roket adam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 iş, güç, staj falan, öğrenci halinizle gider miydiniz? meraktan soruyorum. hayfa'da falan mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 israilli hatunlar listemde üst sıralarda direk uzarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Zor soru yaw. Ciddi anlamda ikilemde kaldım. Israil üniversitesi mezunluğu.sonrasında işsiz kalmazsın, işletme okurdum orada... Ama süregelen bir önyargı var. Karşılıklı. Her nerelisin sorusundan sonra yüzlerinde oluşan o ifade hep rahatsız edecek insanı. Adamlar bildiğin nefret ediyorlar müslümanlardan. Seni de %99'un içinde sayacaklar. %1 olma ihtimalin ya da insanlığın, karakterin önemsiz. Giriş çıkış hep sıkıntı. Ben sosyal bir insanım. Sevmem bu tip muhabbetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 almazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Benim İsrail ile bir derdim yok. Fakat yaz aylarında ben Kıbrıs'ta kalırken sıcaktan bunalacak gibi oluyorum. Çok sıkılıyorum. Gerçekten daha güneye inebileceğimi düşünmüyorum bu konuda. Sıcak inanılmaz rahatsız ediyor beni sürekli olarak bina içinde yaşayabilecek biri değilim birde. Finlandiya vs. gibi aşırı soğuk yer deseydin ama hiç düşünmeden giderim derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Finli kızlar evet onlarda güzeller orasıda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Git macera olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 durduğun kabahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Ahahahha adam İsrailli hatunlar diyor, ulan adamı döver onlar be komando hepsi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 yahu gidicem demedim, merak ettim sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 olsun,sen yine de git.güzeldir oralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Türkçe konuşulmayan yerde işim olmaz benim. Belki İrlanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Bildiğim kadarıyla İsrail gençliği, hayatını yaşamaktan çekinmeyen, pek tabusu olmayan bir gençlik. Bunun yanı sıra şahsen iş durumu kesinse vakit bile kaybetmezdim, o tarihsel dokusu yeter. Yine de bölgenin sıcak (politik anlamda) olması da sıkıntı yaratabilir. Ne bileyim, bilmiyorum tabi mümkün mü ama kafaya hamas roketleri inebilir: http://www.youtube.com/watch?v=CIAm7bPJFjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 bizde de pkk var, adamlar da acaba forumlarında türkiye'ye gidermiydiniz diye başlık açıyorlar mı ? edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 terminator 2 de sarah connnerın dedigi gibi o taraf cok sıcak oraya gidemem cok sıcak suan istanbul bile sıcak geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 vaperon said: Seni de %99'un içinde sayacaklar. %1 olma ihtimalin ya da insanlığın, karakterin önemsiz. hayır böyle bir şey yok. tam tersi bir sürü türkiye kökenli yahudi yaşıyor hiç biri hayatlarında türkiye'ye gitmeseler bile sırf dedesi, ninesi tr'de yaşadığı/göç ettiği için acayip bir sempati besliyorlar türklere. böyle insanlar çoğunlukta. ortodoks yahudileri baz alıp böyle şeyler düşünmeyin onlar yahudiler tarafından yoğrulmayan hamurdan yapılan ekmeği bile yemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 yahudilerin gen havuzu dar. Bu yüzden İsrailde o kadarda çok güzel kadın olmadığını tahmin ediyorum. Sıcaktırda zaten, küçücük ülke. israle gelene kadar bin tane ülke var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 hea israilde acmis kollarini sizi bekliyor tey allahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Şu andaki konumum ile hayır, fakat vaktinde 8-9 ay yaşadım. Cennet gibi ülke hakkaten. Bekar bir bireysem, 1 saniye beklemezdim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 hoccemama said: yahudilerin gen havuzu dar. Bu yüzden İsrailde o kadarda çok güzel kadın olmadığını tahmin ediyorum. Sıcaktırda zaten, küçücük ülke. israle gelene kadar bin tane ülke var. talihsiz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 israil mi? neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 sharky said: hoccemama said: yahudilerin gen havuzu dar. Bu yüzden İsrailde o kadarda çok güzel kadın olmadığını tahmin ediyorum. Sıcaktırda zaten, küçücük ülke. israle gelene kadar bin tane ülke var. talihsiz olmuş. sadece tahminde bulundum. çok mu yanlış?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar