senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 you're welcome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 annem ocd olduğunda öğretmen maaşıyla tek başına çocuk bakıp okutuyodu. o da aytuncu etkilemek istemiş olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 tili herkesin mesajini ciddiye almaz misin? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 anne denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 askerlik yapmayanlar nasıl kendini belli ediyor asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ya bu konuda ciddiye alıyorum abi napıyım. anne falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 bingildak said: askerlik yapmayanlar nasıl kendini belli ediyor asdsad haahhahaahahha evet kardeşim askerlik yapmayanlar yaa hahahah zavallılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 bir de para verip yapanlar var B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Ondan sonra ocd zengin hastalığı sanıyorsunuz işte. Bunlar hep ülkenin apış arası kokulu gerçekleri. Mahrum kaldınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 tiLi said: annem ocd olduğunda öğretmen maaşıyla tek başına çocuk bakıp okutuyodu. o da aytuncu etkilemek istemiş olmalı annenin ocd olduğunu bilmiyordum. geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ocd evsiz adam tanıdım ben. çok zor hayat valla. düşün hem evsizsin hem mikroptan bakteriden çekiniyosun, hem abuk subuk tiklerin var. off. adamın elleri sürekli kimyasal peeling yapıyormuş gibi kaynar su ve sabunla saatlerce yıkamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 bende bunun yüzünden uzun süre çalışamadıgımı sanıyodum sonra tembel oldugumu anladım. salak sulak mail düzenleme odayı kalemi kagıtları düzenleme şeyleri kaldı geriye, ya ucuz yırttım yada alakam yoktu bilmiyorum sonuçta mutluyum. ps.allah kimseye böle dertler vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Suark said: Daha yeni yükseklik korkumu geçirdi gençler nasıl yapıyorlar bunu? bende yükseklik 3.5 attırıyor direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 deli deli olmayin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ya bunun ıcın actıgım baslık vardı oraya yazcaktım ama unuttum. Şöyle, uzun uzun sohbetler ettık, aslında ben anlattım onlar dınledı. Arkadasım tabi, bakamıyoru bana ama onun kız arkadası da psıkılog o az tanıodu benı o zaten care oldu bana. Önce kontrol duygumdan gırdıler sonra konusa konusa aslında zemın korkum oldugu ortaya cıktı Yanı saglam zemın olmayınca korkmaya baslıyorum. Düşününce de gerçekten öyle oldugunu gordum. Cunku ucaktan falan korkmam yıllarca 15. katta oturdum ama altımdakı zemıne guvenemessem fena oluyordum. Balkondan sepet sarkıtamazdım felan mesela. Neyse bu ortaya cıkınca, bende bı farkındalık olustu. Aslında mesele yukseklık degıl zemın korkusuydu. Buda tam motorsiklet aldıgım zamana denk geldı. Motorumun lastıklerı ınce ve patates. Istanbulun yolları berbat. İlk aldıgımda 20 yi gecemiodum, millet vızır vızır gıderken ben cok korkuyordum egııtım almama ragmen. Tamamen zemın korkum kaynaklıydı yanı. Sonra hızlandım 2k km sonra bı uzun yol yaptım ıyıce hızlandım, işte orda guzel asfaltta falan kullandım aleti. iyice bı guven olustu ve araba kullanır gıbı kullanmaya basladım makınayı. Neyse bunlar olduktan sonra ısım geregı catılarda dolasmam gerektı ve bıngo, artık korkmuyordum. Tabi biraz endişe oluyor ama hemen gecıyor eskisi gibi değil, daha cok "korkacakmıyım acaba?" olayı var. Tabi bide artık ne roller kostır dınlıorm ne bısı, yamac parasutcusune "aga kac yapıo bu? ne 25 mı? ohoo adrenalın mı dıosunuz sız ona LOL" demişliğim var. sdsfsds Yani kısaca üzerine gittim. Ama ne oldugunu ne kaynaklı oldugunu bulmak lazım once arcane said: Suark said: Daha yeni yükseklik korkumu geçirdi gençler nasıl yapıyorlar bunu? bende yükseklik 3.5 attırıyor direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 abi iyi de zaten bütün yüksekten korkan insanlar tanımladığın gibi değil mi? ben birebir öyleyim mesela. uçaktan korkmam. ama şu masanın üzerine çık deseler ayrı mesele. motora binmişsin eyvallah. ama balkondan sepet sarkıtabiliyor musun onu söyle bana. mesele o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Ben bunu niye bilmiyorum la. 6. Kata cagirmam bi daha sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 tabı sarkıtabiliorm da herkesın aynı sekılde deıl abı ıste psıkolog onu bulmaya yarıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Peki mesela bende de ocd kıvamında bir durum var herşeyi istisnasız kafaya takıyorum ve hayatımı çekilmez hale getiriyorum. Eskiden panik atakta olurdum ama son 2-3 yıldır telkinle panik atağı engelledim şu anda panik ataklık bir durumum yok. Araba kullanamıyorum yıllardır, yolda yürürken sanki arkamda bir yıkım bırakıyormuş gibi durmadan arkama bakıyorum falan. Bunları nası çözcez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 psikiyatri diye biey bulmuslar, ona bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 belki burdaki arkadaşlardan birisi çözümü biliyodur diye bir sorayım dedim en son çarem o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Psikiyatri son çaren değil, ilk ve tek çaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Suark said: ya bunun ıcın actıgım baslık vardı oraya yazcaktım ama unuttum. ... bileydim güzelcene bi radiolink kulesine çıkarırdım seni, ne korku kalırdı ne bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 çözüm ketamin ama bir de doktoruna sor :) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3717203/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ^ haha şurdaki şikayetlerin bir overdoseluk canı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar