Namessar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Merhaba, Crafting olayi kuvvetli ve saglam ekonomisi olan bir oyun ariyorum. Wow ve swtor tarzi komik crafting sistemleri degil de, swg tarzi daha detayli bir sey ariyorum. Eq gibi cok drop bazli olmamasi tercihimdir Ama oylesi yoksa yapacak bir sey yok. Oyunun kendisinin kotu olmasi onemli degil crafting saglamsa ve iyi kotu donen bir ekonomi varsa bana yeter. Eve online da ticaret vs superdi aslinda ama ben biraz daha klasik vendor,bazaar, evde uret tadinda bir seylerin pesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Fallen Earth e bir bak istersen, ben sadece lvl 10`a kadar oynadım ama fena değil gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 a tale in the desert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ya derine girebilirsen eve craftingde sayko bi oyun. Ama vaktin falan olucak. Trade kısmı demiorm, manufacture ve research. http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Research_and_manufacturing burdan başlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 wurm online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ya a tale of desertun boktan kısmı su oyuna basladıgında bi guilde giriyosun ki herkez hemen alıyo admalar o akdar aksmıs ki senin hiç bişi yapasın gelmiyo mesela makinalar olsun ham madde olsun herseyin oluyo yapcak bişi kalmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 o oyun bolum bolum sifirlanip tekrar cikiyor, ilk basinda yakalamak lazim, su anda sanirim tale 5 deler. o bitip 6 baslarken yakalarsan sifirdan herseyi beraber yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 swg en iyisiydi crafting e bağımlılığıyla olsun merchleriyle olsun.alternatif istersen Fallen Earth,Darkfall filan var.Bir de Sony nin Pirates of the Burning Sea i var ama ben oynadım bunu crafting dışında çok bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 runuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 star wars galaxies (idi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Second Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 WOW böle gidiosun maden topluosun sonra prospect yapiosun içinden gem çıkıo onu kesiosun böle , sana stat veren gem oluo, sonra itemına takiosun falan baya ii DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 yersen! di mi mortiscim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Minecraft! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 wakfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 eve online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Ultima Online 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 yakında 4.0 yamasıyla AoC crafting konusunda yeni bir döneme girecekmiş. Yeni yamada ilhamın, starwars galaxies ve diablo dan alındığı açıklandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ne diyorsun! şaka maka dağa tepe kelle koltukta maden kazma keyfi diyeyim siz anlayın hangi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ne diyeyim? bu yeni içerik aralık ayında açıklandı. yeni yama olarak geçen 4.0 muhtemelen 2012'nin 2. çeyreğinde gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 pirates of the burning sea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar