Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Aklıma geldi birden. Bir nedeni yok. Göreceli olarak düşünürsek, hayatımda gördüğüm en iyi işletim sistemlerindendi bu. Süperdi. Hakkını yediler çok BeOS babanın. Zamanın çok ötesindeydi. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/ae/BeOS_Desktop.png
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 10 yıl önce battılar. Haiku kullanılabilen bir şey değil günümüz şartlarında.
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 İlginç, hiç duymamıştım böyle bir işletim sistemini. Bir araştırayım vakit bulunca. =)
sharky Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Zamanın ötesinde miydi ? Yok artık. Hiç bir zaman aynı dönem varolan Linux larla başedemedi.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Çocukken hep kullanırdım, ergenliğin başlarında da kullandım. Güzeldi. Hatta parada anlaşabilselerdi MacOS bunun üzerine kurulacaktı Unix'i bırakıp. Son kullanıcı açısından zamanının ötesindeydi bence, o zamanlar ötesini de bilmezdim zaten.
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 pcnette çıkmıştı. 90 bilmem kaç yılında tam hatırlamıyorum. benim de arada bir aklıma gelir böyle gider sonra.
Öne çıkan mesajlar