Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Öyle birçok kadın var. Önemli olan sizinki hangisi onu anlayabilmek. Ben anladım ve buldum o kadınımı. Ama 1 tane daha olsa en azından ev işlerine yardım eder fena mı olur. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Absoyu bıraksan 4 - 5 tane aLacak :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Kadın dediğin şöyle olmalı, kadın dediğin böyle olmalı... Zira etraf yapmacık kadından geçilmiyor... Ardından topicler açılıyor: Kaybolmayan kadın istiyoruz... Çok merak ediyorum siz erkekler hangi yüzle bunları söylüyorsunuz? Neyinize güveniyorsunuz? Kızlar! Size sesleniyorum. Etrafınıza bir bakın... Kimin için süsleniyorsunuz? Saçı sakalı birbirine karışmış, göbek Ağrı Dağı’nda, bir bayanla nasıl konuşulacağını nasıl davranılacağını bilmeyen, kişilik desen pek çoğunda hiç kalmamış yaratıklar için mi kaybediyoruz özbenliklerimizi? Sorarım size beyler? Siz bizi her halimizle kabulleniyor musunuz ki bizim sizi böyle kabullenmemizi bekliyorsunuz? Hayatım bunu giyme, bunu yeme, bunu içme, bu göbek ne, saçını uzat, şu renge boyat, arkadaşlarımın yanında böyle davran.. vs. Peki neden biz sizin iyiliğiniz için cümleler sarfettiğimizde dırdırcı damgası yiyoruz. Örneğin: Kadın: Hayatım sabahları çok tereyağı yiyorsun kolesterolün çıkacak diye korkuyorum Adam: Aman be Pazar Pazar bi kahvaltı keyfimiz var onun da içine ediyosun! Kadın: Hayatım daha dün ütüledim bu gömleği fırlatıp atmışsın Adam: Bu ne ya akşam akşam dır dır dır dır! (Hatırlatırım o kadın sizin köleniz değil eşiniz) Bunlar ve daha milyonlarca örnek... Biz sizin sağlığınızı düşünürken siz yanınızda gezdireceğiniz dişiye arkadaşlarınızın yorumunu düşünürek karışıyorsunuz... Uzun lafın kısası önce siz adam olup bize kadın olduğumuzu hissettirin, sonra bizden kadın gibi davranmamızı bekleyin...[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Eyvaaaahh...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Bu agresiflik neden morganacığım. Hayır o yazıda kırıcı aşağılayıcı bir şey yok ki. Saldırı ise hiç yok. Sadece ideal eş tanımlanmış kadınlara saldırılmamış. Evet nasıl ideal kadın varsa ideal erkekte vardır. Onun da tanımını ayrıca yapın ki bizde bilip kendimize çeki düzen verelim. Ancak bunu saldırmadan sadece kalbinizin sesini dinleyerek, onu ne daha hızlı çarptırır diye düşünerek yapın.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 kararlıyım buldumu böylesini bulucam[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Morgana ne zaman ayrıLdın sevgiLinden ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Erkek gibi erkek topigini de bekliyoruz o zaman ogrenelim degismeye calsialim biz de :)[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Dur vesikalık resmimi koyim bari de, hani dediğin topic açılırsa lazım olacak :p[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 erkek: hayatım hava cok güzel dısarı cıkalımmı? kadın: peki.. (alternatif cevaplar: olmaz giyicek kıyafetim yok. -saclarım cok kotu) *!aradan 3 saat gecer anca hazırlanılınır hava kapar yağmur yağar şimşek çakar...* kadın: ben hazırım hadi çıkıyomuyuz?? erkek: yaamur yaıyo. kadın: o kadar uraştırdın beni ÖF!!! *!aksam olur* erkek: hayatııııııım kadın: başım ağrıyo. vs. :P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 o herkesin aradıgı turden kadın modeli sadece bi utopyadan ibaret.[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Yok abi bu kadar da değil, yok zaten daha bu modelini üretmediler lol Eğer bir kadınla hayat boyu yaşayacaksam, bazı özellikleri böyle olmalı evet, ama fazla maskulen olmuş sharky nin de dediği gibi.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Bir kadın hakkında -hayal de olsa- bu kadar şey yazılabilmesi ilginç tabi.[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bu arada "varsa ben de isterim", "sipariş veriyorum", "bana da bi tane yalnız kaldıysa esmerinden olsun" diyen arkadaşlara hatırlatılır: aynaya baksak? hakediyor muyuz bunca iyiliği? (gerçi tekrarlıyorum ben böyle bir kadın istemezdim.)[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 tamam kimse brad pitt e benzedigni iddia etmiyoda gene de fena olmaz hani.etraftaki yuzlerce salak ve kasar dişiyi gorunce insanın hayalgucu devreye giriyor ister istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Yazı güzelmiş baya fedaykin sağol paylaştığın için...[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele [Bu mesaj Cd- tarafından 08 Ekim 2004 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Böyle bi kadın daha icat edilmedi.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AngeLinFirE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Morgana, 07 Ekim 2004 12:05 tarihinde demiş ki: önce siz adam olup bize kadın olduğumuzu hissettirin, sonra bizden kadın gibi davranmamızı bekleyin... +1[signature][hline]BurN BabY BurN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 nsl hissettirmek gerekiyor.secdeye durup tapalımmı?[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 bahsi gecen kadın tipi sahip oldugu xx kromozununa ihanet eden.mukkemmel bir disi.sadece bir utopya zaten[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Bayan üyelerimizden de Erkek gibi Erkek topici bekliyoruz :P Söyleyin de ona göre değişim sürecine girelim :P[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Dışarıda hanfendi; Mutfağında aşçı; Çocuklarına tam bir ana; Yatağında fahişe olsun yeter.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Perfeksiyonist yazısı olmus resmen.. Boyle bir kadınla birlikte olmak istemem sonuc olarak oda bir insan ve insanı insan yapan hataları degilmidir...?[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Yani kronik robot gibi de değil tabiki genel olarak.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkhonen Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Sonuçta ortaya gerçekten ahenkli üzerinde herkesin içinden birşeyler olan edebi değeri yüksek bir yazı çıkmış. Yazı amacına ulaşmış yorumlardan.:) Edebiyat budur. [Bu mesaj Arkhonen tarafından 14 Ekim 2004 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar