S-H Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ben hala lfr ile uğraşıyorum 2 aydır protector leg-chest token bekliyorum abv böyle lanet drop rate olmaz olsun.bizim raidlerde %15-20 filan heralde prot token düşme olasılığı. trinket olaylarına değinmiyorum bile 1 tane agility vial düştü şimdiye kadar ki aylardır farmdayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 lemuria said: loop said: Kesinliklec !! Oyunun en sevdiğim kısmı yeni bir karakter açıp quest yapmak, meslek kasmak. Ve keşke şöyle bir şey olsa diyorum, TBC öncesi serverlar olsa, lvl kasmak çok daha zor olsa, çok güzel RP olur...Random grouplar, portallar hızlı binekler olmayacak... Sana katılıyorum, TBC öncesi 1.paket ile oynadığımız bir server olsa 10 tane 60 kasarım. 40-men raidleri özledim.. LFR'da dps olarak girdim, tek tuş oynadım, hiç bir taktiği de yapmadım çünkü o sırada dizi izliyordum. droplarımı da aldım. çıktım. bu ne lan. Ne emmeye ne de devamını biliyorsunuz zaten yazmiyim buraya =) zor yapsalar niye zor kolay yapsalar niye kolay ilginç herkesi mutlu etmek cidden zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 burak, ben senin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Oha ne kadar akıllıca bir yorum.. Gerçekten ufkum genişledi mortis. Demek amaçları ELLERİNDEN GELDİĞİNCE KARI MAKSİMİZE ETMEK!.. Vay be çağ değişmiş geride kalmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 AHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 salak ya, sosyoloji ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 zor dönmesi o insanların swtor dan sonra. beta dan beri wow a giripte bakmadım ama bıraktıgım la aynı şekilde. ha ne var deathwing nerflenmiş, araya her sene tekrar eden world eventlere 1+- birşey ekleniyor aynı oyun. asıl pandarenler geldiginde bırakanları görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 swtora başladım ilk ayım bitmeden 2 yıldan fazladır oynamadığım wowa başladım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 http://media.mmo-champion.com/images/news/2012/february/2012-02-10-268.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ahaha en baba db postu olmuş bu gfdgfdgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 -1 muazzam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 96k lık dilimdeyim ama çok beklerler resub ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Yalnız nasıl olur bilmiyorum ama şu world pvp de ki yığılma anlarında aşırı lag ve dc yi düzeltmenin bir yolu yokmu? Oyunda en sevdiğim aksiyonların başında karşı faction ın şehirlerine saldırmak gelir. Cumartesi akşamıda 160 kişilik raid toplandı ve orgrimara gittik, ana girişten girmemizle oyunun kilitlenmesi bir oldu. Bi guarda dahi vuramadım. Oyun 300-400 kişiyi bir araya getiremiyorsa çok büyük bir eksiklik değilmidir bu ? Blizzard ın bu sorunu çözmesinin abone sayılarına az da olsa katkısı olur diye düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 300-400 kişiyi biraraya getirip stable serverda world pvp yaptırmak cidden kolay iş değil yav. Hele ki şehir basmaktan bahsediyorsun yani BG falan olsa ayrı server olur vs ama şehir dedinmi 1 milyon tane ekstra nane giriyor işin içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 loop said: Yalnız nasıl olur bilmiyorum ama şu world pvp de ki yığılma anlarında aşırı lag ve dc yi düzeltmenin bir yolu yokmu? Oyunda en sevdiğim aksiyonların başında karşı faction ın şehirlerine saldırmak gelir. Cumartesi akşamıda 160 kişilik raid toplandı ve orgrimara gittik, ana girişten girmemizle oyunun kilitlenmesi bir oldu. Bi guarda dahi vuramadım. Oyun 300-400 kişiyi bir araya getiremiyorsa çok büyük bir eksiklik değilmidir bu ? Blizzard ın bu sorunu çözmesinin abone sayılarına az da olsa katkısı olur diye düşünüyorum... Hangi server bu? Kaldımı abi böyle server 160 kişi toplamaca şehir baskınları için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Outland aynen böyle bir server,Alliance hep orgrimmar baskınında, ben horde tarafındayım "neredeyse" bile diyemiyorum, adamlar hergün gelip çatır çatır dağıtıyolar orgrimmarı, horde tarafında da biz uyumuyoruz tabi karşılık veriyoruz.Hergün bir şenlik var anlayacağın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Ben bir zamanların meşhur server i Burning Legiondayım. Aslında başka bir serverda oynarken world pvp deki ezikliklere kızıp, paraya kıydım ve 6 tane charı BL ye geçirdim. BL yide burada foruma çok gördüğüm için seçmiştim. 160 kişi toplandı ama 100 tanesi falan türk tü galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 http://a1202.hizliresim.com/u/f/2pqqt.jpg http://a1202.hizliresim.com/u/f/2pqs5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 BL gibi bir server gelmedi zaten ne ss ler vardır.Penth ve vırusde vardır bendekiler gitti.KR eplyi kapatıyorlardı log out log in hep orada falan olurlardı peh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar