Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Selamlar. Yıllar sonra kaçırdığım ps2 oyunlarını oynama kararı aldım. hep pc oyunculuğu yaptım bu güne kadar, bi ps2 düştü elime diyorum ki şöyle zamanında ne oyunlar kaçırdım konsolda oturayım onları oynayayım. şu ana kadar oynadıklarım: shadow of the collossus god of war'lar. prince of persia'lar. (gerçi pcde de var) final fantasy 7-8-10 böyle god of war tarzı falan çok açmıyor açıkçası daha çok final fantasy tarzı çok seviyorum. yine de her türlü öneriyi duymak isterim teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 mgs2-mgs3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 hah onları oynucaktım zaten. pcde oynamıştım zamanında baya ama esas seri psde sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 başka oyun yok mu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 zone of enders persona 3-4 final fantasy tarzı bi sürü var. kaede biliyordu çoğunu, o gelir yazar. (xenosaga filan...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 xenosaga serisini ben amazon'da bulamadım makul fiyata ya, hep absürd rakamlar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ico jak and dexter god hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 eğer böyle anime grafiğimsi j-rpg tarzı oyunları seviyorsan. "dragon quest 7" miydi 9 muydu? o baya güzeldi. en az 100 saatlik ömrü de vardı oyunun. ama ben playstationa bulamamıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 burnout arkadasin varsa zevkli olabilir onun disinda bildiklerimide oynamisin zaten ben sirf shadow of the colossus icin almistim ps2 yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Tony Hawk Pro Skater 3, SSX Tricky bu ikisi başarılı oyunlar türü seviyorsan, ben yıllarca severek oynadım mesela. Sonracıma Devil May Cry serisi vardı ama God of War tarzını pek sevmiyorsan muhtemelen onu da sevmezsin. Sonra mmmmhhhh... Aslında çok oyun vardı da çok zaman olmuş, aklıma gelmedi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 gladius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ginaly said: mgs2-mgs3 ilk postta bitmis konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 dark cloud 2 suikoden 3 katamary damachi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 star wars battlefront 1 - 2 mmmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 pek insan bilmez belki ama mark of kri var cok guzel oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Mgs 2-3 gran turismo 4 ( slimvarsa online i var) baldurs gate dark alliance 2 ( bence 10 uzerinden 100 bir oyun bide arkadas buldunmu) ff serisi hangisi olursa , killzone, resident evil 4 hafizam burda bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 hack.gu diye bi oyun vardi ya mmorpg karakterini canlandiriyodun dogru hatirliyosam. guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 dark allianceları baldurs gate oyunu olarak görmeden oynarsan felaket keyifli coop http://www.youtube.com/watch?v=eUGQHS0Uzw0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 da 2 yi hala oynarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 The warriors oyna coop, müthiş zevkli. oyunu bitirdikten sonra üstüne filmini izle http://1.bp.blogspot.com/_ZTInxdsRKgc/S8p6o3_xnxI/AAAAAAAABdk/NM0cGpZu-SA/s1600/The+Warriors+1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar