Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rus gelinlerin sayısı artsın istiyorum

Seele

Öne çıkan mesajlar

Red said:

illa rus ile evlenilcekse gidip yerinde seçmek lazım

türkiye ye gelen rusların ne oldugu belirsiz.nataşa mı köylü mü varoş mu büyük risk

kıyafetmi seçiyosun ya. ayrıca natasha mı köylümü ne demek hehe. bizim rusyadaki imajımızı biliyomusun hiç? ayrıca sakın bir rus ile tanıştığında böyle bi natasha muhabbeti yapıp gözünden düşme ben peşin peşin söyliyim de sonra demedi deme.türkiyeye gelen ruslar bence buraya fazla bile. çok kalitelisini istioyrsan monaco, st.tropez, cancun veya hawaii de fln bulursun ki onlarda biraz klasman farkı var.
Sosyal ağlarda paylaş

çok muhterem hotline arkadaşım.bilgilerin için teşekkür ederim de

afedersin orospunun bile suratına orospu denmez.gidip bir rusa pardon nataşa mısınız diye sorulcak hali yok tabi

bırakın şimdi türkiye ye fazla demeyi

turkiye ye gelen rusların cogu rusyanın köşe bucak köylerinden gelen tipler.hatta rus değil genel olarak turist kesimi öyle oluyor.benim güzel ülkem turist gelsin diye turiste 5 türke 20 lira fiyat çektiği için elin fakir gavuru doluşuyor heryere

ayrıca evet seçmek

herkes sevgilisini partnerini eşini seçer.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

çok muhterem hotline arkadaşım.bilgilerin için teşekkür ederim de

afedersin orospunun bile suratına orospu denmez.gidip bir rusa pardon nataşa mısınız diye sorulcak hali yok tabi

turkiye ye gelen rusların cogu rusyanın köşe bucak köylerinden gelen tipler.hatta rus değil genel olarak turist kesimi öyle oluyor.benim güzel ülkem turist gelsin diye turiste 5 türke 20 lira fiyat çektiği için elin fakir gavuru doluşuyor heryere

ayrıca evet seçmek

Şu dünyanın en büyük yalanı (en azından akdeniz bölgesi için)

Türkiye'de yabancının Türk'ten ucuza aldığı tek hizmet tatil hizmeti o da adamlar şubattan falan turlarla rezervasyonlarını yaptırdıkları için.
Sosyal ağlarda paylaş

alakası yok eric.barlarda bile turiste 2 dolar türke 8 dolar bira gibi şeyler oluyor

turizm mezunuyum barda çalıştığım oldu o bölgelerde.genel kitle çiftçi kesimi falan oluyor hep

ayrıca bize okulda her hocanın söylediği fiks şeyden biridir bu.bizim dar gelirlileri pek tercih etmiyor o bolgeler.onlara yönelik değilde genelde fakirde olsa turiste yönelik çalışmalar yapıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

herşey dahil sistemden dolayı tatile geldiği vakit otelinden nerdeyse hiç çıkmayan ya da çıktımı da sadece dolanan turist çok

genelde aileler otellerden pek çıkmıyor.cocukları cıkıp barlara plaja vs gidiyorlar o kadar

e birde artık uyarılıyorlar tabi kazık yemeyin diye

çok gelen turistin esnafa çok katkısı olmuyor aslında.yakaladık mı geçirelim mantıgı işte.geçirebiliosa ne iyi ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Turk esnaf kendisi kasindi. Senelerce kazikladilar, kazikladilar, simdide her sey dahilden dolayi gelirimiz azaldi diye agliyorlar.

Birde ustune ustluk, cok kazikladik turisti kusturduk bari bu davranisimizdan vazgecelim diyecegine, az geliyorlar yakaladik mi gecirelim diyorlar.

Bizim esnafa her sey mustehak.
Sosyal ağlarda paylaş

Gallant said:

Turk esnaf kendisi kasindi. Senelerce kazikladilar, kazikladilar, simdide her sey dahilden dolayi gelirimiz azaldi diye agliyorlar.

Mustehaktır valla o zaman zira kendi gözümle çok kez gördüm turiste Türke sattığını iki katına satan. Direk 10tl olan şeyi 10dolar diye satıyor adamlar nasıl olsa turist çok kazanıyodur diye. Zaten bi sürü adam buraya, burdaki zımbırtılar kendi kazandığı paraya kıyasla ucuz kalıyodur, bol bol alışveriş yaparım diye geliyor. Çin böyle hayvan gibi mal satıyor turistlere. Kopya ipad'i normal ipad fiyatına satsa kim alcak lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

adamım benim zaten sorulcak hali var demiyorumda sende o potansiyeli görünce öyle söylemeden duramadım yani bunda alınganlık yapılcak bişey yok kendi yaptığın muhabbet.

Red said:

bence türkiyeye fazla arkadaşım ben turizmciym ve gayet rahat söylüyorum ki türkiye de ki turizm gerçekten sıkıntılı. bikere eskiden gelen bu teşvikler yüzünden zaten ne kadar turizmle alakasız inşaat godomanı kendini mogul zanneden ibne varsa hepsi antalyada hotel sahibi ve zerre bu işten anladıkları yok. aynı şekilde her rusça veya ingilizce 2 kelimeyi bir araya getiren dangalağın açtığı seyahat şirketleri yüzünden de piyasda zilyon tane bu işleri beceremeyen şirket var. turkiyedeki turizmin büyük bi yapılanmaya ihtiyacı var bunuda devlet sağlıyabilir. o imkanlar var türkiyede turizmden anlıyan çok sayıda iyi insanda var ki onların hepsi karakterlerinin ve iyi niyetlerinin kurbanı olmuşlardır bu piyasda. neyse fazla bu konuları konusmaya gerek te yok rus gelin muhabbeti altında ama senin turizmi benim göremediğim bi açıdan gördügün kesin. ben dondurmayı 5 tl ye alırken rus çocuğun 5€ ya aldığı bi ülkede yaşıosn birader. sen barmen olduğun içinde görmüşsündür de senin gördüğün şey turizm fln değilki yani sen otelin barında veya herhangi biyerinde çalışırken salağın teki ya beyendiği karıya türke 20 ye sattığı şeyi 5 e sattığına denk gelmişsindir yada hakatten çalıştığın yerde bi sıkıntı vardır. neyse okadar büyük bi problem değil çünkü türkiyenin genelinde turizmin yoğun olduğu bölgelerde kesinlikle öle bişey olmaz olsa bile haberimiz olur yani. hatta fiyatlar rus turistlere yüksek olduğu için türklerede bazı yerlerde pahalı fiyat veriolar ama adamlar belirtiyor burası turistik bölge abi diyorlar.

red said:

ayrıca evet seçmek

yani seçicek kadar lüx bi hayat yaşıosan bisey diyemicem ben ona seçmek değil bulmak derdim. her hayatına giren insan sen onları seçtiğin için girmez. neyse zaten seçmekmi yoksa bulmakmı çokta mühim değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...