BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ya ben de adam döverim ya :( valla döverim lan ama az döverim, yine de döverim
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 BabacumMostors said: ya ben de adam döverim ya :( valla döverim lan ama az döverim, yine de döverim OF NE TATLISIN YA. http://i.imgur.com/1sPSV.jpg
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 seni dovegim diye geliyo boyle saclari sallaya sallaya.
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Allah escape'i alıp yerine aynı tier jaffa'yı verdi işte. Tek farkı vajinaı oldugu için banlanmıyor beyin kusmuguyla kapladıgı zaman database'i.
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 yumruklarımı konusturmak istiyorum
elifg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 aente tabi ki. Pati dışından da dövmek istediğim biri oldu bugün, telefonda 'kes beee!' diye bağırdım ama yanımda olsa kaval kemiğine tekmeyi yemişti.
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 xunn said: Allah escape'i alıp yerine aynı tier jaffa'yı verdi işte. Tek farkı vajinaı oldugu için banlanmıyor beyin kusmuguyla kapladıgı zaman database'i. canın sıkılmış senin . niye banlanacakmışım? pis pis konuşan sen önüne gelene saldıran banlatan sen . şirin şey seni.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Phyxinsevgilisi said: yumruklarımı konusturmak istiyorum kukla olaylarına girebilirsin
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 jaffa said: xunn said: Allah escape'i alıp yerine aynı tier jaffa'yı verdi işte. Tek farkı vajinaı oldugu için banlanmıyor beyin kusmuguyla kapladıgı zaman database'i. canın sıkılmış senin . niye banlanacakmışım? pis pis konuşan sen önüne gelene saldıran banlatan sen . şirin şey seni. Bana özel mesajdan küfrettiğin için tabii ki. Trollemek kural dışı değil, ve tek postta sana küfrettirebilmem beni İsa yapıyor. Take it easy mortal. Aluriel said: banlatma milleti xunn çogayıp No can do. http://i.imgur.com/2S3Ns.png
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ben karşı komşumu dövmek istiyorum. köpek besliyorlar, insan azmanı siyah kara illet birşey. ne zaman siteye arabasız girsem o it orda, ve bana havlıyor. bir gün dayanamadım bağlayın şunu dedim, kocaman adamsın heybetinden utan dedi kadın.
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 hiç yok öyle biri ya. ama arada random dövesim geliyo sokaktakileri.
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ay xunn okuyan gören duyan da sanacak ki ana avrat incil tevrat gittim. sen karşındaki kıza ' sevişecek miyiz' dersen o da sana bas git manasında .... git diyebilir yani. alemsin. hatta verdiğim tepki normal olduğu için banlanmadım bence cinsel organım sayesinde değil :)
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Patronumu. Böyle kafasının pekmezini akıtasım var. 5-10 dişini de kırdım mı görev tamamdır.
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 xunn-jaffa kavgasında her zaman xunn'u tutarım.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 escape'i alıp bonec'in suratına vurmak istiyorum ben.
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 bağıran insanların ağzına iliştirmek istiyorum
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 jaffa said: ay xunn okuyan gören duyan da sanacak ki ana avrat incil tevrat gittim. sen karşındaki kıza ' sevişecek miyiz' dersen o da sana bas git manasında .... git diyebilir yani. alemsin. hatta verdiğim tepki normal olduğu için banlanmadım bence cinsel organım sayesinde değil :) Len pms'in ne zaman biter diye öm at. Pms'im bitmeden sevişemiyor muyuz derim tabi. Buna gidip küfredersen sokmalı tabi gülerim.
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Xaenin said: escape'i alıp bonec'in suratına vurmak istiyorum ben. Bone'un nasıl hala post atma izni var gerçekten bilmiyorum. Normal üye roleplayi yapmaya calısan kanser hücresi gibi.
Öne çıkan mesajlar