Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 pek şirin pek sıcak bitti. güzeldi güzeldi, pek sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Öyle çok kötü değildi ama ilk 5-6 bölüm dışında iyi de değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 çok kötüydü son bölümler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Viktor said: http://umi-umi-daraku.cocolog-nifty.com/hotlemon/images/2011/01/16/yaranaika.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 yaranaika olmadı allaha şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 bikaç yerde göz kırpmış ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Tertemiz bitti bu. Bump istediniz alın bump. O son beraber çaldıkları sahne yeter bütün animeyi izlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 son bir yılda izlediğim en kötü seriydi, son 2-3 bölümü izleyemedim artık o denli. bu kadroyu bu dangoz senaryoda harcamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 neden tam anime adı ile açmadınız yahu, içeriği başlığa koymuşsunuz. aradım bulamadım yeni topic spamlandı bir adet :( 12 bölüme 1 jam koysalardı bile izleyebilirdim ben o kadar da müzikli anime seven bir insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Anime duyruldugunda açmıştım ondan. Release başlıgını yazıp kolaya kaçmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 bölüm moderatörlerinin tembelliği o zaman, üşengeçlik söz konusu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Gayet nefisti bu. Terror in resonance threadinde disslenmiş, hiç olmamış. Müzik düzenlemeleri baya harika, resmi güzel, konusu easy, baya tamamdır yani.. Hem de bi up olmuş olsun, belki mod başlığı da düzenler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Birsey yazmiyayim demistim ama... hatun kisiyle izlemeye baslayinca bitirmek zorunda da kaldim seriyi. Cok begendim, yillar sonra davul un basina oturma istegi geldi. Amator de olsa muzikle ugrasan/ugrasmis olan herkese tavsiye ederim, kanno dokturmus yine, tek kelime ile harika idi. P.S: Ama yurek torpusu oldu ozellikle son 3-4 bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Ben bunu nasıl atlamışım http://fc06.deviantart.net/fs70/f/2010/064/c/9/Lurker_by_tehcheychibi.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Guzel seri aslinda, son bolumlere ragmen izlenir. Dunyanin en iyi okul festivali bolumune sahip olabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 hyouka selam gönderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Ya abi çok iyiydi ya. Cidden çok iyiydi. Herşeyiyle çok güzeldi. Mükemmel değildi ama 10/10 verdim direk. Sebebi içimi ısıtan derecede güzelliği ve müzik seçimlerinin çok harika olması. Basit hikayeydi ama işlenişi offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Biri başlığa full isim yazsın da arayan bulsun ayol. Harika anime. Hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 done (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Çok yasa Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 İzlenebilir her bölüm ayrı bir dert ayrı bir dram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar