Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15k-17k Arası Araba

Letsgetthesunshine

Öne çıkan mesajlar

Letsgetthesunshine said:

Bir de şu komple boyalı ama kazası yok yazısına tilt olmaya başladım. Ya kazası yoksa niye bi insan komple boyatır 2005 model arabayı..

Angry Birds

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/396027_335821533113013_314203031941530_1208913_2048149204_n.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Valla VW Bora fena bi seçim olmaz temizini bulabilirsem.

Bunlar dışında

Peugeot 307
Honda Jazz
Seat İbiza
Citröen C4-C3
Skoda Fabia
Fiat Punto var.

Benim aklımdan geçen düzgün bir tane bulabilirsem 20k ya kadar Citröen C4 ya da Peugeot 307. Bu arabaların dizellerinde kronik bi sıkıntı var mı? Ve dizelde 140k-160k yol yapmış bir araba mantıklı olur mu? Motor ömürleri ortalama kaça kadardır. Zira alırsam 2-3 sene satmadan kullanacağım sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:

Getz ve Clio zaten almam şirket arabası gına geldi kullanmaktan.

C3'lerde bu ara hep kazalılar var temizini göremedim, ama dizeli baya oturaklı bugün kullanma fırsatı buldum ^^

gel Samsuna vereyim 17ye benim arabayı 2006 xfurio 1.4hdi 160binde parça parça boyaları var kazasız desem yalan olur:)

işin geyiği bi tarafa bulursan mitsubishi colt dene zevkli araba yakıtıda üzmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:

Bir de şu komple boyalı ama kazası yok yazısına tilt olmaya başladım. Ya kazası yoksa niye bi insan komple boyatır 2005 model arabayı..

Civic kötü durumda mı ki? Bence temizse binmeye devam et, yeni araba, yeni vergiler vs, yeni masraflar da demek bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Mino said:

Letsgetthesunshine said:

Civic kötü durumda mı ki? Bence temizse binmeye devam et, yeni araba, yeni vergiler vs, yeni masraflar da demek bence.

Abi motor bildiğin yağ yakıyor, 250 km de nerden baksan 300 cl yağ yakmış geçen. Hayır en sonunda motoru giderken elime alıcam ondan korkuyorum, yaptırmaya kalksam 0 motor 2500-3000 lira demek arabaya değmez.

SPectre88 said:

gel Samsuna vereyim 17ye benim arabayı 2006 xfurio 1.4hdi 160binde parça parça boyaları var kazasız desem yalan olur:)

işin geyiği bi tarafa bulursan mitsubishi colt dene zevkli araba yakıtıda üzmez.

Colt'a hiç bakmadım ama Getz gibi ufak araba değil mi? Bir de serisi bitti diye biliyorum parçada sonrasında çok problem çıkartıyor. Malum Servis-Yan Sanayi olayında Yan Sanayi bazı parçalara elzem oluyor. Misal kapı kolu bozuldu iç tarafından benim arabanın bir de rulman dağılmış bugün servise 400 lira para bayıldım ikisi için.

fenn said:

vw bora temiz bulursan

Ahanda bu arada süper ciddi söylüyorum, galeri işleten arkadaşımla konuştuk adam kendi elindeki arabayı bana satmadı(ciddi söylüyorum sonradan küfretmiyim diye sırf), serisi yok diye satarken çok sıkıntı yaşatıyor =/
Sosyal ağlarda paylaş

202k civarıydı. Dediğim olay ocak ayında oldu, geçen ay. Bora tutulan bi araba aslında, biraz spor biraz ağır, karışık. Ama siyah olacak işte. Tek derdi çok yakması, onu da sıralı sistem gaz olduktan sonra laf etmiyor insanlar.

16k'ya sattı bu arada abim. Sol arka kapıyı ben sürtmüştüm hafif. Ama öyle bırakmıştık çünkü hem çok ağır bi kusur değildi çökme fln yoktu, hem bi parça boyalı oldu mu insana tam larak inandıramazsın kapıya bodoslama mı girdiler yoksa böyle ufak bi sıyırık mı fln diye.

Kaza denebilecek kazası da yoktu. Sıralı sistem gaz vardı. 2000 model bu arada.

2005 olanlara 20k denebilir, temizse hakeder yanlız. Motorunda bi sıkıntı olmadıktan sonra 200k da bile benim diyen otomobili oynatıyordu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:

Yok benim baktıklarım 99 ve 01 di ama araba etek altı boyalı tamamı =) nasıl olcak şimdi bu.

Direk sallamışlar abi, o fiyata hayatta gitmez. Bikere arabanın kasko değerine bak yani.

2000 kazasız orta temizlikte bi bora 16-17 max. 2005'i 20-21 eder. Gerisi yalan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
GokTuRK said:

ya skoda fabia için iyi diyorlar ama bir arkadaşım tutturdu onu alacağına 206 hdi al diye beynimi yiyor...

Ben arabayı sattım ve arkadaşının tavsiyesine katılıyorum Fabia satarken hemen elinden çıkarabileceğin bir araba değil ama 206 nın piyasası çok daha yüksek. Bir de HDI yakıt tüketiminde ciddi anlamda başarılı bir motor ben de şu an bakıyorum bir kaç temiz görünen ilan var bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...