Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 yok abi allah belasını versin, belirgin bir şikayetim de yok genel bir rahatsızlık hissi var. 20 gün sonra askere gidicem gitmeden halledeyim diye yarın 3. farklı doktora kıçımı göstericem. bugün gittiğim ameliyat mameliyat dedi, tanıdık doktor ameliyata gerek kalmadan ilaçla hallederiz falan diyor.
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 sıkıntı abi işte tarif de edemiyorum asd öyle adı konabilecek bişey değil, tam ağrı gibi de değil. anal çatlak mı diye anlamak için muayene esnasında kuyruk sokumuna doğru dokundu ama, acıdan zıpladım (tabi içerden muayene asd) troll çabasıysa da bu, anladın sen onu.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 yok abi, korktum simdi bende de mi var lan acaba diye, ne kadar detayli bilgi alirsak o kadar az parmaklatmak gerekir asdf. bosuna alemenyon boru sokturtmayalim.
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 abi çatlağın en büyük belirtisi, tuvaletini yaptıktan sonra yanma hissiymiş. eğer kabızsan da tuvaletini yaparken tarif edilemez acılar yaşıyormuşsun. (henüz bu acıyı tatma şerefine erişemedim) kronik anal fissür kıvamına gelirsen ilaçla tedavisi yok, botoks ya da cerrahi müdahale.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 off popom terlemeye basladi okudukca.
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 tuvalette sıçarken böyle kakanızda cam kırıkları varmış gibi oluyor. öyle oluyor çatlak. arkadaşım anlattı.
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=hwj661n0gmE
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ANAL FISSURE http://i.imgur.com/YaTpFPY.png
pamir455 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Bu milleti anlamıyorum 3 saat önce rektosigmodioskopi oldum 110 cm görüntülenme yapıldı düşünün normalde 40 cm bakıyorlar. bağırsağa hava verirken bir acı falan olmadı. Anestezi falanda almadım akşam birde sabah lavman kullandım sadece. İşlem kesinlikle acı vermiyor ama huzursuzluk verici bir işlem 110 cm gibi bir derinliğe girerse huzursuzluk hissediyorsunuz. Sonra geriye doğru çekmeye başlıyor yavaş yavaş o zaman rahatlama geliyor. Huzursuzluk hissi toplasan 30 saniye 1 dakika sürmedi. 15 gün stres yaptım saçma sapan ekşi sözlükteki gerizekalı herifler yüzünden işlemi olduktan sonra bu mu dedim ya bu kadar basit miydi dedim ki düşünün 110 cm resmen kolonoskopi oldum. Eğer insanları rahatlatmak için böyle konuşuyorsam en adı şerefsizim ne yaşadiysam onu yazıyorum. Gidin yaptırın temiz sonucu elinize aldınız mı yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz 1
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 110cm virali sanırım son ana kadar nasıl bir reklama bağlanacak diyordum bu konu için üyelik aldığına göre derinden etkilenmişsin. geçmiş olsun
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 pamir brazzersta mi calisiyosun ?
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 abi bu kadar 110 cm okurken bir an "yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz"u seçti gözlerim en son satırda. Eyvah dedim ne geliyor acaba.
neokrasi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 pamir455, 05.04.2023 15:38 tarihinde dedi ki: Bu milleti anlamıyorum 3 saat önce rektosigmodioskopi oldum 110 cm görüntülenme yapıldı düşünün normalde 40 cm bakıyorlar. bağırsağa hava verirken bir acı falan olmadı. Anestezi falanda almadım akşam birde sabah lavman kullandım sadece. İşlem kesinlikle acı vermiyor ama huzursuzluk verici bir işlem 110 cm gibi bir derinliğe girerse huzursuzluk hissediyorsunuz. Sonra geriye doğru çekmeye başlıyor yavaş yavaş o zaman rahatlama geliyor. Huzursuzluk hissi toplasan 30 saniye 1 dakika sürmedi. 15 gün stres yaptım saçma sapan ekşi sözlükteki gerizekalı herifler yüzünden işlemi olduktan sonra bu mu dedim ya bu kadar basit miydi dedim ki düşünün 110 cm resmen kolonoskopi oldum. Eğer insanları rahatlatmak için böyle konuşuyorsam en adı şerefsizim ne yaşadiysam onu yazıyorum. Gidin yaptırın temiz sonucu elinize aldınız mı yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz öyle bi anlattın ki yaptırasım geldi. 2
benjani Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 10 yıl önce ben de anestisiz yaptırmıştım.tek sıkıntı doktarın rahat ol gazın gelirse osur demesine rağmen çekindiğim osuramamak olmuştu.
incredibull Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 seneler önce babam mide kanaması geçirdiğinde hastanede endoskopi yaptırması gerekti, bizi bu tetkiklerin yapıldığı bi odaya götürdüler. biz odada beklerken perdeyle ayrılmış kısımda 50li yaşlarda acı eşiği düşük bir amca kolonoskopi yaptırıyor. biz de istemeden kulak şahidi olduk. adam 2dk içinde tüm duyguları yaşadı. - doktor bey ne kadar daha basacaksınız - gerektiği kadar basacağız. gazınızı çıkarın tutmayın - off anam anam uyyy - ne kadar sokacaksınız ARRRGH (odayı inleten bi osuruk) - bismilla bismllaa ZOORT - doktor aman aman UFFF - (asistan) bitiyor amca az kaldı - bitsin bitsin nolur uyyy anam (bi osuruk daha) - doktor bey rahatlıyorum - allahım çok rahatlıyorum. bitti mi - (amcanın eşi) inşallah bitecek inşallah (sessizlik ve kısa kısa osuruklar) - geçmiş olsun bu odaların sesleri 7/24 live stream edilmeli 1 2
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 ben osurdukça kıkır kıkır gülerim ya 1
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 osuruga gulenin osuruk kadar akli yoktur 1
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 pamir455, 5.04.2023 15:38 tarihinde dedi ki: Bu milleti anlamıyorum 3 saat önce rektosigmodioskopi oldum 110 cm görüntülenme yapıldı düşünün normalde 40 cm bakıyorlar. bağırsağa hava verirken bir acı falan olmadı. Anestezi falanda almadım akşam birde sabah lavman kullandım sadece. İşlem kesinlikle acı vermiyor ama huzursuzluk verici bir işlem 110 cm gibi bir derinliğe girerse huzursuzluk hissediyorsunuz. Sonra geriye doğru çekmeye başlıyor yavaş yavaş o zaman rahatlama geliyor. Huzursuzluk hissi toplasan 30 saniye 1 dakika sürmedi. 15 gün stres yaptım saçma sapan ekşi sözlükteki gerizekalı herifler yüzünden işlemi olduktan sonra bu mu dedim ya bu kadar basit miydi dedim ki düşünün 110 cm resmen kolonoskopi oldum. Eğer insanları rahatlatmak için böyle konuşuyorsam en adı şerefsizim ne yaşadiysam onu yazıyorum. Gidin yaptırın temiz sonucu elinize aldınız mı yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz adama helal olsun yalnız. yaptırmış, abartıldığı kadar yok korkmayın diye bir de rastgele sitelere girip bilgi verme ihtiyacı hissetmiş. gerçek bir sosyal sorumluluk. teşekkür ediyorum bu bilgi için.
Öne çıkan mesajlar