Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Bir garip insanlar Alıntıla
Mal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 bırak ya siyah aymı olur. saçma. Alıntıla
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Kendi kendinize uydurup bi de yazdiginiza inanmiyor musunuz haha cidden komik :) Metalci degilim.. Alıntıla
Seele Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 bence 10. sayfadan sonra yavas yavas albume gecelim diyorum. Alıntıla
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mal said: bırak ya siyah aymı olur. saçma. Cevap vermemek icin gercekteb direndim ama beceremedim yazicam Sizden mal oldugunu kabullendiniz yani tek akliniza takilan ayin siyah olup olmama tezi mi??? O_o?? Alıntıla
Seele Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ahaaha adam daha önce ben malim dedi orda sorun yok yani. Alıntıla
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=pGSr5Yl-d3w Alıntıla
Raze Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ondan sonra turk gızının özgüveni nerden geliyor zaytung haberi yapılıyor. ihtimaline 10 sayfa yazı yazan tayfa olursa...lan yoksa post mu kasıyor millet çaktırmadan? lan, lan? Alıntıla
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Seele said: ahaaha adam daha önce ben malim dedi orda sorun yok yani. Baska isin yok bana laf sokcan dimi Alıntıla
Mal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Black_Moon said: Mal said: bırak ya siyah aymı olur. saçma. Cevap vermemek icin gercekteb direndim ama beceremedim yazicam Sizden mal oldugunu kabullendiniz yani tek akliniza takilan ayin siyah olup olmama tezi mi??? O_o?? niye direndin ki Alıntıla
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Raze said: ondan sonra turk gızının özgüveni nerden geliyor zaytung haberi yapılıyor. ihtimaline 10 sayfa yazı yazan tayfa olursa...lan yoksa post mu kasıyor millet çaktırmadan? lan, lan? Suan size ne desem bilemedim burda duydugum en akli basinda kelamlari ettiniz :) Alıntıla
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Ortam gerilmişti, adeta herkes diken üstündeydi... http://www.youtube.com/watch?v=KSY4Yi2ypno Alıntıla
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mal said: Black_Moon said: Mal said: bırak ya siyah aymı olur. saçma. Cevap vermemek icin gercekteb direndim ama beceremedim yazicam Sizden mal oldugunu kabullendiniz yani tek akliniza takilan ayin siyah olup olmama tezi mi??? O_o?? niye direndin ki Cok isterdim anlatmayi :) ama beyhude bosver Alıntıla
Mal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 haa ama dur dark side of the moon muhabbeti var doğru. güzel nik bence. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.