Uzun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Video .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 çok da ince olmasın, ergenekondan kaparlar içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Seviyorum bu adamı ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 sonra CHP niye iktidara gelemiyor, AKP niye %50 oy alıyor derler. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Dinlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 throine said: sonra CHP niye iktidara gelemiyor, AKP niye %50 oy alıyor derler. lol iktidarı eleştirdiği için. çünkü iktidar her zaman en iyisini yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 eleştirse ne oluuur eleştirmese ne olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Atatürk'le ilgili her şeye bok atıp. militarist, faşist vs. vs. uygulamalar deseler halbuki %50 oyu garantilerdi chp hazımsızlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Bone said: throine said: sonra CHP niye iktidara gelemiyor, AKP niye %50 oy alıyor derler. lol iktidarı eleştirdiği için. çünkü iktidar her zaman en iyisini yapar. 10dk konuşma uzun geliyor halka çünkü hele bide içinde komplike cümleler falan varsa algılayamıyorlar ne söylediklerini yetemiyorlar cümlelere o yüzden üç beş kelimeyle biten değil miiii diye sonlanan cümleler kuracaksın onlar sadece eveeeet diecek. misal http://videogaleri.gazetevatan.com/10839_Erdogani-sasirtan-evet.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 throine said: sonra CHP niye iktidara gelemiyor, AKP niye %50 oy alıyor derler. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 şahsi fikrimi söylüyorum,dersim ekolünün hakim olduğu chp bence akpden daha tehlikeli bir hale geliyor demedi demeyin bu ne be ahahahhahaa edit:resimler nie gözükmüo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 dersim ekolü ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 tayyip, chp'ye kıyasla daha abuk sabuk konuşuyor. köylüye ananı da al git diyor, şehide askerlik yan gelip yatma yeri değil diyor, imamlardan da uyuşturucu kaçakçısı, katil vs çıkıyorken sanki bi tek ateistler ahlaksızmış gibi "biz dinsiz nesil yetiştirmeyecez" diyor... tayyip böyle abuk sabuk konuşurken iyi de, chp konuşunca mı suç? akp'nin %50 oy almasının nedeni belli, halk muharrem ince'nin konuşmasını dinleyebilecek yetenekte bile değil. diğer tarafta "LAAAAAN!" diye bağırıyor adam, tamam "çok güzel konuştu" oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 başbakan karizmatik adam. sayın başbakan elin gavurlarına atarlanırken ensenizdeki tüyler tiken tiken olmuyorsa ateistsinizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 bence bone çok güzel konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 ben zaten kemal kılıçdaroğlunun veya muharrem incenin kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum,fakat chp de siyaset demek,padişaha veya krala arkanda kimse olmadan atarlanmaya benziyor,yani chp abi ya,başına demirtaşı getirsen devletçi kesilir,kılıçdaroğluda ayak uydurdu sağolsun hahahaha hatta kılıçdaroğlunun durumunu bir türkü sözüyle anlatayımda anlayın arzuhalimi işte:D Ervah-ı ezelde levh-i kalemde Şu benim bahtımı kara yazmışlar Bilirim güldürmez devr-i alemde Birgünümü yüz bin zara yazmışlar Arif bilir aşk ehlinin halini Kaldırır gönlünden kil ü kalini Herkes dosta vermiş arzuhalini Benimkini ürüzgara yazmışlar Olaydı dünyada ikbalim yaver El etsem sevdiğim acep kim ever Bilmem tecelli mi yoksa ki kader Beni bir vefasız yare yazmışlar Döner mi kavlinden sıtk-ı sadıklar Dost ile dost olur bağrı yanıklar Aşk kaydına geçti bunca aşıklar Sümmani'yi bir kenara yazmışlar Aşık Sümmani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 vide hit alsın diye link çakallığı yapmanın lüzumu yok. http://www.youtube.com/watch?v=zeaUTvGbYqg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 throine said: sonra CHP niye iktidara gelemiyor, AKP niye %50 oy alıyor derler. lol Niye bunu söyledim. Koskoca ana muhalefet partisi, iktidardaki bir partiyi eleştirecek somut bir şeyle çıkıp gelemiyor. Böyle ilkokul 5 laf oyunlarıyla muhalefet yapıldığını sanıyor. Yılmaz Özdil staylaa CHP hala "karton davetiye" bastırmasıyla, gençliğe hitabeyle, 19 mayıs kutlaması tartışmasıyla, dün konuştuğunu bugün unutan bir liderle 2002'den beri iktidarda olan ve her seçimde oyun artırmış bir partiyi iktdardan edebileceğini sanıyor. Yapılan muhalefetin içi boş. Muhalefet bile diyemiyorum. Muharrem İnce'ye şunu yazması için mi bu kadar oy verdi millet? Bunu ilkokuldaki herhangi bir çocukta yazabilirdi. Zaten elle tutulur gözle görülür bir muhalefet olsaydı AKP 2002'den beri her seçimde üst üste oylarını artırarak iktidara gelemezdi. İnsanlar artık bu söz oyunlarına, tribünlere oynayanlara prim vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Muharrem İnce dediğiniz adam geçmişte sahibi olduğu dershanede düşük maaşla emekli öğretmenleri kayıt dışı olarak çalıştıran adam. Bir de sosyal demokrat, emekçinin yanında olduğunu iddia eden bir partiyi temsil edecek sözde. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 ohoo o işlere girersen sen zararlı çıakrsın throine. bknz milli eğitim bakanı, ösym başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 hayrola ben neden zararlı çıkıyorum? MEB bakanı babamın oğlu falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 kanıtın var mı söylediğin şeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 hamsilipilav said: kanıtın var mı söylediğin şeye? neye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 öğretmen olayına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 hamsipilav kaç iddanın somut kanıtını gördün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar