Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erdoğan: Ateist bir nesil yetiştirmemizi mi bekliyorsun?

guzeladamcengiz

Öne çıkan mesajlar

nasıl ya şimdi sen %99.9 u müslüman olan bir ülkede,%50 oy almış bir parti liderinin acıklamalarını cidde almıyor musun ?

sayın r.t.e. bu kadar demokrat olmasaydı yeni anayasa icin yetmez ama evet ci demokrat liberallerin destegini nasıl alırdı,yani burdan şu sonuc cıkıyor,bizim memleketin liberalleri de muhafazakar.
Sosyal ağlarda paylaş

guzeladamcengiz said:

olur mu hic öyle güzel kardeşim ?

devletin başındakilerin halkını iyiye,dogruya,güzel ahlaka sevk etmesi,
devlet bunun icin yoksa niye var

senin deden,benim dedem,canakkalede aynı düsmana süngü sürerken omuz omuza allahu ekber sesleriyle şehit düşmedi mi ?

şunun gibi bir düşünen devlet zmaanında kuran okutmayı yasaklatıp yapanları cezalandırdı, bilio musun?
aynı kafa.

iyi-doğru-güzel hep değişken şeylerdir ve bu tepeden inemez. Olmaz, ters teper.
Sosyal ağlarda paylaş

guzeladamcengiz said:

cok sukur bu ulkenin ateist olmayan ve icinde allah korkusu barındıran muhafazakar aydın liberal demokratları da var.

bi kere muhafazakar deiller. Değişime karşı deiller yani orda hata var, rte kendini bile tanımamış lol. Ya da yine kimlik değiştirio.
aydın falan da değiller, aydın ve demokrat adam bu kadar gazeteciyi içeri atmaz sebepsiz.

bak sana şunu diyim
hiçbir müslüman sağ tarafta yer alamaz. Saçmadır, olmaz olamaz. Ve hiçbir müslüman ben biliyorum benimki iyi diyemez, ben dediği an zaten kibir etmiş olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

guzeladamcengiz said:

cok sukur bu ulkenin ateist olmayan ve icinde allah korkusu barındıran muhafazakar aydın liberal demokratları da var.

bi kere muhafazakar deiller. Değişime karşı deiller yani orda hata var, rte kendini bile tanımamış lol. Ya da yine kimlik değiştirio.
aydın falan da değiller, aydın ve demokrat adam bu kadar gazeteciyi içeri atmaz sebepsiz.

bak sana şunu diyim
hiçbir müslüman sağ tarafta yer alamaz. Saçmadır, olmaz olamaz. Ve hiçbir müslüman ben biliyorum benimki iyi diyemez, ben dediği an zaten kibir etmiş olur.

gerçek islam bu değil
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

guzeladamcengiz said:

bak sana şunu diyim
hiç bir müslüman sağ tarafta yer alamaz. Saçmadır, olmaz olamaz. Ve hiç bir müslüman ben biliyorum benimki iyi diyemez, ben dediği an zaten kibir etmiş olur.

evet güzel kardeşim haklısın,90 larda şeriat istiyoruz,laiklik yıkılmalı diyen adamın 10 sene sonra demokrat olabilmesi gercegini anlayabiliyorlar o degisime karşı olmayanlar.ne güzel şey degismek ah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Mr_Hand said:

demokrat olduğunu savunan adam gazeteciyi sebepli de atmaz. (eroin kaçakçsı veya katil falan değilse)

ha tabi ileri demokrat (söylerken kendimden iğreniyorum böyle gerzekçe bir tanım olamaz) adam ne yapar, benim beynim yetemiyo.

post-democrat gibi abi, nasıl post-metal bildiğimiz ac/dc metalinin su katılıp dayak yemiş haliyse post-demokrat da öyle. çok doğru bir tanım bence =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...