Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Aluriel said: gerçek islam o değil ama (Gerge boş yazmış gerçi ama) Gerçek islamı görsek bi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 nasıl ya şimdi sen %99.9 u müslüman olan bir ülkede,%50 oy almış bir parti liderinin acıklamalarını cidde almıyor musun ? sayın r.t.e. bu kadar demokrat olmasaydı yeni anayasa icin yetmez ama evet ci demokrat liberallerin destegini nasıl alırdı,yani burdan şu sonuc cıkıyor,bizim memleketin liberalleri de muhafazakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mr_Hand said: Aluriel said: gerçek islam o değil ama (Gerge boş yazmış gerçi ama) Gerçek islamı görsek bi de... bak sudana, afganistana, endonezyaya, irana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Gerçek islam o da değil!!!!1111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 iran iyi lan adamlarda usa dronu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 cok sukur bu ulkenin ateist olmayan ve icinde allah korkusu barındıran muhafazakar aydın liberal demokratları da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 yok valla hicbirinde allah korkusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 gerçek islam !11!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 nasıl yani ? sen simdi sayın başbakanla cuma namazlarında yanyana saf tutan aydın demokratlarımızın dinine mi hakaret ediyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 guzeladamcengiz said: olur mu hic öyle güzel kardeşim ? devletin başındakilerin halkını iyiye,dogruya,güzel ahlaka sevk etmesi, devlet bunun icin yoksa niye var senin deden,benim dedem,canakkalede aynı düsmana süngü sürerken omuz omuza allahu ekber sesleriyle şehit düşmedi mi ? şunun gibi bir düşünen devlet zmaanında kuran okutmayı yasaklatıp yapanları cezalandırdı, bilio musun? aynı kafa. iyi-doğru-güzel hep değişken şeylerdir ve bu tepeden inemez. Olmaz, ters teper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Right-wing Liberal Democrat ne? Daha iyisi ketçaplı pirinç pilavı üstü kuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 guzeladamcengiz said: cok sukur bu ulkenin ateist olmayan ve icinde allah korkusu barındıran muhafazakar aydın liberal demokratları da var. bi kere muhafazakar deiller. Değişime karşı deiller yani orda hata var, rte kendini bile tanımamış lol. Ya da yine kimlik değiştirio. aydın falan da değiller, aydın ve demokrat adam bu kadar gazeteciyi içeri atmaz sebepsiz. bak sana şunu diyim hiçbir müslüman sağ tarafta yer alamaz. Saçmadır, olmaz olamaz. Ve hiçbir müslüman ben biliyorum benimki iyi diyemez, ben dediği an zaten kibir etmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 çok da iyi demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 demokrat olduğunu savunan adam gazeteciyi sebepli de atmaz. (eroin kaçakçsı veya katil falan değilse) ha tabi ileri demokrat (söylerken kendimden iğreniyorum böyle gerzekçe bir tanım olamaz) adam ne yapar, benim beynim yetemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Suark said: guzeladamcengiz said: cok sukur bu ulkenin ateist olmayan ve icinde allah korkusu barındıran muhafazakar aydın liberal demokratları da var. bi kere muhafazakar deiller. Değişime karşı deiller yani orda hata var, rte kendini bile tanımamış lol. Ya da yine kimlik değiştirio. aydın falan da değiller, aydın ve demokrat adam bu kadar gazeteciyi içeri atmaz sebepsiz. bak sana şunu diyim hiçbir müslüman sağ tarafta yer alamaz. Saçmadır, olmaz olamaz. Ve hiçbir müslüman ben biliyorum benimki iyi diyemez, ben dediği an zaten kibir etmiş olur. gerçek islam bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Suark said: guzeladamcengiz said: cok sukur bu ulkenin ateist olmayan ve icinde allah korkusu barındıran muhafazakar aydın liberal demokratları da var. bi kere muhafazakar deiller. Değişime karşı deiller yani orda hata var, rte kendini bile tanımamış lol. Ya da yine kimlik değiştirio. aydın falan da değiller, aydın ve demokrat adam bu kadar gazeteciyi içeri atmaz sebepsiz. bak sana şunu diyim hiç bir müslüman sağ tarafta yer alamaz. Saçmadır, olmaz olamaz. Ve hiç bir müslüman ben biliyorum benimki iyi diyemez, ben dediği an zaten kibir etmiş olur. evet güzel kardeşim haklısın,90 larda şeriat istiyoruz,laiklik yıkılmalı diyen adamın 10 sene sonra demokrat olabilmesi gercegini anlayabiliyorlar o degisime karşı olmayanlar.ne güzel şey degismek ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 cengizin troll bilimleri öğretmeni olsam 5 kere dersten bırakırım. 6. ya da aynı şeyi yaparsa disipline yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 değişmeyen tek şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 toplum cok yozlasti. batinin ahlaki gercekten igrenc icinde yasiyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mr_Hand said: demokrat olduğunu savunan adam gazeteciyi sebepli de atmaz. (eroin kaçakçsı veya katil falan değilse) ha tabi ileri demokrat (söylerken kendimden iğreniyorum böyle gerzekçe bir tanım olamaz) adam ne yapar, benim beynim yetemiyo. post-democrat gibi abi, nasıl post-metal bildiğimiz ac/dc metalinin su katılıp dayak yemiş haliyse post-demokrat da öyle. çok doğru bir tanım bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 gerçek metal bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 GERGE said: Right-wing Liberal Democrat ne? Daha iyisi ketçaplı pirinç pilavı üstü kuru. RWLD-55-Sabri Sarıoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 mokoko said: hala müslüman olmamayı kötü bişi olarak görenlere acıyorum yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 taş yağacak başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 na böyle koca koca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar