Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Balta'nın pozisyonuna uçan tekme denmiş, komik. Belki ayak fazla kalktığı için tehlikeli hareket denebilir, ama rakibe en ufak bir temas yok, topa müdahale var, ve topa değmiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 temiz vurmus gercekten, agiz burun kirabilirdi orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 düşün nası bir göt korkusu olmuştur o 2 saniye içinde hani çıkarması baya zor toptu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 orda hakan baltanın ayağı rakip forvetin kafa hizasında , temas yok zaten temas olsa direk penaltı olur. Bana göre çift vuruş verilmesi lazımdı.O mesafeden çift vuruş olurmu o ayrı konu =) Aynı pozisyon ceza sahası dışında olsa çift vuruş vereceğinden eminim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Müdahale çok temiz tamam da, öncesinde baltalık yapmasa pozisyon oraya gelmeyecek. Yine kendi hatası. Çift vuruş verilebilir de verilmeyebilir de. Hakemler özellikle gol ağzında bu tür karambol pozisyonlarda daha insaflı davranıyorlar, hatta böyle davranmaları için telkin ediliyorlar UEFA tarafından (maç heyecanını düşürmemek adına) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 CthuLhu said: 1 penaltı 1 tane direk, 1 tane 2. sarıdan kırmızı verilmedi. penaltı verilse 2. sarıdan kırmızı verilse tamam da direk nasıl verilcek lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesafe sorun degil altı pas çizgisi üstünden kullanılırdı verseydi hakem çiftvuruşu ki zaten verse kimse ne yaptın hoca sen diyemezmiş. Hakan Balta saglam şanslı adammıs ama o golü ordan çıkarmak direk sans olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 özeti izledim de, pozisyonu bol, güzel maç olmuş gibi. hakan baltanın pozisyonuna ben de penaltı vs çalmazdım ama direk krımızı kart çift vuruş o pozisyon =) çalmazdım hakem olsam ben de ama sırf çok güzel çıkardığı için ehueh. necatinin pozisyon da penaltı sarı kart işte. bu arada ŞİKE VAR EMRE GÜNGÖR SATIN ALINMIŞ İKİ GOL DE DE PAYI VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Emre Güngör öyle ya, maç satarak geçimini sağlıyor. Tapeleri düşer internete 2 güne zaten, bekleyelim. http://www.youtube.com/watch?v=sC1bGkotjCk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 cavanagh said: CthuLhu said: 1 penaltı 1 tane direk, 1 tane 2. sarıdan kırmızı verilmedi. penaltı verilse 2. sarıdan kırmızı verilse tamam da direk nasıl verilcek lan sdf 1 adet direk kırmızı kart 1 adet 2. sarıdan kırmızı kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 necatinin yine saçlar uzun mu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 necatinin poziyon da bişey yok necati sarı kart görse olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 fizban said: özeti izledim de, pozisyonu bol, güzel maç olmuş gibi. hakan baltanın pozisyonuna ben de penaltı vs çalmazdım ama direk krımızı kart çift vuruş o pozisyon =) çalmazdım hakem olsam ben de ama sırf çok güzel çıkardığı için ehueh. necatinin pozisyon da penaltı sarı kart işte. bu arada ŞİKE VAR EMRE GÜNGÖR SATIN ALINMIŞ İKİ GOL DE DE PAYI VAR. kırmızı kart yok, topa müdahale etmiş adam, topa müdahale amacıyla hareket etmiş, en fazla tehlikeliden sarı verirsin. ama o kadar güzel çıkaran adama verilmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Rerore said: necatinin yine saçlar uzun mu :/ herif 10 senedir aynı tip lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 hakkaten adamı genç yetenek diye çıkardıklarında da aynıydı tamamen, vampir midir nedir, 32 yaşına geldi yakında futbolu bırakacak hala aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar