Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 24. Hafta | Galatasaray - Antalyaspor | 01.02.2012 - 20.30

BulletRide

Öne çıkan mesajlar

herşeyi gectim adamin kafasina kar topu atıp üzerinde sovuyorsun, bir de provake etti fln diosun.. adam 2 elini acmıs sevinms napms ki ??

kazım ve melonun bacak aralarni göstermelernden bahsetseydnz inönu'de az da olsa ciddiye alınırdınz..

yada sabri 0-0 biten fener macndan sonra kadiköy'de 3lu cektrirken iyi, ömer hiç bişey yapmadan kafasna gelen kar topundan sonra 2 elini yana acıp sevindi provoke..

ya bi gidin yenilmez armaZAA ya
Sosyal ağlarda paylaş

Bu havada maç oynanmasını geçtim, topu rakip kaleye yığmışken bir şekilde gol bulacağımız barizken Baros ve Melo'nun hakemi etki altında bırakma çabalarını cidden anlamıyorum.

Eskişehir ve Bursa zor deplasmanlar, iyi de oynanmadı puan kaybı kabul edilebilir ama şunun bir açıklaması yok. Beşiktaş maçına kadar Antep(D), Kayseri, Mersin (D) maçlarında seri yakalamak lazım. Bu arada birbirlerini kırsın kız kardeşler arayı açarız yine.

Kel konusuna gelirsek bu maç ile alakalı değil senelerdir husumet var, Serdar Kulbilge gibi. Adam elini kaldırsa kafasına ne bulursa atacak taraftar, sağolsun çok güzel üstlerine oynuyor. Muslera'dan yiyordu dayağı Ömer amca
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

son haftalarda bekledigim sonuclar goruyoruz. fb ve bjk ye ozellikle bjk ye inanilmaz puan boost yapildi, gs'nin de onun kestiler. yoksa playoffun ne anlami kalacakti ki?

playoff anlamini yitirmemeli ki gelecek senelerde de uygulansin.

kuslar da sevinsin simdilik bakalim

cool story bro.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

son haftalarda bekledigim sonuclar goruyoruz. fb ve bjk ye ozellikle bjk ye inanilmaz puan boost yapildi, gs'nin de onun kestiler. yoksa playoffun ne anlami kalacakti ki?

Ağla melis açılırsın
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/061/294/1106514-cool_story_bro_super.jpg?1279885294
Sosyal ağlarda paylaş

ha evet kafaya sırta para veya dolu su şişesi atmayla kartopu atmak aynı şey

karlı maçlarda her zaman oluyor bu.futbolcuların da çok tepki gösterdiğine henuz denk gelmedim kartopu meselesine

ha ilker meral kasımpaşa maçında ali güneşin kalecilik performansına penaltı vermeyen hakemmiş lan

normal yani bu maçtada penaltıları vermemesi sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız Muslera-Ujfa-Semih yerine bu sezona Gökhan Zan-Servet-Ufuk filan devam etsek ileride Messi bile olsa bu kadar puan alamazdık.

Semih'i taraftar çok ittirdi, ilk maçlarda her Galatasaraylının PAF'tan gelmiş adamı pohpohlama durumu söz konusu gibi geliyordu ama adam resmen ışınlanıp kademeye giriyor her pozisyonda, bu yaşta böyle tecrübe kokan soğukkanlı adam yok, benzetme furyası olmasın ama adam resmen Vidic. Defans göbeği ve orta saha bu kadar sağlamken biraz şans biraz yetenekle bile şampiyonluk rahat gelir bunu gördüm dün. Moral bozmaya gerek yok, haftaya Antep'i tokatlarız kuşlar birbirlerini yer yine şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden moduna girer bazı iyi gün dostları
Sosyal ağlarda paylaş

Semih abartılıyor gibi geliyor bana ya, ne bilim ekstra bir özelliğini görmedim yetenek, teknik vs. bakımından, katkısı tartışılmaz tabii ki

Taraftarın sevgilisi olma durumu ve onunda biraz adam olmasından kaynaklı kapasitesinin çok üstünde oynuyor, oynamaya çalışıyor ama ki bu onu öyle harika bir adammış gibi gösteriyor bence,

ha zaten önemli olan bu da bir yandan, kapasiten yoksa olanı en iyi şekilde kullanıp takıma katkı sağlamalısın. Liverpool'da Jose Enrique olayı var mesela, adam bence EPL'nin en iyi sol beklerinden biri fakat olağanüstü yetenekli bir adam değil.

Ha birde Vidic çok ekstra bir adam, Semih'i vs. geçtik TR'deki herhangi bir stoper ile karşılaştırmamak gerek bana kalırsa, hatta dünyada bile karşılaştırılabilecek çok az sayıda adam var. Hani futbolda yapılabilecek herşeyi yapabilecek kapasitede bir adam Vidic, Semih'in o yolda milyon tane etap aşması gerek asdf

Semih'i çöldeki vaha gibi görmenin ufakta olsa bir sebebi de ondan önce o mevkii de Servet ve Gökhan'ın bulunuyor olmasıydı bence asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun aksine Urfalı harika bir adam, GS'nin defansını tek başına o tutuyor resmen,

A.Madrid gönderdiğine pişman mıdır bilemeyeceğim fakat şuan onlara da böylesine iyi bir adam lazım. Semih'in güzel gözüken performansının arkasında tamamen Urfalı'nın harika oyunu yatıyor bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...