Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 dun aksam boyle bir sey test edilmis. tam bir kaos olmus network kaldiriyormu diye test etmisler vs. buna benzer savaslari bekliyor bazilari mmorpglerde. alt yapisi olmayan seyleri istemeyi birakip biraz zaman vermemiz gerekir diye dusunuyorum. bu arada bu 500 kisi karsidaki 500 kisilik makinelere saldirmislar sanirim. grafik desen yerlerde surunuyor, bombos arazi efektler nerdeyse sifir. networku gectim birde yapilan sadece karsiya kosup bir tufekle ates etmek. 1-2 seney hadi 1000 olmasinda 100-100 guzel oynanabilir mmolar cikabilir belki. http://www.destructoid.com/man-vs-machine-proves-999-player-multiplayer-is-possible-220621.phtml http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k4S19CcnN_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Video footage from the 1000 player fps guinness world record attempt lol birde dunya rekoru icinmis bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 dial-up'la 16 kişi shooter oynanıyordu, 1000 kişiyi bizim makinemiz hayli hayli kaldırır ki mount & blade battlesizer'la 1000 kişilik savaş dönebiliyor gayet yeni pc'de. kısacası bizim makinemiz kaldırır. yeterince güçlü bir sunucuyla olur yani kısacası, yapılmayacak şey değil 2012 makineleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 zaten kisisel makine test edilmemis network ve yeni nesil bir server teknolojisi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 birde anlamadigim adamlar guinnes dunya rekorunu kirmislar sen 1000 kisilik savas var diyorsun mount and blade de. farkli bir seyden mi bahsediyoruz yoksa guinnessin dotundenmi haberi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 darkfall'da 280 kişiydik. bize 450 kişi saldırdılar. sorun olmamıştı hani sanki zorlasan 500vs500 de olur gibiydi. ama herkes aynı anda ekrana girmedi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 o zaman bu adamlar baska bir seyden bahsediyorlar, 500 vs 500 cunku bunlarin basarip rekor kirdiklari ve ovundukleri. sen nerdeyse seneler once kirmak uzereymissin rekoru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ekrandan bakınca 1000 kişiyi görmek rekordur belki. bende bi yerlerinden uydurduklarini düşünmüyorum vardır bi bildikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 500vs500 aynı sunucuda rekor olabilir, ben mp'de yapılıyor demedim de grafiğin yerlerde sürünmesine gerek yok diyorum client tarafında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 e tabiki sonucta yazılım meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 client tarafinda da sorun olacagini dusunuyorum ben , sonucta 10 kisinin birbiri ile arasindaki etkilesimi gosterecek olan gene bizim pc, hani birisi sicrarken digeri donecek vs bunlarin hepsi serverden gelip pc de isleniyor ama bunun 1000 oldugunu dusunsenize. animasyonlari gosterecek olan gene bizim pcler. sonucta eger sorun degilse neden bazi pc lerde agaclari ve far clip i vs kismak gerekirken digerinde daha cok acabiliyoruz. pc performanslari arasinda da fark olacaktir. gunumuz top pc leri belki yapar hepsini. bir zone a girdigimizde ormanliksa ve golgeler acikcas her pc kasiyor diger collesmis zone a gore en azindan. hemde bunlar sabit stabil nesneler olsa bile. bir alanda 1000 tane agacin ruzgarla sallanmasi sonrasinda ortaya cikan golge bok pusur gibi seyler ile, collesmis bir arazideki iki uc kaktusun pc lere bindirdigi yuk farkli sonucta hepimiz biliyoruz. 1000 kisilik bir savasin pc ler tarafinda da grafikler iyi oldugu zaman kasis yaratacagini dusunuyorum ben. etrafta agaclar patlamalar, binalar, bunun ustune 1000 tane cilgin oyuncu. pfff anam anam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 daha önceki rekor aynı anda 399 oyuncuyla PlanetSide'a aitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 of 1000 vs 1000 çook fena bişe ya. Eve de time dialation die bişi çıkardılar, kasmaya başlayınca oyun frame skip olmasın bi anda zort diye ölme diye oyun tamamen yavaşlıyor, slow motiona giriyor. Belki yetemezse serverlar bu tarz bi çözüme girilebilir. ama güzel olur la 1000 vs 1000 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 500x500 bu. daha 1000x1000 e cok var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 500e 500 daha önce nerde yapılıyomuş merak ettim, sanmiyorum yapildiğini. mount & blade'de 250 kişi oynanmıyor bile, giriyosun da oynanabilir değil. böyle mmo tarzı farklı alanlarda olunabilenleri eleyelim bu arada. zaten oyunlar aynı ekranda 1000 kişinin animasyonunu real time olarak değiştirebilecek şekilde light hazırlanmıyor. bunlar onu yapmış işte karakterlerde bi yürüme animasyonu var bir de ateş ettiğinde projectile çakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 kimkime dumduma çok olur ya, savaşın başında took an arrow in the knee oldun mu ööle izlersin bi kenardan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 çok gereksiz zaten.isterse aynı ekranda 10 bin kişi olsun hani çok matah bi bok değil açıkcası kim keyif alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 doru tabi hemen ölceksin falan, hani bunun sınırı 40 vs 40 gibi bişi. Tecrübe ediorz başka başka oyunlarda, kişi arttıkça önemin azalıo zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 o düm düz arazide meydan savaşı oluyor ve evet pek eğlenceli değil. darkfallda en dandik savaş 100vs100 olurdu herhalde onda da adam sayısı az gelirdi hep. çünkü eşşek kadar kale. biyerini savunsan bi yerinde açık oluyor mutlaka. bir yere yükleniyorlar ama zafiyet çok veriyorsun. ve o tarz kale savunmalarında öyle dediğiniz gibi aynı anda birsürü insan savaşmıyor. kalenin belirli yerlerinde 5vs5 10vs10 dönüyor hep herkez kendi önünü savunuyor gibi. o zaman zevkli oluyor yani. bu tarz bir kaç savaşta bulunmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bana warhammerdaki kale savaşları bile kalabalık geliyordu yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 mount & blade single player'da 500vs500 battlesizer'la yapılıyor diyorum ben. animasyon vs hepsini kaldırıyor son birkaç ayda aldığınız bir makine. kısacası yapılırsa client tarafında olmaz sorun oyun dx11 en ultra grafiği kasmanın derdinde değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Planetside 2'nin hedefi bu zaten. o yüzden MMOFPS abi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Sam said: mount & blade single player'da 500vs500 battlesizer'la yapılıyor diyorum ben. animasyon vs hepsini kaldırıyor son birkaç ayda aldığınız bir makine. kısacası yapılırsa client tarafında olmaz sorun oyun dx11 en ultra grafiği kasmanın derdinde değilse. online mı bu söylediğin? ai yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 2006 da mı çıktı ps3 ne zaman çıktı 128v128 fps kaldırıyor düzgün bir şekilde hemde multi şuan 500v500 ün kaldırılması laızm bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 razzRaziel said: online mı bu söylediğin? ai yok. hayır single player diyorum işte. battlesizer'la yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar