Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 - İlkbahar

GERGE

Öne çıkan mesajlar

l85a1 i kaptım o halde.

uchuu kyoudai; ciddi seinen gördü gözlerim uzun bir süredir. hayalleri olan 2 kardeş, abi olan, abilerin hep kardeşlerin bir adım önünde olmasını düşünürken, malesef kardeşi aya gitme hazırlıkları yapıyor. kendisi ise araba dizaynı yaptığı şirkette patronunu zidane lıyor (!). bazı esprileri güldürdü. ilk bölüm eğlendirdi yani. izlenilir.

natsuiro kiseki; 4 orta okullu şirin kızın -saki gerçekten şirin değildi- mucize ile süslenmiş, topluca geçirecekleri son yaz tatilinin şirin geçen günlerini anlatacak sanırım. sıkıldım diyebilirim. çünkü anlamsız bi arkadaşlık dramı yüklemişler ilk bölüme. hele hele orta okullu kızların büyüdüm ben, büyüdüm ben diye gezmeleri... lan pencereden dışarıyı izlemenizi gözleyen erkekler var abim sınıfızda. neyin büyümesi?
Sosyal ağlarda paylaş

young arms dealer - child soldier

black lagoon olamayacak gibi, fakat sonuçta yeni çıkanlar arasında da fazla seçenek yok. zetman var bi de seinen - action da, jormungand daha başarılı gözüktü. koko var bi kere.

sg550 de sanırım 1.6daki 4 - 8.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Tasogare Otome x Amnesia en mükemmeli olacak, dinleyin beni. Mangası çizim, öykü ve karakterler olarak piyasa ortalamasının çoooooook üstünde.

Anime o kalitenin yarısına ulaşırsa efsane olur.

Süper olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

zetman ilk bölüm çıktı.

süper saiyan olacak sandım, charisma oldu.

meh.

çok hızlı geçiştirmeye çalışıp, herşeyi yarım bırakmış, üstüne de seinen beklerken, shounen bölümü yapmışlar falan... ilk bölümle parlamadı fakat hep moe moe kyun... aksiyon kotamı doldursun diye ille devam edeceğim. mangası hep ortalama üstü puanlar almış, belki güzelleşir.

bi de 21. yüzyıl. artık aksiyon sahnelerinde, önce yumruğu gösterip, akabinde de adamın suratında patladığı anı göstermesinler yahu. manga okurdum bunu isteseydim.
Sosyal ağlarda paylaş

zetman ilk bölüm fena değildi izletti kendini

yalnız seslendirenin, dead man wonderlanddeki ana karakteri seslendiren ile aynı olması (sanırım) beni rahatsız etti. Ister istemez ağlak bi karakter imajı verio bende.

Accel world 1-2 de çıktı onu da izledim
böle utopik networke bağlanma vs falna filan ilk başta fantastik geldi de ondan sonra iş street fighter moda iice arcade interfaceine dönünce biraz MEH oldum. neyse bakarım biraz daha nasılmış die

onun dışında Space Brothers gayet eğlenceli olacak gibi gözüküo, akıcı güzel bi hikayesi var gibi izlenir

Natsuiro Kiseski'yi açtım 4 tane kız dramı görünce içim baydı kapadım yarı da hadi a channel falna gib ibiraz daha komedi olsa ok de öle de deil, geçtim yani bu seriyi .

folktales from japani çektim nasıl die, böle çocuklar için skeç skeç bizim nasrettin hoca masalları gibi veya o tarz küçük küçük ders veren skeçler, komik yapmışlar ama bi yerden sonra çok çocukça geldii için izlenmio 2 skeçini izleyip sildim hehe

Ozuma 3. bölüm oldu, onu da öle izliorum ama çok böle old school sci fi kafasında gidio, işte bilmemne LAZerleri bilmemen transistor fieldleraı bikbik fieldları falna böle saçma sapan sci fi olsun die konuşuolar hiç sevmem o kafayı. Zaten mangakası 70 küsür yaşında olduğu için anlayışla karşılıyıorum hehe. Zaten 6 mı 8 mi ne bölüm olacak izlerim de öle çok zevk aralak izlemiorum açıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

adam anlamıyorum dememiş ki, bikbik fieldları, bilmemne transistörleri gibi konuşulmasını sevmem sci-fi olsun diye demiş. hak veririm. hiç sevmem ben de. 6 bölüm diye bakarım belki diyordum da, mortis tam soğuttu.

accel world ün özeti; fat shu. seiyuu bile aynı. 24 bölüm çekilmez şişman çocuk dramı. şişman, averaj çocuklara kendilerini önemli hissetsinler diye yapılmış. ben de arcade interfaceine dönünce sevindim domuzcuk dramı izlemeyecez diye de devam etti yer yer.

yere düşürdüğünde hisatsu waza sını yapıp, kafa gömecekti -zidane-, olacaktı bitecekti.

bir MEH de benden.
Sosyal ağlarda paylaş

Lupin the third'ün yeni serisini izledim ilk bölüm güzel olmuş izlenir gayet

medaka box izledim, mangasını okumamıştım, shounen jumpa nasıl böle bi manga koymuşlar diodum baştada yok kapışma etme falan dedim hah ok. Yani bi lise ortamını anca bu kadar shounen jump tarzı yapabilir bi manga. İzlerim bunu da sırf devamında ne aksiyona girecekler die merak ettiim için, Medaka da tam Kaedelik

Polar Bear Cafe'yi izledim ,geyikti, bariz çocuklar için yapılmış herhalde ama straightforward olduğu için izlendi gayet hehe

Sengoku collection izledim, Oda Nobunaga mezarında döne döne bi hal olmuştur herhalde. Koskoca adamı gitmişler karı yapıp bi de fanservis yaptırtmışlar . Nereye bağlanacak bilmiorum tahminen tüm Tokugawadır bilmemnedir tüm shogunlar karı olarak çıkacak karşımıza

Son olarak da Sanka Rea, ilginç geldi, izlenir bu sezonki hafif fanservisli romantik komedim bu seri olacak gibi. zombi mombi geyiği de var. Güzel yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...