Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Obsesif kompulsif takıntılar ve sosyal fobi

Alcest

Öne çıkan mesajlar

bende bunun yüzünden uzun süre çalışamadıgımı sanıyodum sonra tembel oldugumu anladım. salak sulak mail düzenleme odayı kalemi kagıtları düzenleme şeyleri kaldı geriye, ya ucuz yırttım yada alakam yoktu bilmiyorum sonuçta mutluyum.

ps.allah kimseye böle dertler vermesin
Sosyal ağlarda paylaş

ya bunun ıcın actıgım baslık vardı oraya yazcaktım ama unuttum.

Şöyle, uzun uzun sohbetler ettık, aslında ben anlattım onlar dınledı. Arkadasım tabi, bakamıyoru bana ama onun kız arkadası da psıkılog o az tanıodu benı o zaten care oldu bana.

Önce kontrol duygumdan gırdıler sonra konusa konusa aslında zemın korkum oldugu ortaya cıktı
Yanı saglam zemın olmayınca korkmaya baslıyorum. Düşününce de gerçekten öyle oldugunu gordum. Cunku ucaktan falan korkmam yıllarca 15. katta oturdum ama altımdakı zemıne guvenemessem fena oluyordum. Balkondan sepet sarkıtamazdım felan mesela.

Neyse bu ortaya cıkınca, bende bı farkındalık olustu. Aslında mesele yukseklık degıl zemın korkusuydu.
Buda tam motorsiklet aldıgım zamana denk geldı. Motorumun lastıklerı ınce ve patates. Istanbulun yolları berbat.
İlk aldıgımda 20 yi gecemiodum, millet vızır vızır gıderken ben cok korkuyordum egııtım almama ragmen. Tamamen zemın korkum kaynaklıydı yanı.
Sonra hızlandım
2k km sonra bı uzun yol yaptım ıyıce hızlandım, işte orda guzel asfaltta falan kullandım aleti.

iyice bı guven olustu ve araba kullanır gıbı kullanmaya basladım makınayı.
Neyse bunlar olduktan sonra ısım geregı catılarda dolasmam gerektı ve bıngo, artık korkmuyordum.
Tabi biraz endişe oluyor ama hemen gecıyor eskisi gibi değil, daha cok "korkacakmıyım acaba?" olayı var.

Tabi bide artık ne roller kostır dınlıorm ne bısı, yamac parasutcusune "aga kac yapıo bu? ne 25 mı? ohoo adrenalın mı dıosunuz sız ona LOL" demişliğim var.

sdsfsds
Yani kısaca üzerine gittim. Ama ne oldugunu ne kaynaklı oldugunu bulmak lazım once
arcane said:

Suark said:
Daha yeni yükseklik korkumu geçirdi gençler

nasıl yapıyorlar bunu? bende yükseklik 3.5 attırıyor direkt.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki mesela bende de ocd kıvamında bir durum var herşeyi istisnasız kafaya takıyorum ve hayatımı çekilmez hale getiriyorum. Eskiden panik atakta olurdum ama son 2-3 yıldır telkinle panik atağı engelledim şu anda panik ataklık bir durumum yok. Araba kullanamıyorum yıllardır, yolda yürürken sanki arkamda bir yıkım bırakıyormuş gibi durmadan arkama bakıyorum falan. Bunları nası çözcez ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...