sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Sırf iphone sevmediğim için ve dokunmatik karşıtı + qwerty hastası olduğum için BB 9900 bold alınır mı? Verilen paraya yazık mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 vites geçirmeyi seviyorum diye uçak kullanmamak gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 bi arkadasımda var içim gidiyo valla hala keşke alsaydım iphone yerine diye ayrıca 9900 dokunmatik ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 oha 8gb bellek mi diyo ben mi yanlış görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 hafıza kartı var bb lerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 I am shocked and totally surprised with this "article" like we haven't seen enough mindless idiots in the media who are Apple fanboys.... Learn to think for yourself then you are worthy of a Blackberry... Until then you are one of Steve Jobs' lemmings... sırf bu yüzden BB alınır şuan asljdasdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 sırf o yüzden android alınır abi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 paran varsa alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 dokunmatik tatava da qwerty klavye de ondan daha iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 valla push mail olayı da baya cazip aslında. qwerty sevdam da çok uzun süre kullanmış olduğumdan ve alışmış olduğumdan dolayı. dokunmatikte kesinlikle rahat edemiyorum iphone ve xperia kullandım olmuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ya bende karar veremiyorum BB 9900 ile HTC sensation XE arasında kaldım 2sinin fiyatı alcağım yerde aynı sizce ne tercih etmeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 barnacle said: vites geçirmeyi seviyorum diye uçak kullanmamak gibi bişey. DAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Merhabalar, Ben iş için BB 9000 kullanıyordum sonrasında iphone 4'e geçiş yaptım ama maillerim klavye olayı yüzünden aksamaya başladı, şu an 9900 kullanıyorum ve çok memnunum, maillere eskisi gibi hızlı dönmeye başladım, iş için bence klavyeli Blackberry iPhone'dan çok daha iyi (iş için kısmına dikkatinizi çekerim.) Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 BB 9900 kullanıyorum. IP den tek farkı ateri gibi oyunların yok. Geri kanal herşey aynı. Dokunmatiği çok başarılı. Eğer apple fan boy değilsen çok seversin. Program açma hızı ve reaksiyonları çok hızlı. Tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ya bu devirde hala bb kullanan var mi? adamlarin ceo lari bile kabul etti, birakti isi :) aranizda hic interenete giren falanda yok herhalde telefondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 matama said: ya bu devirde hala bb kullanan var mi? adamlarin ceo lari bile kabul etti, birakti isi :) aranizda hic interenete giren falanda yok herhalde telefondan Mesajımı daha dikkatli okumanı tavsiye ederim, kullanım rahatlığı ve ayaküstü mail yazabilme hızım iPHone ile karşılaştırılamaz, iPhone'a alttan eklentili bir klavye gelirse düşünebilirim ama şu an iş için maalesef zor, özellikle gün içinde bu kadar fazla mail trafiğim varken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Android'i swype ile kullan? Işık hızında mail yaz :) http://www.youtube.com/watch?v=WuP6AQPRpUg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 bb yatislarda, yeni ceo kurtarabilicek mi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 merak ettiğim şey ceo değişimi fln sizi nası etkiliyor, sanki executive departmanında takılıyorsunuz eskiden offer ettiği herşeyi hala sunuyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 9900 çok iyi telefon. diğer bb'lerden filan çok fazla daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bb 9900 alana kadar nokia al yarı fiyatına onlar da şirket batmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 sana x10 mini pro gibi telefon lazım abi. madem qwerty hastasısın benim gibi. bi araştır derim. varsa büyük bi tane klavyeli ona da bakabilirsin. hayatım kolaylaştı resmen. + olarak android win+win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar