xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Kablonet 3mbit > sinirsiz > 49TL / ay TTNET ADsl 16mbit > 50gb adil kullanim > 59TL/ ay Guvenecegim sey milletin 50gb'yi gecse bile 1mbit hiza dusurulmedigi. Hani yilda 1-2 dusurseler olur ama her ay 50gb'yi gecer gecmez duserse internet hizim bana gelmez o vallahi cunku ayda rahat 300gb uzeri kullaniyorum. Adsl modem de var zaten, telefon hatti da var, bir telefonla gecebilirim. Gecmeli miyim? Fikrinizi almak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 fiber varsa fibere geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Telekom/TTNET gordugum yerde arkama bakmadan kaciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 24 aylik anlasma yapmiycaksan 1 ay actir dene baktin dusurmuolar devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 300 gb acımayabilirler ya her aysa öyleyse ben mesela bazen 100 gb falan görüyorum ama ortalama 40-60 gb oluyor bu yuzden hiç düşürmediler henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 16 alabilyor musun ki bakalım , önce onu bir öğren , sordur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 orda 16 mbite kadar diye boktan bi hile war oleyse bi dene once 1 ay felan ben mesela 8mbite kadar aldım maksimum 6 mbite kadar stabil oluyor dediler yazlık paketti neyse amaan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 25gb dan sonra bildiğin düşürüyolar benim her ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 2 yıldır her ay ortalama 50-60`ı buluyorum, 200+`e çıktığı aylar da oldu, hiç düşürülmedi şimdiye kadar. 16 mb ye kadardı tarifem, kablolarda sorun çıkana kadar 14 mb alıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 düşürülmemesine pek güvenme. pek çok zaman çutur çutur düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Bu aralar az kullanabilsem de geçen yaz hiçbir sıkıntı çekmedim kota konusunda. Eğer evin santrale yakınsa düşünme geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 TTNet adil kullanım bıkına göre düşürmeye başladı hızları. 1mb çekiyordum, şimdi 450'de limitliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Fiberoptik de çatır çatır düşüyor artık, eskide kaldı düşmeme olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Hızın düşmemesine hiç güvenmeyin. Bende fiber var, yıllardır bekliyodum, fiber hizmeti siteme gelip de üye olduğum ay başlattılar AKK olayını. Uyduneti bıraktığım için hayvan gibi pişmanım, daha uygun tarifeler yapsınlar da geçeyim diye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ben düşürüyor diye kablonet 3 mbit e geçiyorum 8mbit lik paket vardı şu adil kullanım şeysi fenalıklar geçirtti artık.. hoş 56k çocuğuyuz biz sabretmeyi de biliriz de.. e be adam verdiğim paraya göre bildiğin kazık yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 hız düşmüyor diyen daha çok ama düşüyor diyenler de az değil. ya düşerse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Kotaya bi kac defa takilinca kablonete gectim. O kota olayi kaldigi surece ttnetten kacin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 bendede smile 8mbit e kadar muhabbetine üyeyim ama ciddi bir yavaşlık sorunu çekiyorum sanırım santral'a uzakmışım kablo tv kullanıyorum kablonete geçsemmi diye düşünüyorum download falan değilde sıkıntı pingler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar