Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Bazen upscale, bazen değil. CR'nin paralı üyelere özel forumunda uzun bir konu var bunun hakkında SS'lerle bir sürü. Açıklamaya göre (SS'lerle ve kendi testlerimle onaylı) 1080p aldıkları kaynaklar 1080p. Öyle almadıkları upscale. Ama öyle almadıkları diğerlerinde de upscale 1080p yayınlanmadığı için. CR'ye göre daha kalite raw nasıl kullanabilirler ki? CR direk yayıncıdan masterı alıyor, ötekiler TV'den ripliyor. 10-bit gibi iyileştirmeler olabilir ancak. HorribleSubs'ın ripleri daha kötü oluyordur belki? Gintama izlemedim hiç ama çoğu anime de daha iyi. http://8ths.in gibi, http://www.whiners.pro gibi siteleri takip ediyorsan zaten CR genelde önde geliyor hep. Söyle bir şey vardı hatta görmediysen: http://8ths.in/why-do-people-translate-their-own-cr-simulcast-subs/ Diğer gruplar kulaktan yapıyorlar, CR'ye yayıncı çeviri metnini veriyor; her şekilde daha iyi olur bence sırf bu nedenle. Lokalizayson nefreti varsa beğenmeyebilirsin ama beni rahatsız etmiyor o, niye olduğunu da anlayabiliyorum. Gintama'ya özgü bir kötülük olabilir, ya da sadece ilk bölümlerine CR'den baktıysan olabilir. CR kendini çok geliştirdi. Bir hafta içinde bir guess pass gelecek bana CR'den iki günlük. Onu veririm sana, kendin doğrudan bakarsın. Ama genel olarak (30 anime simulcast şu anda) ortalamanın üstünde çeviri ve görüntü, anında izleyebilmek de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 1080p upscalede 720p yayınlanan animelerin bile birçoğu upscale. ona çok takılmaya gerek yok. horrible zaten streamden capture olduğu için kaliteyi iyice düşürüyor. horriblea DÜZGÜN bir alternatif varsa (ne biliyim böyle subdesu falan leş) ordan da izlenebilir çeviri konusunda haklısın ama cr genelde tabiri caizse normalfag izleyici kitlesine sahip olduğu için onları da anlayışla karşılamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Viktor said: Yazdan beri fate zero ve guilty crown haric yeni bisi izlemedim, varmi sole guzel damar bisiler? Josei olmasin plox, sci-fi diye duz duvara tirmanicam varsa yeni bisiler sufer olur Last Exile izlemiş miydin, yenisini? Plot olarak geçen yazdan beri en iyilerden. Ozma var şu anda, süper sci-fi. Persona 4 var, Black Rock Shooter var. Mouretsu Pirates var, plot ve karakterler iyi ama action var ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Kaede said: çeviri konusunda haklısın ama cr genelde tabiri caizse normalfag izleyici kitlesine sahip olduğu için onları da anlayışla karşılamak lazım Dinleyerek izleyince sorun olmuyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 yok benim içinde sorun yok. zaten artık birçok animeyi arkadaşlarla izliyorum. o tarz şeyler birinden birinin kulağına takılıyor kesin senin ghost yomiyi izledim bu sırada. romcomı ağır basan ortaya karışık birşey olucak herhalde animesi. sadece o himecut için izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Kaede said: niyarlotepi izle gerge felaket eğlenceli 2444 seslendiriyor niyarlotepi bide felaket şirin. masaüstü frp sinden pokemona kadar herşeye gönderme var İyiymiş bu, eğlenceli. Nyar çok cırtlak sesli ama, hangover ile izlememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 GERGE said: Nyar çok cırtlak sesli ama http://i.imgur.com/M3x99.jpg miyanın sesi abi o var olan, olmayan tüm tanrılar çarpar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 başımın ağrısı geçtiğinde tekrar dönerim sana, kötü hastayım bu günler. bir de esas oğlan gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Jormungand çıktı izledim, fena değil. ama öle çok black lagoon gibi de değil yani. Çok aşırı background vermeden daldılar olaya da herhalde ilerde belli olur biraz daha ne nedir die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Haiyore! Nyarlko baya eğlenceliymiş beklediğimden çok daha iyi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=S4CqmANfkzQ yalnız space bros op uzundur duyduğum en iyi op galiba. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 jormungand fena değilmiş. o kadar YOUNG ARMS DEALER LOL dedi millet ama koko hiç göze batmıyor jonah öte yandan tam bir nigger jihad jones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Kids on the Slope insan üstü olmuş. Bu sezon ne tatlı oldu böyle. Kesin bakın. Art Blakey albümlerini çıkarttırdı, dinliyorum şimdi. Tam bölümde gösterilen albümün 99 remasterı var elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Ieyasu has fell into the same parallel world as Nobunaga. While searching, she watches a video of Rosary, a pop idol. Her new goal is to sing and dance, but it is proving to be harder than ruling a country. Ieyasu is also a loli. Sengoku Collection... DELETE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 kids on the slope ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 http://www.crunchyroll.com/kids-on-the-slope Watanabe'nin jazz animesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ha sakamichi no apollon ok ingilizcesi öle miymiş onun das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 İlkbahar şimdiden 10 sayfa oldu bu arada, kış 20 küsür sayfayı geçememişti. Sket Dance'ın da 4 bölümü kaldı yeni bölümleri yakalamama. Bitince bir boşta hissedeceğim kendimi, o tarz ne var başka? Gintama diyorlar ama hiç bakmadım ona, aynı hava değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 evet evet baya güzel anime var bu sezon bahar ayı içimizi şenlendirdi ^________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 sakamichi'de elemanların aksan ne öyle ya kütahya aksanı gibi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 huehueh genshiken'de Ogiue'nin Tohoku aksanı daha ağırdı bence ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 lord_gorthaur said: ozma; post-apo bilim kurgu / retro çizimlerle güzel Sankarea; supernatural - zombili dram - ecchi - romance Tasogare Otome x Amnesia; supernatural - dram - biraz romance Zetman; bilim kurgu - aksiyon birde yarın Jormungand çıkacak black lagoon tatında olcak galiba. şurda yazdığın tasogare'yi izledim ilk bölümü hoşuma gitti jormungand'ı da izledim, black lagoon'u andırıyor evet, o da hoşuma gitti. ek: sankarea da izledim, ilk bölümü çok hoşuma gitti diyemem ama ilginç bir diziye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 GERGE said: Gintama diyorlar ama hiç bakmadım ona, aynı hava değil sanırım. gintama 2000 kat filan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ek2: zetman ilk bölümü baya zevkli bir şeye benziyor gerçi bu tip diziler 2. 3. bölümden sonra saçmalamaya başlıyor ama yine de güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 upotte: bu diziden anladığım, fnc çok güvensiz bir silahmış, her an elinde patlayabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar