Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablonet 3mbit (sinirsiz) birakip Adsl 16mbit (50gb adil kullanimli) gecmeli mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kablonet 3mbit > sinirsiz > 49TL / ay
TTNET ADsl 16mbit > 50gb adil kullanim > 59TL/ ay

Guvenecegim sey milletin 50gb'yi gecse bile 1mbit hiza dusurulmedigi. Hani yilda 1-2 dusurseler olur ama her ay 50gb'yi gecer gecmez duserse internet hizim bana gelmez o vallahi cunku ayda rahat 300gb uzeri kullaniyorum.

Adsl modem de var zaten, telefon hatti da var, bir telefonla gecebilirim. Gecmeli miyim? Fikrinizi almak istedim.
Mesaj tarihi:
300 gb acımayabilirler ya her aysa öyleyse

ben mesela bazen 100 gb falan görüyorum ama ortalama 40-60 gb oluyor

bu yuzden hiç düşürmediler henüz.
Mesaj tarihi:
orda 16 mbite kadar diye boktan bi hile war
oleyse bi dene once 1 ay felan
ben mesela 8mbite kadar aldım
maksimum 6 mbite kadar stabil oluyor dediler
yazlık paketti neyse amaan dedim
Mesaj tarihi:
2 yıldır her ay ortalama 50-60`ı buluyorum, 200+`e çıktığı aylar da oldu, hiç düşürülmedi şimdiye kadar. 16 mb ye kadardı tarifem, kablolarda sorun çıkana kadar 14 mb alıyordum.
Mesaj tarihi:
Hızın düşmemesine hiç güvenmeyin.
Bende fiber var, yıllardır bekliyodum, fiber hizmeti siteme gelip de üye olduğum ay başlattılar AKK olayını. Uyduneti bıraktığım için hayvan gibi pişmanım, daha uygun tarifeler yapsınlar da geçeyim diye bekliyorum.
Mesaj tarihi:
ben düşürüyor diye kablonet 3 mbit e geçiyorum

8mbit lik paket vardı şu adil kullanım şeysi fenalıklar geçirtti artık.. hoş 56k çocuğuyuz biz sabretmeyi de biliriz de.. e be adam verdiğim paraya göre bildiğin kazık yiyorum
Mesaj tarihi:
bendede smile 8mbit e kadar muhabbetine üyeyim ama ciddi bir yavaşlık sorunu çekiyorum sanırım santral'a uzakmışım kablo tv kullanıyorum kablonete geçsemmi diye düşünüyorum download falan değilde sıkıntı pingler falan
  • Yeni Oluştur...