Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Ölmek üzere.... Bi yaz günü balkonda otururken kafama konmuştu ve ben ne olduğunu anlamadan yarasa sanıp korkup içeri kaçmıştım ve peşimden gelerek girmişti.Kafes aldık ve bakmaya başladık.Kendime cips almak için bakkala gitmeye üşenen o mutlu olsun diye oyuncak alırdım sıkıldığını farkettiğinde İlk söylediği kelime Tolgaydı onun söylemesi zor olmasına rağmen yarım yamalak söylese de... Saldığımda aynı ilk geldiğindeki gibi hep kafama konardı. Çırpınıyo şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 sıkıntı ne acaba hayvanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Ya poposunda tümör çıkmıştı 10+ yaşında diye veteriner bişey yapamayız ömrü yetmez falan dedi.Şimdi çırpınıyo ayaklarının üstünde duramıyo bakamıyorum gidip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Bi daha evcil hayvan alan tolganın ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 yazık ya üzüldüm şimdi, ben de 8+ sene besledim evin ufak çocuğu gibiydi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Dartanian said: Bi daha evcil hayvan alan tolganın ak. ulan bi günde sadece bi günde 10 kanaryam öldü su koymayı unututğum için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Benim de köpeğim falan var abi yok yani istemiyorum hayvan. İnsan uzun süre kaınca bağlanıyo çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 bana koymuyor artık her yaz en az 20 civciv kuş ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Yan yattı ölmek üzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ÖLdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 başta kuş lan bu ölse ne olur diyorsun ama zaman geçtikçe bağlanıyorsun.insan üzülüyor ölünce :(.narin hayvanlar bide ota boka hastalanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 başın saolsun dartanian, cik cik öttüğü seni keyiflendirdiği, kıl ettiği günlere şükretmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Başın sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 :( 1-2 karış derine göm ki kediler falan çıkarmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 abi yemin ediyorum dartanianın son 2 mesajını troll sandım konuyu dartanianın açtığını görünce öfkem dindi başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Sağolun abi.. Odamdaydım kanat çırpış sesi geldi son çırpınışıymış öldü... Hala kendime gelemedim çok fena alışıyo insan 10 seneye yakındır bizde, beraber büyüdük.. Gömdük derine. Anneannem bizimle yaşıyo ve en çok onunla ilgilenen oydu.Uyuyodu öldüğünde haberi yok daha nasıl söylicem uyandığında bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 yapılacak bişey kalmamış o zaman. bi zaman sonra yeni yavru bi kuş alırsın unutmaya çalışırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 aynısı benimde başıma geldi başıma geldi evcil hayvan alıp beslemeyiz normalde biz seninki gibi evin içine girdi sahibini arayıp bulamadık geçici olarak 10sene kadar bizimle kaldı en çok ben ilgilenirdim daha ben eve gelmeden sokak başında hissederdi geldiğimi evi alarm durumuna geçirirdi öterek. 6sene önce artık çok yaşlanmıştı eskisi gibi uçamıyordu veterinerlere götürdük çok iyi yaşadığını yaşına göre çok genç olduğunu ama artık vadesinin yaklaştığını söylediydiler. Bir gece seninki gibi çırpınmaya başladı annem çağırdı sadece uzaktan gördüm korkudan yanına gidemediydim can çekişini ölüşünü izliyemedim dayanamadım ölüsünü bile göremedim..Evcil hayvan ne beslemek ne de almak istiyorum o yüzden. İnsan bağlandı mı çok koyuyor ayrılık, bir muhabbet kuşunda böyle dağılınıyorsa yakınlarımız gittiğinde ne olacak düşünmek bile istemiyorum. Başın sağolsun, iyi anılarını hatırlayıp kendini rahatlatmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 başın saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Cok uzuldum basin sagolsun. Cok yakin bir zaman once ben de minigimi kaybettim. 16 yasindaydi, ocak ayini gorebilseydi 17 sine giricekti. Sirtindaki yaglikda tumor oldugu icin inanilmaz kanamasi ve tahminim izdirabi vardi. 3 sene sirti o sekilde yasadi, son senesi cok kotuydu. Neredeyse 2 sene boyunca her gun tuylerini ve yarasini batikonla temizleyip merhem surdum. Normalde ele gelmekten nefret eden o kus, ilac zamani geldiginde -muhtemelen acisini hafiflettigi icin- elime yatar pamuk ile yarasini temizlememi beklerdi. Yem yiyemeyecek kadar hareketi kisitli oldugu zamanlarda ailecek perisan olduk biz de yemek yiyemedik resmen, acisini dindirmek icin ilac ile uyutmayi bile dusundum ne elim gitti ne yuregim. Hala dusunurum bencillik mi yaptim, dogrusunu mu yaptim diye. Bunlari anlatmamin sebebi sizinle mutlu bir hayat surup en azindan acisini kisa bir sure yasamasinin , uzun sureli olarak aci cekmesinden daha iyi olduguydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Sağolun arkadaşlar.Görmek istemedim kafesini bile attım O kadar alışmışım ki uyanıp salona gittiğimde öpücük atıcakmış gibi hissettim.Onun durduğu yeri boş görmek üzüyo. Dediğiniz gibi o tümörle yaşamak onu çok kısıtlıyodu zaten canını yakıyodu belliydi.Daha fazla acı çekmesindense ölmesi iyi oldu. Umarım mutlu eedebilmişizdir yaşadığı süre boyunca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Annanene söylemekten çekinme onlar ölüm mevzuna çok daha alışık ve muhtemelen senden çok daha sakin karşılar. Başınız saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 bizimkide geçen ay öldü kapıya sıkıştı 3 yaşındaydı daha evdeki herkez ağladı abi çok kötü olduk alışıyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar