df Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 hepsiburada Bu tarz bir ürün kullanan varsa olumlu-olumsuz özelliklerinden bahsedebilir mi? En önemli konular şunlar: -Windows 7 dokunmatik desteği yeterli düzeyde mi? -Ürünün dokunmatik ekranı yeterli düzeyde mi? -Ekran kartı değiştirebilir mi? Hep extreme masaüstü sistem toplardım ama artık kablo kalabalığından fln bıktım. Bu ürün + konsol almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ihtiyaci karsilayacak bir notebook + 22inch ustu monitor > AIO comp cons; -pahali -ekran kartlari degisemiyor, -dokunmatik ekranlar telefonlar kadar hassas degil. -mouse a gore tasarlanmis os ui lerinde dokunmatik ekranlari kullanmak zor. -Bu boyutta dik duran ekranlarda dokunmatik ekranlar zor. -iddia edilen 3d, o ekran kartiyla sadece 3d bluray izletir, israf. -islemci nehalem , 2 nesil geriden geliyor. -120hz e cikabilmek icin masraflardan kismak adina nispeten kalitesiz lcd. -cok pahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Bunları sadece orkestra şefliği öğrencileri almalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 i c wut u did thar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 27 inçlik imac alırdım ben olsam. tabela gibi alet. bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ekran kartı değişiyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Problemler tahmin ettiğim gibi. Yalan olur gibi bu ürün =) imac tasarım olarak çok hoşuma gidiyor ama hiç mac kullanmadım o yüzden bi tereddüt var. Abim mac mini almış bu hafta gelecek. Gelince mac os'u kurcalayayım bi ona göre alabilirim belki27" imac. Çok fazla dizi/film izlediğim için büyük monitorler cezbediyor. =) Ayrıca iş için kullanacağım bazı yazılımları destekleyip desteklemediğini de öğrenmem lazım mac os'un. Aldığım gibi patlamaması için =) Son olarak konsol alsam imac'e bağlayabiliyor muyum? TV ye bağlamayı pek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 iMac'e windows kuruluyo, hatta çok kastırıcı bi uygulama kullanmıyosan direkt vmware fusion üzerinden kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 teknosada ki elemanlardan biri (calışanlarından biri) değişiyor demişti. şimdi baktım. froumlarda almost certainly no demişler psu felan var işin içinde tabi. para tuzağı almayın arkadaslar.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 TeknoSA çalışanları ürünü anlatırken ürünün kutusunda okuduklarımı anlatırsa göz doktoruna giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 üç kuruşa it gibi çalıştırılan insanlara yüklenmeyin derim. açın google dan araştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 teknosa çalışanları kadar hırtını görmedim daha, sokaktan herhangi bir adamı alıp 1 ay eğitsen,teknosa çalışanlarından daha doğru bilgi verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Bu tiplerde iMac her türlü. Gerisi fasa fiso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 bck said: teknosada ki elemanlardan biri (calışanlarından biri) değişiyor demişti. şimdi baktım. teknosa çalışanları bişi biliyor mu ki heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Harici ATI Mobility Radeon™ HD 5730 (DDR3 1GB VRAM) diyor ekran kartı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar