Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhabbet Kuşum

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Ölmek üzere....

Bi yaz günü balkonda otururken kafama konmuştu ve ben ne olduğunu anlamadan yarasa sanıp korkup içeri kaçmıştım ve peşimden gelerek girmişti.Kafes aldık ve bakmaya başladık.Kendime cips almak için bakkala gitmeye üşenen o mutlu olsun diye oyuncak alırdım sıkıldığını farkettiğinde

İlk söylediği kelime Tolgaydı onun söylemesi zor olmasına rağmen yarım yamalak söylese de...

Saldığımda aynı ilk geldiğindeki gibi hep kafama konardı.

Çırpınıyo şimdi...
Sosyal ağlarda paylaş

Sağolun abi..

Odamdaydım kanat çırpış sesi geldi son çırpınışıymış öldü...

Hala kendime gelemedim çok fena alışıyo insan 10 seneye yakındır bizde, beraber büyüdük..

Gömdük derine.

Anneannem bizimle yaşıyo ve en çok onunla ilgilenen oydu.Uyuyodu öldüğünde haberi yok daha nasıl söylicem uyandığında bilmiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

aynısı benimde başıma geldi başıma geldi evcil hayvan alıp beslemeyiz normalde biz seninki gibi evin içine girdi sahibini arayıp bulamadık geçici olarak 10sene kadar bizimle kaldı en çok ben ilgilenirdim daha ben eve gelmeden sokak başında hissederdi geldiğimi evi alarm durumuna geçirirdi öterek. 6sene önce artık çok yaşlanmıştı eskisi gibi uçamıyordu veterinerlere götürdük çok iyi yaşadığını yaşına göre çok genç olduğunu ama artık vadesinin yaklaştığını söylediydiler. Bir gece seninki gibi çırpınmaya başladı annem çağırdı sadece uzaktan gördüm korkudan yanına gidemediydim can çekişini ölüşünü izliyemedim dayanamadım ölüsünü bile göremedim..Evcil hayvan ne beslemek ne de almak istiyorum o yüzden. İnsan bağlandı mı çok koyuyor ayrılık, bir muhabbet kuşunda böyle dağılınıyorsa yakınlarımız gittiğinde ne olacak düşünmek bile istemiyorum.

Başın sağolsun, iyi anılarını hatırlayıp kendini rahatlatmanı tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Cok uzuldum basin sagolsun.

Cok yakin bir zaman once ben de minigimi kaybettim. 16 yasindaydi, ocak ayini gorebilseydi 17 sine giricekti. Sirtindaki yaglikda tumor oldugu icin inanilmaz kanamasi ve tahminim izdirabi vardi. 3 sene sirti o sekilde yasadi, son senesi cok kotuydu. Neredeyse 2 sene boyunca her gun tuylerini ve yarasini batikonla temizleyip merhem surdum. Normalde ele gelmekten nefret eden o kus, ilac zamani geldiginde -muhtemelen acisini hafiflettigi icin- elime yatar pamuk ile yarasini temizlememi beklerdi.

Yem yiyemeyecek kadar hareketi kisitli oldugu zamanlarda ailecek perisan olduk biz de yemek yiyemedik resmen, acisini dindirmek icin ilac ile uyutmayi bile dusundum ne elim gitti ne yuregim. Hala dusunurum bencillik mi yaptim, dogrusunu mu yaptim diye.

Bunlari anlatmamin sebebi sizinle mutlu bir hayat surup en azindan acisini kisa bir sure yasamasinin , uzun sureli olarak aci cekmesinden daha iyi olduguydu.
Sosyal ağlarda paylaş

Sağolun arkadaşlar.Görmek istemedim kafesini bile attım

O kadar alışmışım ki uyanıp salona gittiğimde öpücük atıcakmış gibi hissettim.Onun durduğu yeri boş görmek üzüyo.

Dediğiniz gibi o tümörle yaşamak onu çok kısıtlıyodu zaten canını yakıyodu belliydi.Daha fazla acı çekmesindense ölmesi iyi oldu.

Umarım mutlu eedebilmişizdir yaşadığı süre boyunca..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...