meşhur olursunuz memlekette. kafanızı kesmeseler de hayatınız kötü etkilenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 satanis sitesinde çıkan karikaturler nedeniyle üyeler idam edildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 anaa demek ki orda bi yerde olsaydık komple biçmişlerdi patiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 merak etmeyin benim,iman dolu göğsüm var,ben varım yanide nolmuş şimdi? ben normal karşılıyorum dicem herkes bana saldırcak ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Katibim said: sabah vay be yatalım kalkalım ülkemize dua edelim bence diyosun ki bizim ülke de kötü ama daha kötüsü var. bu da bi gelişme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Saeros said: hay allah belanızı versin bunun için mi evrimleştiniz gerçekten de o kadar evrim boşa gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 abi suudi arabistan diyorsunuz,iran diyorsunuz,biri ingiliz desteği altında totodan uydurulan mezheble islamı kendilerine göre yorumluyor,biride islam ve mecusi geleneklerinden gelen yobazlığın dibine vuruyor,yahu islamı geçin hangi mantığa şu evlilik mut'a evliliği sığar? adam kızını 40 yaşına kadar evlendirmiyo,ama mut'a nikahıyla başkasına 2-3 günlüğüne içinin yangınını ferahlatması için veriyo yani mantık bunun neresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar