Gallant Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Hmm, anlasildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 2.hatun olarak alınabilitesi varmı acaba? bizim hatun eve bir hizmetçi al muhabbeti yapıoda ,benim daha başka planlarım var sölemesi ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 saplashaman said: 2.hatun olarak alınabilitesi varmı acaba? bizim hatun eve bir hizmetçi al muhabbeti yapıoda ,benim daha başka planlarım var sölemesi ayıp deme bakalim hizmetci rus diyince seni kac parcayya bölecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 "ama öyle rus değiiiiil" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 benim RUS sevgilim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 CryMeARiverfix said: benim RUS sevgilim var. benim askerde casio saatim var demek gibi birşey lan bu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Sabah evden çıkarken; "Sen bıraak elli dolarr alış veriş yapacak ben" derse bi tuhaf olurum lan ben adfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Red said: illa rus ile evlenilcekse gidip yerinde seçmek lazım türkiye ye gelen rusların ne oldugu belirsiz.nataşa mı köylü mü varoş mu büyük risk kıyafetmi seçiyosun ya. ayrıca natasha mı köylümü ne demek hehe. bizim rusyadaki imajımızı biliyomusun hiç? ayrıca sakın bir rus ile tanıştığında böyle bi natasha muhabbeti yapıp gözünden düşme ben peşin peşin söyliyim de sonra demedi deme.türkiyeye gelen ruslar bence buraya fazla bile. çok kalitelisini istioyrsan monaco, st.tropez, cancun veya hawaii de fln bulursun ki onlarda biraz klasman farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Beraber dujj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 bakkaldan portakal mı alıyorsunuz be asdahsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 çok muhterem hotline arkadaşım.bilgilerin için teşekkür ederim de afedersin orospunun bile suratına orospu denmez.gidip bir rusa pardon nataşa mısınız diye sorulcak hali yok tabi bırakın şimdi türkiye ye fazla demeyi turkiye ye gelen rusların cogu rusyanın köşe bucak köylerinden gelen tipler.hatta rus değil genel olarak turist kesimi öyle oluyor.benim güzel ülkem turist gelsin diye turiste 5 türke 20 lira fiyat çektiği için elin fakir gavuru doluşuyor heryere ayrıca evet seçmek herkes sevgilisini partnerini eşini seçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Red said: çok muhterem hotline arkadaşım.bilgilerin için teşekkür ederim de afedersin orospunun bile suratına orospu denmez.gidip bir rusa pardon nataşa mısınız diye sorulcak hali yok tabi bırakın şimdi türkiye ye fazla demeyi turkiye ye gelen rusların cogu rusyanın köşe bucak köylerinden gelen tipler.hatta rus değil genel olarak turist kesimi öyle oluyor.benim güzel ülkem turist gelsin diye turiste 5 türke 20 lira fiyat çektiği için elin fakir gavuru doluşuyor heryere ayrıca evet seçmek herkes sevgilisini partnerini eşini seçer. Şu dünyanın en büyük yalanı (en azından akdeniz bölgesi için) Türkiye'de yabancının Türk'ten ucuza aldığı tek hizmet tatil hizmeti o da adamlar şubattan falan turlarla rezervasyonlarını yaptırdıkları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 duj istiyor sen 10 dolar daha verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 alakası yok eric.barlarda bile turiste 2 dolar türke 8 dolar bira gibi şeyler oluyor turizm mezunuyum barda çalıştığım oldu o bölgelerde.genel kitle çiftçi kesimi falan oluyor hep ayrıca bize okulda her hocanın söylediği fiks şeyden biridir bu.bizim dar gelirlileri pek tercih etmiyor o bolgeler.onlara yönelik değilde genelde fakirde olsa turiste yönelik çalışmalar yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 vivavale said: duj istiyor sen 10 dolar daha verecek. biz de sen bekliyoduk, ne zaman söyleyeceksin bunu diye hoşgeldin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Red said: alakası yok eric.barlarda bile turiste 2 dolar türke 8 dolar bira gibi şeyler oluyor iyi de hep hediyelik eşya satarken turisti kazıklama durumu yok mudur hatta kızar insanlar buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 herşey dahil sistemden dolayı tatile geldiği vakit otelinden nerdeyse hiç çıkmayan ya da çıktımı da sadece dolanan turist çok genelde aileler otellerden pek çıkmıyor.cocukları cıkıp barlara plaja vs gidiyorlar o kadar e birde artık uyarılıyorlar tabi kazık yemeyin diye çok gelen turistin esnafa çok katkısı olmuyor aslında.yakaladık mı geçirelim mantıgı işte.geçirebiliosa ne iyi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Turk esnaf kendisi kasindi. Senelerce kazikladilar, kazikladilar, simdide her sey dahilden dolayi gelirimiz azaldi diye agliyorlar. Birde ustune ustluk, cok kazikladik turisti kusturduk bari bu davranisimizdan vazgecelim diyecegine, az geliyorlar yakaladik mi gecirelim diyorlar. Bizim esnafa her sey mustehak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 +1 based on a true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Gallant said: Turk esnaf kendisi kasindi. Senelerce kazikladilar, kazikladilar, simdide her sey dahilden dolayi gelirimiz azaldi diye agliyorlar. Mustehaktır valla o zaman zira kendi gözümle çok kez gördüm turiste Türke sattığını iki katına satan. Direk 10tl olan şeyi 10dolar diye satıyor adamlar nasıl olsa turist çok kazanıyodur diye. Zaten bi sürü adam buraya, burdaki zımbırtılar kendi kazandığı paraya kıyasla ucuz kalıyodur, bol bol alışveriş yaparım diye geliyor. Çin böyle hayvan gibi mal satıyor turistlere. Kopya ipad'i normal ipad fiyatına satsa kim alcak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Red said: afedersin orospunun bile suratına orospu denmez.gidip bir rusa pardon nataşa mısınız diye sorulcak hali yok tabi adamım benim zaten sorulcak hali var demiyorumda sende o potansiyeli görünce öyle söylemeden duramadım yani bunda alınganlık yapılcak bişey yok kendi yaptığın muhabbet. Red said: bırakın şimdi türkiye ye fazla demeyi turkiye ye gelen rusların cogu rusyanın köşe bucak köylerinden gelen tipler.hatta rus değil genel olarak turist kesimi öyle oluyor.benim güzel ülkem turist gelsin diye turiste 5 türke 20 lira fiyat çektiği için elin fakir gavuru doluşuyor heryere bence türkiyeye fazla arkadaşım ben turizmciym ve gayet rahat söylüyorum ki türkiye de ki turizm gerçekten sıkıntılı. bikere eskiden gelen bu teşvikler yüzünden zaten ne kadar turizmle alakasız inşaat godomanı kendini mogul zanneden ibne varsa hepsi antalyada hotel sahibi ve zerre bu işten anladıkları yok. aynı şekilde her rusça veya ingilizce 2 kelimeyi bir araya getiren dangalağın açtığı seyahat şirketleri yüzünden de piyasda zilyon tane bu işleri beceremeyen şirket var. turkiyedeki turizmin büyük bi yapılanmaya ihtiyacı var bunuda devlet sağlıyabilir. o imkanlar var türkiyede turizmden anlıyan çok sayıda iyi insanda var ki onların hepsi karakterlerinin ve iyi niyetlerinin kurbanı olmuşlardır bu piyasda. neyse fazla bu konuları konusmaya gerek te yok rus gelin muhabbeti altında ama senin turizmi benim göremediğim bi açıdan gördügün kesin. ben dondurmayı 5 tl ye alırken rus çocuğun 5€ ya aldığı bi ülkede yaşıosn birader. sen barmen olduğun içinde görmüşsündür de senin gördüğün şey turizm fln değilki yani sen otelin barında veya herhangi biyerinde çalışırken salağın teki ya beyendiği karıya türke 20 ye sattığı şeyi 5 e sattığına denk gelmişsindir yada hakatten çalıştığın yerde bi sıkıntı vardır. neyse okadar büyük bi problem değil çünkü türkiyenin genelinde turizmin yoğun olduğu bölgelerde kesinlikle öle bişey olmaz olsa bile haberimiz olur yani. hatta fiyatlar rus turistlere yüksek olduğu için türklerede bazı yerlerde pahalı fiyat veriolar ama adamlar belirtiyor burası turistik bölge abi diyorlar. red said: ayrıca evet seçmek herkes sevgilisini partnerini eşini seçer. yani seçicek kadar lüx bi hayat yaşıosan bisey diyemicem ben ona seçmek değil bulmak derdim. her hayatına giren insan sen onları seçtiğin için girmez. neyse zaten seçmekmi yoksa bulmakmı çokta mühim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bizim bir arkadaş anlatmıştı,gittiğinde umumhaneye kadının birine pardon abla kaç para dediğinde,ablandamı or..u lan demiş öle bir anı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar