Kaede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 2012 ilkbahar budur abi http://www.youtube.com/watch?v=1m-5H-SX61k (」・ω・) uuu (/・ω・)/ nyaa! (」・ω・) uuu (/・ω・)/ nyaa! (」・ω・) uuu (/・ω・)/ nyaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 da ana karakteri dövecem cillop gibi kıza nasıl davranio ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 upotte elü'nün hikayesi çok iyiydi, anlamsız ecchi'liği abartacağına hetalia gibi gitse 10 kat daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 hayatımda ilk defa bir anime izlerken midem bulandı bu mysterious girlfriend x ne pis seriymiş. gerçi çizim tarzı baya hoşuma gitmişti detective conan a benziyor diye sanırım. neyse mahjong taşlarımı dizip sakiye başlayaım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 3 hafif bayıktı da 4 çok iyiydi upottede yarısı komedi yarısı konulu bu kıvam çok iyi hep böyle gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Upotte #4 güzeldi cidden. Komedi ve combat ikisini de dozunda vermişler. Ama yine de ilk bölümün tadı yok. Çok komplike espriler yapıyolar, 5 saniye espri yap 5 dakika espriyi açıkla modunda gidiyolar. Hem espriyi açıklayan adam modunda bütün komikliğini kaçırıyolar, hem yarım saati belgesele harcıyolar:P İlk bölüm gibi basit esprilere/kısa anlatımlara dönseler belgesel işini biraz kıssalar çok daha güzel olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 evet uzun uzun açıklamak yerine böyle punchline sırasında tek resimle açıklasalar çok şahane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ecchi muhabete devam etsin abi en güzeli o böle ciddi ciddi silah tanıtımı kapışma falan gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 bi milyor basmakalıp ecchi var zaten, belgesel modunda devam etsin en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 http://i.imgur.com/1GOCs.jpg http://i.imgur.com/hNDcM.jpg dün akşam coop kasıp g3 açtık bf3 te HERŞEY WAIFUM İÇİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Shirokuma Cafe en iyi ya, resmen perşembe günleri böle naruto sket dance lupin sakamichi falan çıkıo aynı anda ben gidip ilk shirokumayı izliom hehe bariz en ii :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Ust uste sket dance ile naruto izlemek intehar nedeni olabilir lan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 izliom valla çatır çatı BISKETTO DANSU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 poor mans gintama >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ratinglerde dövüo ama gintamayı heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Kids on the Slope'un 60'larda geçtiğini yeni farkettim. Son bölüm süperdi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 GERGE said: Kids on the Slope'un 60'larda geçtiğini yeni farkettim. Son bölüm süperdi ama. +1 Son bölüm gerçekten iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 bunlar yüzmeye gidince kızın retro mayosundan da mı çakmadınız abi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Gerçi geçen sezondan ama kendi topiği tek mesaj almış bütün muhabbetini sezon topiğinde yapmıştık, geçen sezonun topiğini de hortlatmıyim dedim, e koymasam da olmuyo, mecburen buraya koyuyorum. Literary girl bütün skeçler. http://www.youtube.com/watch?v=ooNKEIkPS7Y&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Bir wtfdidijustwatch da Sankarea #5 e gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Kaede said: bunlar yüzmeye gidince kızın retro mayosundan da mı çakmadınız abi asdf benim +1 im son bölüme gitmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Space Brothers'ı bırakıyorum ben. Başta iyi başlamıştı ama izlemek içimden gelmiyor artık. Sıkmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 said: Upotte! - 05 http://swiftor.com/attachments/f2/9760d1327017588t-anonymous-launches-largest-attack-ever-shit-just-got-real.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 upotte şaka mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 http://i.imgur.com/kwOiJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar