Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | G.Antepspor - Galatasaray | 04.02.2012 - 19.00 »

valequenta

Öne çıkan mesajlar

orda hakan baltanın ayağı rakip forvetin kafa hizasında , temas yok zaten temas olsa direk penaltı olur.
Bana göre çift vuruş verilmesi lazımdı.O mesafeden çift vuruş olurmu o ayrı konu =)

Aynı pozisyon ceza sahası dışında olsa çift vuruş vereceğinden eminim ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Müdahale çok temiz tamam da, öncesinde baltalık yapmasa pozisyon oraya gelmeyecek. Yine kendi hatası.

Çift vuruş verilebilir de verilmeyebilir de. Hakemler özellikle gol ağzında bu tür karambol pozisyonlarda daha insaflı davranıyorlar, hatta böyle davranmaları için telkin ediliyorlar UEFA tarafından (maç heyecanını düşürmemek adına)
Sosyal ağlarda paylaş

özeti izledim de, pozisyonu bol, güzel maç olmuş gibi. hakan baltanın pozisyonuna ben de penaltı vs çalmazdım ama direk krımızı kart çift vuruş o pozisyon =) çalmazdım hakem olsam ben de ama sırf çok güzel çıkardığı için ehueh. necatinin pozisyon da penaltı sarı kart işte.

bu arada ŞİKE VAR EMRE GÜNGÖR SATIN ALINMIŞ İKİ GOL DE DE PAYI VAR.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

özeti izledim de, pozisyonu bol, güzel maç olmuş gibi. hakan baltanın pozisyonuna ben de penaltı vs çalmazdım ama direk krımızı kart çift vuruş o pozisyon =) çalmazdım hakem olsam ben de ama sırf çok güzel çıkardığı için ehueh. necatinin pozisyon da penaltı sarı kart işte.

bu arada ŞİKE VAR EMRE GÜNGÖR SATIN ALINMIŞ İKİ GOL DE DE PAYI VAR.

kırmızı kart yok, topa müdahale etmiş adam, topa müdahale amacıyla hareket etmiş, en fazla tehlikeliden sarı verirsin. ama o kadar güzel çıkaran adama verilmez :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...