Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 - İlkbahar

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Bazen upscale, bazen değil. CR'nin paralı üyelere özel forumunda uzun bir konu var bunun hakkında SS'lerle bir sürü. Açıklamaya göre (SS'lerle ve kendi testlerimle onaylı) 1080p aldıkları kaynaklar 1080p. Öyle almadıkları upscale. Ama öyle almadıkları diğerlerinde de upscale 1080p yayınlanmadığı için. CR'ye göre daha kalite raw nasıl kullanabilirler ki? CR direk yayıncıdan masterı alıyor, ötekiler TV'den ripliyor. 10-bit gibi iyileştirmeler olabilir ancak. HorribleSubs'ın ripleri daha kötü oluyordur belki?

Gintama izlemedim hiç ama çoğu anime de daha iyi. http://8ths.in gibi, http://www.whiners.pro gibi siteleri takip ediyorsan zaten CR genelde önde geliyor hep. Söyle bir şey vardı hatta görmediysen: http://8ths.in/why-do-people-translate-their-own-cr-simulcast-subs/

Diğer gruplar kulaktan yapıyorlar, CR'ye yayıncı çeviri metnini veriyor; her şekilde daha iyi olur bence sırf bu nedenle. Lokalizayson nefreti varsa beğenmeyebilirsin ama beni rahatsız etmiyor o, niye olduğunu da anlayabiliyorum.

Gintama'ya özgü bir kötülük olabilir, ya da sadece ilk bölümlerine CR'den baktıysan olabilir. CR kendini çok geliştirdi.

Bir hafta içinde bir guess pass gelecek bana CR'den iki günlük. Onu veririm sana, kendin doğrudan bakarsın. Ama genel olarak (30 anime simulcast şu anda) ortalamanın üstünde çeviri ve görüntü, anında izleyebilmek de güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

1080p upscalede 720p yayınlanan animelerin bile birçoğu upscale. ona çok takılmaya gerek yok. horrible zaten streamden capture olduğu için kaliteyi iyice düşürüyor. horriblea DÜZGÜN bir alternatif varsa (ne biliyim böyle subdesu falan leş) ordan da izlenebilir

çeviri konusunda haklısın ama cr genelde tabiri caizse normalfag izleyici kitlesine sahip olduğu için onları da anlayışla karşılamak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Viktor said:

Yazdan beri fate zero ve guilty crown haric yeni bisi izlemedim, varmi sole guzel damar bisiler? Josei olmasin plox, sci-fi diye duz duvara tirmanicam varsa yeni bisiler sufer olur

Last Exile izlemiş miydin, yenisini? Plot olarak geçen yazdan beri en iyilerden. Ozma var şu anda, süper sci-fi. Persona 4 var, Black Rock Shooter var. Mouretsu Pirates var, plot ve karakterler iyi ama action var ama yok.
Sosyal ağlarda paylaş

yok benim içinde sorun yok. zaten artık birçok animeyi arkadaşlarla izliyorum. o tarz şeyler birinden birinin kulağına takılıyor kesin

senin ghost yomiyi izledim bu sırada. romcomı ağır basan ortaya karışık birşey olucak herhalde animesi. sadece o himecut için izlerim
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Kaede said:

niyarlotepi izle gerge felaket eğlenceli
2444 seslendiriyor niyarlotepi bide felaket şirin. masaüstü frp sinden pokemona kadar herşeye gönderme var

İyiymiş bu, eğlenceli. Nyar çok cırtlak sesli ama, hangover ile izlememek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ieyasu has fell into the same parallel world as Nobunaga. While searching, she watches a video of Rosary, a pop idol. Her new goal is to sing and dance, but it is proving to be harder than ruling a country. Ieyasu is also a loli.

Sengoku Collection... DELETE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
İlkbahar şimdiden 10 sayfa oldu bu arada, kış 20 küsür sayfayı geçememişti. Sket Dance'ın da 4 bölümü kaldı yeni bölümleri yakalamama. Bitince bir boşta hissedeceğim kendimi, o tarz ne var başka? Gintama diyorlar ama hiç bakmadım ona, aynı hava değil sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

lord_gorthaur said:

ozma; post-apo bilim kurgu / retro çizimlerle güzel
Sankarea; supernatural - zombili dram - ecchi - romance
Tasogare Otome x Amnesia; supernatural - dram - biraz romance
Zetman; bilim kurgu - aksiyon

birde yarın Jormungand çıkacak black lagoon tatında olcak galiba.

şurda yazdığın tasogare'yi izledim ilk bölümü hoşuma gitti

jormungand'ı da izledim, black lagoon'u andırıyor evet, o da hoşuma gitti.

ek: sankarea da izledim, ilk bölümü çok hoşuma gitti diyemem ama ilginç bir diziye benziyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...