bck Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Arkadaslar istanbulda ticket 'ı cash paraya ceviren kurum veya kuruluşlar dernekler var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bi restorana git orda kuyruktaki birine sat bileti profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yok tamamını tlye cevirmek istiyorum. 450 tl atıyorum aylık ticketım var bunu yuzde 5 komısyon ıle para ya cevırmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 mezarcilikta son nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yolda ticket bulmadım kı mezarcılık olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 cash para ne, yeni bişi mi? ticket ne bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 450TL ticket da iyiymiş yani, biz 140 lira alıyoruz fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Bone said: cash para ne, yeni bişi mi? ticket ne bu arada? valla bakcaktimda usendim simdi, eger son 20 mesajinin icinde ingilizce kelime iceren bi postun yoksa cidden tebrik edicem seni. yok eger varsa http://fc09.deviantart.net/fs70/i/2010/258/f/1/talk_to_my_hand_by_alifah-d2ytclp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Bone said: cash para ne, yeni bişi mi? ticket ne bu arada? Cash para, nakit para. Ticket da işyerlerinin yemek parası yerine verdikleri, restorantlarda geçerli olan, içine aylık bire bakire yüklenen olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 normal bir bireyin cozebilecegi seyler bunlar, bonlor nodon ongolozco yo ise amac, evlerden irak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ticket geçen marketlerde yapıyolar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 tikıta bilet deyin arkadaşlar otobüse de çok oturgaçlı götürgeç diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 4 Levent te bir büfede vardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 cash para diyeceğinize nakit para demek çok mu zor lan. sanki tekerleği tekrar icat etmenizi istedim gibi laf gelmiş bi de. cash para denilen şey garanti bonus card gibi yeni bişi sandım. bu arada herkes sizin gibi lüküs değil ticket kullanmıyoruz biz, bilmiyok. reyou said: valla bakcaktimda usendim simdi, eger son 20 mesajinin icinde ingilizce kelime iceren bi postun yoksa cidden tebrik edicem seni. maksatın laf etmekse direk "nick"ime laf et reyou, orda hazır seni bekliyor kenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Tesekkurler Bonec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 oooooouuuuuuffffffffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Bone said: cash para diyeceğinize nakit para demek çok mu zor lan. sanki tekerleği tekrar icat etmenizi istedim gibi laf gelmiş bi de. cash para denilen şey garanti bonus card gibi yeni bişi sandım. bu arada herkes sizin gibi lüküs değil ticket kullanmıyoruz biz, bilmiyok. reyou said: valla bakcaktimda usendim simdi, eger son 20 mesajinin icinde ingilizce kelime iceren bi postun yoksa cidden tebrik edicem seni. maksatın laf etmekse direk "nick"ime laf et reyou, orda hazır seni bekliyor kenk. harbi reverse failsin ya kendi kendini nortluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bence paticik gibi bir yerde cümlede 2-3 tane ingilizce kelime geçti diye laf etmeye çalışmak çok rerörerö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 afedersinde %5 le neden jkim cevirsin ki nakit her yere gecerli ticket bi kac bakkal ve yemek yerlerinde normalde bunun oranı %25 felan olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 SeaGle said: tikıta bilet deyin arkadaşlar otobüse de çok oturgaçlı götürgeç diyoruz iyimiş bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ben %10 kesiyorlar diye biliyordum ticket ve sodexo'dan arkadşaım bugün %20 kesiyorlar dedi. hangisi doğru bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Bana da lazım bi yer. Adres falan verin bulursanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 nakite çevirme olayı legal abi öyle özel bir yer aramana gerek yok ticket ve/veya sodexo geçen yerlere sor ama işte adamların kesim oranını bilmiyorum ya %10 ya %20. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bonec tier sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bck said: Arkadaslar istanbulda ticket 'ı cash paraya ceviren kurum veya kuruluşlar dernekler var mıdır ? soru eki ayri yazilmis ama cash para demek yakismamis ayrica her ay aldigin ticketlardan birikenlerse bunlar ye karnini doyur aklinda duracagina karninda dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar