Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bence ikiside bir birini tamamlıyor.urfalının yanında servet yada gökhan oynayınca defansımız folloş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Adam La Liga, Seria A ve Bundesliga'da sağlam takımlarda en az 100'er maça çıktı. Kademenin kitabını yazmış ona deyinmiyorum bile İlk alındığında Neill'den ne farkı hatta 1 yaş daha büyük diye burun kıvıranları hatırlıyorum da ahaha. Neill'i hepimiz çok severdik ama adam miyoptu offside taktiği yapamıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 valla neill'in geçmişi vs. düşünülünce ve urfalının madrid'deki son hali de gözler önüne gelince insanın onu demesi normal, burada kendini böylesine bulacağını kimse beklemiyordu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 urfalı da bi kaç pozisyonda ofsaytı bozuyodu neredeyse. yediğimiz gol evlere şenlik zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Orası öyle, mesela Atletico taraftarı ileride Forlan-Agüreo oynuyor geride Heitinga-Ujfalusi bu nasıl takım LOL diyerek takımı eleştiriyordu. Ama Euro 2004 ve Fiorentina performansı bile yeter Ujfa'nın kalitesini ispatlamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 şimdiki hallerine ağlasın onlar haha. ardayı iyi kitledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 madrid de orta saha diye bişi yoktu :P gerçi halada yok.orda başarılı olan defans dünyanın her yerinde başarılı olur heralde :D urfa lının neill den tek farkı ondan 2 yaş büyük olması.yoksa pek bi fark göremiyorum ben hala.neill inde geçen sene önünde melo yanında semih olsa aynı performansı gösterebilirdi ha ikiside büyük topçu benim gözümde orası ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Ujfalusi'nin kötü gözükmesinin nedeni Heitinga'ydı abi. Servet bile daha iyi partner olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 semih abartılıyor denmiş adam dünkü zeminde bile hatasız girdi her topa suana kadar oynadıgı maçlarda belki 2 hata yaptı.biri es es maçındaydı zaten adam o kadar net oynuyor.helal olsun cocuga.yanında da urfalı var zaten tecrübeli dün yediğimiz golde de geride engini bırakmaya taktiği işe yaramadı engin ofsaytı bozdu ondan yedik.yoksa defans yerindeyken semih-urfalı ikilisi top geçirmiyor semihin bursa maçında bi kafa topu uzaklaştırması var.hatta spiker kaleci gibi uçtu dedi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 gökhan zan ve servetin aldığı paranın belkide beşte birine oynayan bir adam semih.bunca zaman kiralıkta olsa bir şekilde takımdan uzak kalmış.üstüne de uzun süreli sakatlık yaşamış.Başta yazdığım iki adamdan kat ve kat fazla başarı gösteriyorsa helal olsun demekten başka söyleyecek laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 semih için suan söylenenleri ilk cıktıklarinda ; aydin,serdar özkan,serdar kurtuluş cok eskiden okan koç fln filan bircok kisi için söyledk.. daha zamani var 5 tane maca bakarak tanri yaptınz cocugu.. (servet ile karsılastrnca öyle tabi de) umarim diger abileri gibi patlamazsa,yeni kurulcak milli takımın saglam oyuncularndan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 çok alakasız örnekler hepsi kanat oyuncusu bi kere.ve o saydıgın adamların yıllardır iyi performans cıkardıkları 3 er 4 er maçları vardır belki.en fazla o da semih kaç maçtır oynuyor 15 mi 20 mi ne hepsinde de iyi performans sergiledi.çoktan çürüttü o teoriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ersan gülüm 5 maç ve bir çizgiden top çıkarma ile direnip efsane oluyorsa semih kaya coktan defans tanrisi olmustur ehuehe. 91 dogumlu, beyin ameliyati ve çapraz bağ ameliyatı geçirmiş bir çocuk çatır çatır top oynuyor. inanılmaz atletik ve kesici bir kere, ujfa'da baya birşey öğretiyor kendisine belli oluyor sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 semih kaya kazımın gülüşü süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 semih wonderkid olma yolunda :D milli takım da kazmalardan kurtuluyor en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 beşiktaşlı olarak mutluyum semih gibi bir defans çıkardığı için gs. aavcı da inşallah şans verir milli takımda da 10 sene rahat ederiz. Egemen de 3-4 yaş küçük olaydı akardı savunma valla aaah ah. Neyse Kesimal geliştirir kendini inşalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ömer toprak falan da iyi göründü geçen maç. uyum sağlarlarsa epey iyi olur m.takım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Semih,Serdar Aziz,Kesimal,Ömer Toprak, Ersan, Kemal Tokak Kafadan 6 tane potansiyel stoper var. Uygun ikiliyi şu an belirleyip üstüne düşmek lazım, tecrübeli olarak da Egemen götürür. Servet, Gökhan Zan vs devirleri bitti. Benim yandığım ise çok değil birkaç ay önce Hırvatistan maçına bu kadar adam dururken Giray'la başlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Semih'i yolda gorsem yanaklarindan opcem cocugu, bu yasta mac icindeki o soguk kanli durusu yeter onun. Gelecegin kaptani gibi goruyorum basina bir sey gelmezse tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 kemal'i şu an izliyorum, pek hatırladığım bi adam değil daha önce maçını izlemişsem de, ama bildiğin kötü şimdiye kadarki performansı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Beşiktaş istiyordu Ersan'ı alamazsa diye baya tutulan bir oyuncu. Semih Kaya-Serdar Kesimal ikilisi sanırım herkesin istediği ama Egemen'in form durumu böyle giderse gençlerden sadece 1 tanesi oynayabilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 egemen - serdar toprak olmalı bence milli takım stoper hattı, egemen yokluğunda serdar kesimal, ardından serdar aziz ve semih kaya şuna bak ya, 2-3 yıl önceye kadar stoper yok takımda diyorduk üzülüyorduk şimdi bir tanesini koyamazsak hakkını yiyiyoruz, yazık oluyor oynatamıyoruz diye üzülüyoruz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Ömer Çatkıç Taraftarlara ne bir el hareketi yaptım, ne de küfür ettim. Sadece kendi işimi yaptım. Maç bitti, kafama kar topu attılar. Bir insanın kafasına kar topu atarsanız, o da size başka bir şey atar. Fakat ben bunların hiçbirini yapmadım. Sadece kendi etrafımda döndüm. Ondan sonra da adım provokatör oldu. İnsaf diyorum. Sabri'ye ağabey tavsiyesi; futbolcu Sabri olarak kalsın. Rakip futbolcular hakkında taraftar gibi, amigo gibi yorumlarda bulunmasın. Maç sonu Muslera koşarak üzerime geldi ve el kol hareketleri yaptı. Nasıl davranmam gerektiğini Muslera'dan öğrenmeyeceğim. Muslera sadece kalecilik yapsın. Esas provokatör aslında Muslera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 poopla said: balon patladı. ömer olayı ayrıbirzaaaa puan farkı açıldı, problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 applev0dka said: semih için suan söylenenleri ilk cıktıklarinda ; aydin,serdar özkan,serdar kurtuluş cok eskiden okan koç fln filan bircok kisi için söyledk.. daha zamani var 5 tane maca bakarak tanri yaptınz cocugu.. (servet ile karsılastrnca öyle tabi de) umarim diger abileri gibi patlamazsa,yeni kurulcak milli takımın saglam oyuncularndan olur beşiktaş'in yedek necip'i milli takıma alınmadı diye ağlayan sizdiniz yahu burda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar