Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

park halinde çarpma

PrudenT

Öne çıkan mesajlar

bugün biri sağ arka kapıya girip çıkmış sağolsun. kapı yamulmuş camla arasında boşluk falan oluşmuş dış kısmın. kasko park halindeki çarpmaları vb. de kapsıyor. bu durumda izlememiz gereken prosedür nedir, normal kaza ile aynı mı? çarpan belli değil çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

kaskoyu bozdurcaksan direk yapıyolar zaten de bozdurmadan nasıl yapılır dersen, mini hasar kapsamına giriyosa ki senin dediğin biraz büyük sanki auto king yapıyo beleşe anlaşmalıysa kaskonla.

onun dışında bir arkadaşım polis çağır tutanak tuttur trafik sigortası karşılar kaskon bozulmaz gibi bir laf etti ancak kimse sorsam olmaz dedi. bu bilgiyi verify ettiremedim bu ara götüremeyeceğim içinde arabayı üşendim tam araştırmadım.

welcome to the club ayrıca. bi buçuk ayda 3 kere oldu bana.
Sosyal ağlarda paylaş

ya daha önce de oldu da ufak şeylerdi kendimiz yaptırdık kaskoyu bozmamak için.

kasko zaten iki üç ay önce kaldırıma patlatınca arabayı bozulmuştu yani o açıdan sıkıntı yok sdf.

hatta o olayda toparlanan tertemiz olan kapıya aynı hafta biri çarptı yine, lan ne adamlar var nası yapıyolar anlamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

kaskona bağlı, kaskoların senelik belirli sayıda mini ve midi onarım hakkı bulunuyo.

bozmadan halledebilirler. direk anlaşmalı bi servise gidiyosun kasko evrakları ehliyet ruhsat. beyanını yapıyosun sabah kalktım eve gidicekken gördüm, aracı aradım bulamadım çarpıp kaçmış falan diye. o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Etrafta kamera falan varsa ve sen aracın plakasını tespit edebiliyorsan dilekçe yazıp, karakoldan çarpan aracın plakasını içeren bir tutanak alıyorsun ve hasarsızlığın bozulmadan yaptırıyorsun. Sigorta şirketinin hasarı tanzim edeceği bir karşı taraf bulabilmen gerekli kısaca.

Kuzene sattığımız A4'ü hafriyat kamyonu yarmıştı. Sormuş etrafa en sonunda yakındaki bir inşaat kalfasından aracın plakasını ve şöförün iletişim bilgilerini almış. 2 gün aradı ama adamlar oralı olup da gelmediler. O da karakolda "çorba parası" eşliğinde bir tutanak yazdırdı; aracın plakasını ve şoförün bilgilerini içeren. Doğuş Oto Maslak'da yaptırdı sorunsuzca :)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

onun dışında bir arkadaşım polis çağır tutanak tuttur trafik sigortası karşılar kaskon bozulmaz gibi bir laf etti ancak kimse sorsam olmaz dedi. bu bilgiyi verify ettiremedim bu ara götüremeyeceğim içinde arabayı üşendim tam araştırmadım.

yok bu olay olmuyor. trafik sigortası, sigortalı aracın hasarını değil, karşı tarafın hasarını karşılıyor. çarpıp giden adam belli olmadığı için trafik sigortası işe yaramaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bozdurun kaskoyu ne olacak ki? Ben arabayı satmadan önce %60 kazasızlık hedesi vardı(maksimum bu kadar oluyormuş sanırım) bi kere bile kullanmadan milyarlar ödemiş oldum. Daha yeni araba almadım ilk göz ağrımla idare ediyorum arayıp duruyorlar araba aldınız mı eski kaskonuzu arabanıza geçirelim hede hödö die. Hiç kaza yapmadım bissürü para verdim ararlar tabi. Lazım olduğunda kullanın yani boşa gitmesin paranız..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...

up.

Bizim araba park halindeyken (3-4 gündür yatıyordu) köşeyi dönemeyen bir araç sürücü kapısını ezmiş gitmiş. Çok fazla sıkıntı yok gibi, vakumla düzelir diye düşünüyorum fakat camı açınca kapanmadığını farkettim. Durumu farkettiğimizde saat 15:30 civarıydı. Servisi aradım, kapatıyoruz isterseniz gelin bırakın Pazartesi bakalım dediler. Bizde de kapalı garaj olmadığı için mecburen arabayı servise bıraktık.

Aşağıda 2 tane resim var, sizce hasar ne durumdadır? Camın kapanmaması işi biraz canımızı sıktı. Ayrıca, kasko yerine trafik sigortasına ödetmenin bir yolu var mıdır?

Sosyal ağlarda paylaş

geçen benim sitede de başıma geldi.

bizim park yerleri belli daire daire ilerliyor... daire 24 benim daire 25te de bir bmw var, hep park ederken kesin bu geçirecek bir gün diyordum.

nitekim bir ara iş için düzcede olduğum haftanın sonunda eve geldiğimde güvenlik geldi, abi senin kıza tıklatmışlar dedi. Kim lan o dedim. Beyaz bmw bir kadın dedi kocasının kartını bıraktı dedi. neyse adamı aradım öderim hasarınızı sıkıntı yok dedi.

ok dedim.

tldr diyenler için konuya zerre yardımı olmayan bir post işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim eski araca çöp kamyonu değdirmişti. Komşular görmüş söylediler.

Ertesi gün yine çöp toplarken gittik ya böyle böyle diye, "abi ben diildim diğer şöfördür" dedi. Sonra diğer şöförü denk getirdik "abi ben diilim diğer şöför" dedi.

Baktık git belediyeye o saatte kim kullanıyodu ıvır zıvır uğraşıcaz, hasar da sadece hafif derin bi çizik, göçme yok. ABV dedi babam bırakmıştı sdfgd.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir arkadaşın tanıdığı kaportacıya bıraktım. Haftasonu alıyorum, hayırlısı bakalım.

Beğenirsem yazarım adresini telefonunu.

Serviste gözlemlediğim şu oldu; onlarca araç var ve adamlar yetiştirmeye çalışıyor. Durum böyle olunca parçaları düzeltmektesen değiştirmek hem getiri hem de iş gücü için daha cazip hale geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...