Wispy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Uploaded with ImageShack.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 güzel bi özet olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 sdafdfsfds iyiymiş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Bence de critledim konu kilitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 atem totem ben seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Dinimiz amin süphaneke bismillah fişlenmeyek loo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 anket sonucu baya şekilli olmuş, bu bi işaret mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Şüphesiz ki Diablo 3'ün büyüklüğü her yerde hissedilmektedir, onu görmesek de varlığını biliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Anketten bu kadar guzel gaussian distribution cikmasi bayagi basarili yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 İlk defa paticikte bir ankette en çok oy verilene oy vermemişim. Komikli şık dikkatimi çekmediydi bu sefer. Allah var falan ama kalkıpta günde 5 vakit namaz kılamam hele bu kiloyla tansiyonla hayatta oruç tutamam ki ilaç kullanıyorum zaten. O yüzden kısacası din iyi hoşta pek yerine getiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 http://www.futurederm.com/wp-content/uploads/2008/04/041408-neutrogena-norwegian-formula-age-shield-hand-cream.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Hayir Ben cevap vereyim paticik bey amca olarak. Paticik ateist, deist, dinist, abcist vb sitesi degildir. Kullanici sozlesmesinde inanmiyoruuumm, dinimiz amin, ulu manitu falan mi yaziyor? Paticik.com bir forum sitesidir. Forumun bolumleri incelenirse de paticik.com sitesinin ne sitesi oldugu gorulebilmektedir. Size ne insanin dininden de inancindan da? Hele ki boyle konulari yeni uyenin acmasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar