Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ticket cash para

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok tamamını tlye cevirmek istiyorum. 450 tl atıyorum aylık ticketım var bunu yuzde 5 komısyon ıle para ya cevırmem lazım.
Mesaj tarihi:
Bone said:

cash para ne, yeni bişi mi?
ticket ne bu arada?

valla bakcaktimda usendim simdi,
eger son 20 mesajinin icinde ingilizce kelime iceren bi postun yoksa cidden tebrik edicem seni.

yok eger varsa

http://fc09.deviantart.net/fs70/i/2010/258/f/1/talk_to_my_hand_by_alifah-d2ytclp.jpg

Mesaj tarihi:
Bone said:

cash para ne, yeni bişi mi?
ticket ne bu arada?

Cash para, nakit para.

Ticket da işyerlerinin yemek parası yerine verdikleri, restorantlarda geçerli olan, içine aylık bire bakire yüklenen olay
Mesaj tarihi:
cash para diyeceğinize nakit para demek çok mu zor lan. sanki tekerleği tekrar icat etmenizi istedim gibi laf gelmiş bi de.
cash para denilen şey garanti bonus card gibi yeni bişi sandım.

bu arada herkes sizin gibi lüküs değil ticket kullanmıyoruz biz, bilmiyok.

reyou said:

eger son 20 mesajinin icinde ingilizce kelime iceren bi postun yoksa cidden tebrik edicem seni.

maksatın laf etmekse direk "nick"ime laf et reyou, orda hazır seni bekliyor kenk.
Mesaj tarihi:
Bone said:

cash para diyeceğinize nakit para demek çok mu zor lan. sanki tekerleği tekrar icat etmenizi istedim gibi laf gelmiş bi de.
cash para denilen şey garanti bonus card gibi yeni bişi sandım.

bu arada herkes sizin gibi lüküs değil ticket kullanmıyoruz biz, bilmiyok.

reyou said:

maksatın laf etmekse direk "nick"ime laf et reyou, orda hazır seni bekliyor kenk.

harbi reverse failsin ya
kendi kendini nortluyosun.
Mesaj tarihi:
nakite çevirme olayı legal abi
öyle özel bir yer aramana gerek yok
ticket ve/veya sodexo geçen yerlere sor
ama işte adamların kesim oranını bilmiyorum ya %10 ya %20.
Mesaj tarihi:
bck said:

Arkadaslar istanbulda ticket 'ı cash paraya ceviren kurum veya kuruluşlar dernekler var mıdır ?

soru eki ayri yazilmis ama cash para demek yakismamis ayrica her ay aldigin ticketlardan birikenlerse bunlar ye karnini doyur aklinda duracagina karninda dursun
  • Yeni Oluştur...