Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sleeping Dogs

progamer

Öne çıkan mesajlar

UYARI: BU OYUNUN DLC LERİNİ ALMAYIN.

Abi standart "aa DLCsi varmış, alayım da öyle başlayayım" dedim, okumadım bile ne ne yapıyo, girdim oyuna DLC ler bir aktif oldu, $200,000 para, cop lvl 9, triad level 9. Cheat i DLC adı altında satıyorlar resmen, şimdi hikaye için oynuyorum oyunu, zevki kalmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

main story'i yeni bitirdim. Güzel oyun vesselam. Dövüşleri, open world kafasını vesaireyi güzel mikslemişler. Eksikleri var, yok değil. En barizi araç dinamikleri ama oyunun atmosferi ile bu açık rahatça kapanıyor. Bunun serisini yaparlarsa ileride çok daha iyi olabilir, baya geliştirebilir diyerek 7.5/10 veriyorum. 3-4 gün oyalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
hatayı giderdim nasıl oldu bilmiyorum ama.

uzun zamandır zevk alarak oynadığım tek oyun bu heralde.

gamepadle oynamanızı tavsiye ederim çünkü araç sürmek çok eğlenceli ve kolay hale geliyor. rt tuşuna kademeli basarak deviri falan ayarlıyorsunuz. ama silah kullanılan görevlerde hemen mouse+klavye alıyorum tutturamıyorum çünkü gamepad'le sdsd

Ben San Andreas'dan sonra GTA oynamadım hiç, sıkılıyorum çok çünkü. Ama bu oyun kesinlikle GTA'dan farklı ya senaryo olsun atmosferi olsun şehir olsun çok iyi yani.

hala oynamadıysanız hemen oynayın kısacası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...