Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Başbakan çıkar kendi çapında hakaret eder olay biter. Son 15 günde kulis yaparsan olacağı budur. Bundan sonra fransız firmalara ister iş ver ister verme çok da umrundaydı Fransanın nasılsa 1 aya unutturacak hükümet bu FAILi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ne olmus ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 fransızlar tasarlayıp geçirmişler bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 afiyet olsun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Sarkozy'de kendisini RTE seviyesine indirmiş lol. Demokratık Avrupa bıdı bıdısı altında konuşma yasağı koymak Ülkemiz en demokratik çağını yaşıyor diyen RTE kadar epic fail. bunlar esasında tam birbirinin kalemi iki adam da işte siyaset bozuyor aralarını ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Çok iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Buyukelciyi cekeriz bagira cagira, 15 gun sonra geri yollariz. Yapacagimiz yaptirim ancak bu kadar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 yarısı geçse ne olacaktı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Viktor said: benjani said: kahvaltıyı paris'te yapcaz. yapilmisti http://www.robinsonenville.net/hitler_tour_eiffel.jpg Badass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 duuuudeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Etap etap yaptırım uygulayacakmış lol. Lan adamlar geçirdi yasayı daha ne etap etabı. Bu şu demek. Göstermelik bir iki ufak şey yaparız sonra nasıl olsa unutulur gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 bi kaset skandalı daha patlatırlar bir de unutturmak için. oh tamam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 penguen vb dergilerden tasarinin tamaminin GECtigi bir karikatur bekliyorum. kriz teget gecicek, kriz bi dokunup gecicek vb tadinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 world of tanks açıyorum şimdi, bütün fransız tanklarını patlatıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 hitler yahudileri temizleyeceğine şu fransızları temizleseydide,en azından ne boka yaradığı belli olmayan gururlu zannedilen bir millet yok olurdu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Başlığı okurken her seferinde geçti kısmından sonra hakikaten geçti he demeden edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 türkiye abilerine atarlanmaya başladı hem politik hem ekonomik anlamda. o yüzden bastırmak ya da karıştırabilmek için onlarda giderek agresif ve hırçın olacaklar. türkiye rakamsal ekonomik büyümeyi sürdürürse 10 20 sene daha hic bi şey ifade etmez bu tasarılar falan filan. benim görüşüm bu. neticede parayı veren düdüğü çalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 işte ben de böyle düşünmek istiyorum. gerçekten ne içiyorsunuz bana da söyleyin sudan mıdır ekmekten midir nedendir. arkadaş ne politikası ne ekonomisi? bütün devletler bize ayar üstüne ayar veriyor. dış politikada sürekli azarlanıyoruz. ırak bile azarlıyor. 400 milyar dolar borç, cari açık uçmuş. hala başarı atarlanma deniliyor. atıyorsunuz o konuda haklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Türkiyenin rakamsal ekonomik büyümesi ekonominin uzun vadede iyileşmesi anlamına gelmiyor şu anki hükümetin izlediği politikayla moonfall. 10 20 sene sonra böyle giderse tasarı masarıyı bırak, maddi olarak kale alınacak bir Türkiye bile kalmayacak. katılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 sıkıntı yok birand olaya el attı çözülür şimdi dsljfsş http://www.zapkolik.com/391057/mehmet-ali-biranddan-sarkozye-fransizca-cagri.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 okuduğunu anlamayanlar için; rakamsal ekonomik büyüme: türkiyenin ekonomisi büyümüyor şişiyor sadece rakamlarda büyüyoruz gelişiyoruz gibi gözüküyor. her ne kadar durumun aslı bu olsada rakamsal olarak büyümeye devam edersek sesimiz daha gür çıkar. ben yaşasın ekonomimiz cok iyiye gidiyor daha gücleniyoruz demedim. ama en nihayetinde genel seyir bunu gösteriyor. güçlü gözükenin sesi daha çok çıkar hepsi bu atarlanma: türkiye nin dış politikasına ve mevcut hükümetin üst kadrolarının üslubuna bir eleştiriydi. ona saldırı buna gider buna yol verme gibi mahalle uslubuyla iş yapılıyor anlamına geliyordu. başarı kelimesini ben cümlelerimde göremedim. sen en iyisi bir göz doktoruna görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 acilen başkonsolos geri cekilmelidir! ertesi gün lokum veya keste sekeriyle geri gönderilip fransızların gönlü alınmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 saplashaman said: hitler yahudileri temizleyeceğine şu fransızları temizleseydide,en azından ne boka yaradığı belli olmayan gururlu zannedilen bir millet yok olurdu şimdi Spoken like a true nazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ekonomi gelişiyor denmiş dış kaynaklardan akan borç para kesildiği anda türkiye diye devlet kalmıcak sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 moonfall said: türkiye abilerine atarlanmaya başladı hem politik hem ekonomik anlamda. o yüzden bastırmak ya da karıştırabilmek için onlarda giderek agresif ve hırçın olacaklar. türkiye rakamsal ekonomik büyümeyi sürdürürse 10 20 sene daha hic bi şey ifade etmez bu tasarılar falan filan. benim görüşüm bu. neticede parayı veren düdüğü çalıyo.şakaysa çok banal ciddiyse pathetic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar