Mina Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Oyunda balance problemi yok diyen arkadaşlar herhalde, range class oynuyorlar, tabiki onlara hava hoş : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 oyunda balance problemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 pvp yapmadigim, pve dede zaten dmg meter olmadigi icin bence de balance problemi yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 haftasonlari oynayacak birine guild önerisi yapabilicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 oyunda ability delay var.melee classlar rangelerden daha fazla etkileniyor bu delay yüzünden ama yinede balance problemi yokmuş vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 o tr de var.. yurt disinda hic bir problem gormedim ben 3 gun falan oldu geleli tr ye ve wz falan isgence yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 tamam biz anlamıyoruzda, ability delay var diyen bioware demi anlamıyor bu işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ability delay var ozellikle character response cok kotu combatta tera online i bekler oldum ilginc bi oyuna benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mighty_THoR said: oyunda balance problemi yok , hmm , pekiiiii neymiş efenim oyunu bırakmış olan adamın bizden daha iyi bildiği dengesizlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ability delay ranged classlar için de var healerlar için de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mercenary/Commando her rokette 2-3-4k damage vuruyorlar. Kesinlikle nerf gerek. Zaten 2 mercenary sana daldığı an 3 sn içinde autodeath.. Juggernaut oyunuyorum bu arada. Birde ability delay var kesinlikle. Smash instant skill olmasına rağmen skille de daha önce bastıktan sonra damage'i vuramadan knockback yiyorum ve cooldown başlıyor. Çok can sıkıcı. Bazen de ben force choke'a adamdan önce başladıktan sonra adam cc break yapmadan knockback vuruyor. Tabi bu dediklerimin hepsi anlık olaylar. Skillerde instant göya. Bence skill response rezalet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 2 kişi dalınca öl ama bi zahmet qq yaptığın şeye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 her rokette 3-4k vurmuyolar. 1.5-2.5 arası değişiyo diye biliyorum. o speci tamamen tek skill spamlama üstüne kurmuşlar, kötü tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 vay burası şeye dönmüş "ben oynamıyorum siz de oynamayın" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 WoW dışında hiçbir oyun yaşamasın gebersin team gene iş başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Xenus said: Birde ability delay var kesinlikle. Smash instant skill olmasına rağmen skille de daha önce bastıktan sonra damage'i vuramadan knockback yiyorum ve cooldown başlıyor. Çok can sıkıcı. Bazen de ben force choke'a adamdan önce başladıktan sonra adam cc break yapmadan knockback vuruyor. Tabi bu dediklerimin hepsi anlık olaylar. Skillerde instant göya. Bence skill response rezalet... melee ile range arasındaki farkı yazmış arkadaş...range ve healerdada var tamam da meleenin yaşadığı sorunların çeyreğini yaşamıyorlar ability delay yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 olorin84 said: 2 kişi dalınca öl ama bi zahmet qq yaptığın şeye bak. ima spam my tracer missiles !!1!1! Şaka bi yana sonları operative gibi olacak demeyin. Diğer classlardan 3-5 kişi çullandığında daha fazla süre dayanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 serhater said: Xenus said: Birde ability delay var kesinlikle. Smash instant skill olmasına rağmen skille de daha önce bastıktan sonra damage'i vuramadan knockback yiyorum ve cooldown başlıyor. Çok can sıkıcı. Bazen de ben force choke'a adamdan önce başladıktan sonra adam cc break yapmadan knockback vuruyor. Tabi bu dediklerimin hepsi anlık olaylar. Skillerde instant göya. Bence skill response rezalet... melee ile range arasındaki farkı yazmış arkadaş...range ve healerdada var tamam da meleenin yaşadığı sorunların çeyreğini yaşamıyorlar ability delay yüzünden. Abi adam mesela bana force choke'a başlıyor. Eğer ilk snde herhangi bir skilli spamlıyorsam animasyon başlamasına rağmen o skilli vurabiliyorum. JK/SW, CC skilleri de sorunlu.. Belki bende lagtandır dedim ama karşı tarafa da yapabiliyorum. Gene aynı şekilde force choke yaparken smash'e basıyorum ve animasyon başlıyor. Adam CC'den o zaman çıkıyor. Ama ben havada olmama rağmen knockback yapıyor(merc/commando knockbacki gibi). Şimdi onun skilli de instant benimki de ama animasyona gelince benimki 100ms ise onunki 20ms. Damage çoğu zaman etki etmiyor ve CD başlıyor. Hele o smash için skilli hazırladıktan sonra boşa gitmesi beni deli ediyor. Position laga hiç girmiyorum...Smashlerin yarısı bundan boşa gidiyor. Bu oyunda oynanması en zor karakter JK ve SW'dir.. http://www.youtube.com/watch?v=FPp36GhZJsw hater/fanboi değilim ve CE sahibiyim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 tiLi said: her rokette 3-4k vurmuyolar. 1.5-2.5 arası değişiyo diye biliyorum. o speci tamamen tek skill spamlama üstüne kurmuşlar, kötü tasarım yok direk 5k ya kadar vuruyorlar ayrıca über bir pvp setleri var %15 rail shot crit tracer missile kafadan min 2-2.5k vuruyor 1.5sn cast süresi var alacrity ile 1.4 oluyodur. rail shot instant thermal detonator instant bir anda ekran kırmızı 4.5k 4k 4k olabiliyor %10 expertisede. şu an tek nefret ettiğim class karşımda bm merc los yoksa ve interrupt kaçırırsan 1.4sn pingden falan gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mighty_THoR said: tamam biz anlamıyoruzda, ability delay var diyen bioware demi anlamıyor bu işten vardir elbet ama onlarin delay dedigi sey senin trde yasadiginin 10 da 1 i. bi yurt disi internetiyle oyna ne demek istedigimi anlarsn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 @xenus bende juggernaut oynuyorum dediğine tamamen katılıyorum.sırf smashin ability delayı yüzünden rage yerine vengeance pvp yapıyorum.tek burst spellimiz var onuda ability delay yüzünden adam gibi kullanamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar