Saeros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 pilot bölümünü izledim şimdi bitti, her şey birbirine bağlıymış falan öyle bişeyler. yani bölümde her şeyi birbirine bağlamışlar eyvallah da uydurma olduğu için çok da hayret etmiyor insan sdf. ama oyuncular iyi, konu da genişleyip ilerleyebilir gibi duruyor. http://www.imdb.com/title/tt1821681/ http://www.youtube.com/watch?v=dvQ_qJYZ-7A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Güzel olabilir ama Fox olması süpheyle yaklaştırıyor. Fox iyi dizileri iptal edip kötüleri filler moda sokup yıllarca devam ettiren garip bir kanal. Ya da hedef kitlesi garip, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ilk bölüm gayet iyiydi. suyu çıkmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Yeni izledim, hoşuma gitti ilk bölüm ancak; Mega-star olma yolunda ilerleyen İrlanda GSM müşteri hizmetleri hatununun Bağdat'a fırın yollaması... beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 o sarı kowboy oldugu surece bn yokum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 cok tanidik geliyodu da heroes'un yapimcisi bunun da yapimcisiymis. sonu benzemez umarim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 la 2. bölümü ne zaman çıkıcak bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 http://comiccongeek.files.wordpress.com/2012/01/touch-cast-at-tca-2012-009.jpg http://www.imdb.com/title/tt1821681/ http://www.youtube.com/watch?v=pGMbHFvX9V4 İlk bölüm gayet güzeldi. Göremedim başlığı açayım dedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 açılmıştı da 2. bölümü görememiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Aradım çıkmadı. 2. bölüm yarın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Bu gün çıkıyor ikinci bölüm çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Bizim kanallar simulcast olayını anlamıyorlar ama. Türkiye'de Foxlife bir gün sonra yayınlıyor: http://www.foxlife.com.tr/touch İlk iki bölümü gösterecekler yarın 20.00'da, Foxlife'da. Digiturk dışında yok tabii. Hem parayla dizi kanalı alıyorsun, hem de simulcast alamıyorsun. Şaçma iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 şöyle bi çıkmaz var fox yayınlarında. İyi diziyse mutlaka iptal olur, kötüyse zaten izlemenin anlamı yok. Bi garip yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 bende izledim bugün 2 bölümü, çok beğendim gerçi her bölüm böyle gitmez heralde, mutlaka konuya bir şeyler eklenecektir diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ne sevgi pıtırcığı salak bi dizi lan bu. sonunda el ele verip lalala diye şarkı söyleyecekler, tarık akan ile filiz akın da katılacak gruba, sonra kiefer, tarık ile birlikte filiz'i hulusi kentmenden isteyecekler ve çocuk da sezercikle mutlu şekilde top oynarken bitecek bölüm diye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 hep akmış gitmiş pekmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Güzel ama kısırdöngüye girmeye mahkum 2-3 dizi daha sonra. Tek bi otistik bebe ve sarı kafa abi diziyi ayakta tutmaya yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 8 Çocuğu almaya çaışan kadın ve sosyal hizmetlerde çalışan kadın diziyi devam ettirecek. Jake'in sarışın akrabası nu almaya çalışıyor ama Jake'in yeteneğini biliyor bence. Bu tip çocuklardan haberdar zengin bir şirket vs var kesin. Jake'in velayetini almaya çalışan kadında o şirket için çalışıyor sanırım. Sosyla hizmetlerdeki öbür kadında işin içinde. Yani bence çok şüpheli duruyorlar. Teller'da söylemişti o sosyal hizmetlerdeki kadına sende bu işin içindesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Yukardaki tahminim tuttu. Umarım dizinin devamı da böyle tahmin edilebilir değldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 yani ben olsam o çocuğu o babadan alırım zaten. hep deja vu yaşıyoruz. Adam biriyle ne zaman konuşsa ya da telefonu çalsa filan çocuğu unutuyor. ulan gözünün önünden ayırma bir kerede ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 dizi iptal edilmiş. Bu geceki sezon finali, dizi finali olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Güzel diziydi, izlerken eğlendiriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 İnanılmaz sıkılıyorum izlerken, güzel bir yerlere bağlanacak da değişecek diye kendime işkence ettiğim dizilerden biri de bu, sevindim ben iptal edilmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 çok boktan bir senaryosu vardı. gayet iyi olmuş patladıysa. jack bauer daha iyisine layık. maria bello da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Fox 24 e bir sezon daha çekmek için çalışmalara başlamış direk. Kiefer Sutherland'le anlaşma yapıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar