Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 reampage said: yuh e olay icin indirilen korsan yazilim fiyatindan daha yuksek ceza gelemez diolardi tabi us icin ? peer to peer indirirsen paylaşmış sayılırsın onun cezası daha ağır. dediğinin olması için sadece rapidshare vs indirmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Oyun steamde ve highres yüklü, grafikler highda ama arada patlıyor atıyor oyundan, makina da iyi ama niye patlıyor lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 araç kontrolleri bu kadar kötü iken nası gta dan iyi dersiniz cidden anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ilk sayfa yorumları ve çıktıktan sonraki yorumlar gene bir klişe oluşturmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Bitirdim sonunda oyunu. Hikaye guzeldi, open world olaylari ise cok iuyi bence. Onlari bitirmeme de cok kalmamis zaten, yakinda bitiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 GTA + batman stili dövüş. ama güzel hong kong falan hoşuma gitti oyun. boyuna canım noodle çekiyo oynarken. hong kong u görmek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 senaryo %75 oldu benim. open world özlemişim resmen çok iyi geldi. bir de hava araçları olsa çok iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Zevkle oynadım bitirdim. GTA'ları bile bu kadar kısa zamanda bitirmemiştim. Cidden iyi sarıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 free cam yok mu yahu sevmedim ben bu kamerayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 oyunun grafiklerine bayildim baya keyifliydi yagmurlu havada adam dovmek. bazi sahnelerde resmen gercekmi yoksa oyundan sahnemi diye dusunuyorsunuz, bide benim adam paso ciplak takiliyo o vicudtaki ayrintilari iyi yapmislar damarlar falan boyle baya gercekci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Wayne said: damarlar falan boyle baya gercekci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Nasıl bu kadar sessiz sedasız çıktı ve nasıl kaçırdım dedim ben de, meğer Watch Dogs ile karıştırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Wayne said: damarlar falan boyle baya gercekci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 kaslı seviyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 sadfsadf yapmayin beyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 bu oyunun videolarını gördükçe daha çok oynamak istiyorum http://www.youtube.com/watch?v=R_NIW1Upu98 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Cok kisa yapmislar tad damakta kaldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 UYARI: BU OYUNUN DLC LERİNİ ALMAYIN. Abi standart "aa DLCsi varmış, alayım da öyle başlayayım" dedim, okumadım bile ne ne yapıyo, girdim oyuna DLC ler bir aktif oldu, $200,000 para, cop lvl 9, triad level 9. Cheat i DLC adı altında satıyorlar resmen, şimdi hikaye için oynuyorum oyunu, zevki kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 main story'i yeni bitirdim. Güzel oyun vesselam. Dövüşleri, open world kafasını vesaireyi güzel mikslemişler. Eksikleri var, yok değil. En barizi araç dinamikleri ama oyunun atmosferi ile bu açık rahatça kapanıyor. Bunun serisini yaparlarsa ileride çok daha iyi olabilir, baya geliştirebilir diyerek 7.5/10 veriyorum. 3-4 gün oyalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum 1-2 saat oynayınca oyunu ben ya var mı sebebini bilen? Bi forumda steam'i kaldırın düzeliyor denmiş de steam'i de kaldıramam oyunlar var onunla mı uğraşıcam asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 hatayı giderdim nasıl oldu bilmiyorum ama. uzun zamandır zevk alarak oynadığım tek oyun bu heralde. gamepadle oynamanızı tavsiye ederim çünkü araç sürmek çok eğlenceli ve kolay hale geliyor. rt tuşuna kademeli basarak deviri falan ayarlıyorsunuz. ama silah kullanılan görevlerde hemen mouse+klavye alıyorum tutturamıyorum çünkü gamepad'le sdsd Ben San Andreas'dan sonra GTA oynamadım hiç, sıkılıyorum çok çünkü. Ama bu oyun kesinlikle GTA'dan farklı ya senaryo olsun atmosferi olsun şehir olsun çok iyi yani. hala oynamadıysanız hemen oynayın kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 gta4 oyna o zaman. dümdüz suç filmi çünkü gta4. en iyi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 %50 indürüm: http://store.steampowered.com/app/202170/?snr=1_4_4__40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 abi naptın? dürüm çekti canım inanılmaz. dürüm söyliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 ben winter sales'i bekliyorum almak icin. 50% yetmez sfgdfgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar