Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

youtube u kapatırken chrome un hata vermesi

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Chrome kendi flashplugin'ini kullanıyor, o yanmıştır. Beta'ya filan geç ya da güncelleme bekle.

Kali gibisi yok bu arada, onun derdi büyük olur ama.
Mesaj tarihi:
son zamanlarda oluyor bu eet göçüyor plugin bişiysi arada.

english için google.com/ncr olcak ve tüm search ayarları sadece eng olcak. gerekirse google hesabına girip orayı da eng. ayarlara getircen tümden. benimde bi ara tr çıkıyordu igoogleda falan, şimdi hep eng. oldu.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Durup dururken düzelmez. Beta'ya geç. Ama betaya geçince yerel profili silmeden geri dönemezsin, unutma.

Update de gelir yakında.
Mesaj tarihi:
dün chrome patlıyodu youtube kaparken, bugün patlamıyor.

youtube bir şeyler değiştirdi, artık baya büyük bir player açılıyor falan, onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum ben.
Mesaj tarihi:
Bende de göçüyor chrome youtube videolarını kaparken.

Youtube'un yeni büyük video çerçevesini uzun zamandır bekliyordum zaten, beta olarak kullanıyordum hatta uzun zamandır, hergün hafiften değiştiriyorlar, o yüzden bu bug'lar.

Beta'da 3 çerçeve boyutu vardı, en büyüğünü kullanıyordum ben çünkü 1080p ekrana anca düzgün oluyor. Geçen hafta falan o beta'da ki layout'u normal sürüme geçirdiler ama en büyük pencereyi koymamışlardı.

2 gün evvelde video çözünürlüğüne göre büyüttüğün zaman en büyüğünü çıkarmaya başladılar. O yüzden sanki göçmeler falan.
  • Yeni Oluştur...