Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kumar konusu


Nivea

Öne çıkan mesajlar

özgürlük konusunu bilemem ama yasak olmalı.Özgürlük tanımlarında hatalar var insanların çünkü. Böyle iyi. Bitane cazibe merkezi var ve parası olan oraya gidebilio, parası olmayan zaten oynamasın.
Gerçi kaçak mekanlar vardır illaki, ama o da arayanın belasını bulduğu bi hadise
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha batı bir yeri yaparsın. Uşak falan mesela. İlla teröre gerek yok bunun mafyası falanda var ki o kadar atıp tutulan las vegasın hikayesi meşhur.

Bence gayet sağlam güvenliği olan gelirini kaybetmemek için her türlü pisligi yapabılecek burası benim mekanım burda olay çıkarttırmam diyebilecek babalara bırakırsan mekanı yabancı paralar ülkeye girer boylece.

En temizi denize kıyısı olan + uçak pistine yakın bir yer yapıcan en güzeli oluyor yabancılar için. Ondan sonra direk seferler kurucan oraya büyük avrupa şehirlerinden hatta girmişken bütün avrupa başkentlerinden oraya direk tek sefer olucak shuttle olucak mekanlara tamamdır çok zor degil.

Türk adamın oynaması içinde hem batıda olacak hem mafya kontrolünde olacak dedigimiz için ne sorun kolay çıkar ne pkk oraya yetişebilir mafya korkusundan ne de aileler yıkıldıya girer çünkü o kadar şehirden adam kalkıp oraya gelemez anca bulunduğu yerde ki ailelere dokunur ucu o da omlet yapmak için kırılan yumurta o kadar olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyede serbest olmamalı asla bizim millet nerde durması gerektiğini bilmiyo çiddi anlamda kolay kazanç unsuru olarak görmekte ama bilmedikleri bir şey var her zaman kasa kazanır şansla falan alakası yok bunun, zaten iddaa'dan at yarışından fazlasıyla görüyoruz bide rulete slota 21'e sararsa donuna kadar kaybeder gariban kesim, kıbrıstan'da fazlasıyla örnek var, betten köpek yarışından, hold'em den para kaldırıcam diye aylarca aç gezip sağdan soldan sigara parası dilenen çok adam tanıyorum malesef 100 kere kaybedip 1 kere 2000 - 3000 TL alınca süper kazandık sanıyolar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mafyalaşma dert olmasa serbest olabilir. insanımız açısından çok da fark etmez, aşırıya kaçan her zaman kaçıyor çünkü. yasal diye koyuyorsun adamın önüne milli piyangoyu, sayısal lotoyu, iddaa'yı vs'yi, adına şans oyunu diyorsun; adam bütün servetini bu oyunlara yatırıyor yine kaybediyor. en azından kollu makinenin başına geçirirsin bu adamı, bi kol çeker, bir şey yapar, mutlu olur.

Özgürlükleri kısıtlıyor mu, kısıtlamıyor mu? Tüketici ne istediğini bilmez mantığı var burda, yukardaki örnekte de olduğu gibi, koyarsın aç gözlünün önüne, kazanacam der her gün, her şeyini kaybeder. Böyle saftirikleri korumak için kısıtlıyorsun özgürlüğünü, for the greater good diyorsun sonra da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...