Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crafting kuvvetli oyun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba,

Crafting olayi kuvvetli ve saglam ekonomisi olan bir oyun ariyorum. Wow ve swtor tarzi komik crafting sistemleri degil de, swg tarzi daha detayli bir sey ariyorum. Eq gibi cok drop bazli olmamasi tercihimdir Ama oylesi yoksa yapacak bir sey yok.

Oyunun kendisinin kotu olmasi onemli degil crafting saglamsa ve iyi kotu donen bir ekonomi varsa bana yeter.

Eve online da ticaret vs superdi aslinda ama ben biraz daha klasik vendor,bazaar, evde uret tadinda bir seylerin pesindeyim.
Mesaj tarihi:
ya derine girebilirsen eve craftingde sayko bi oyun. Ama vaktin falan olucak.
Trade kısmı demiorm, manufacture ve research.

http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Research_and_manufacturing
burdan başlayabilirsin
Mesaj tarihi:
ya a tale of desertun boktan kısmı su
oyuna basladıgında bi guilde giriyosun ki herkez hemen alıyo
admalar o akdar aksmıs ki
senin hiç bişi yapasın gelmiyo
mesela makinalar olsun ham madde olsun
herseyin oluyo
yapcak bişi kalmıyo
Mesaj tarihi:
o oyun bolum bolum sifirlanip tekrar cikiyor, ilk basinda yakalamak lazim, su anda sanirim tale 5 deler. o bitip 6 baslarken yakalarsan sifirdan herseyi beraber yapabilirsin.
Mesaj tarihi:
swg en iyisiydi crafting e bağımlılığıyla olsun merchleriyle olsun.alternatif istersen Fallen Earth,Darkfall filan var.Bir de Sony nin Pirates of the Burning Sea i var ama ben oynadım bunu crafting dışında çok bayık.
Mesaj tarihi:
WOW

böle gidiosun maden topluosun sonra prospect yapiosun içinden gem çıkıo onu kesiosun böle , sana stat veren gem oluo, sonra itemına takiosun falan

baya ii

DAS
Mesaj tarihi:
yakında 4.0 yamasıyla AoC crafting konusunda yeni bir döneme girecekmiş. Yeni yamada ilhamın, starwars galaxies ve diablo dan alındığı açıklandı.
  • Yeni Oluştur...