Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Aklıma geldi birden. Bir nedeni yok. Göreceli olarak düşünürsek, hayatımda gördüğüm en iyi işletim sistemlerindendi bu. Süperdi. Hakkını yediler çok BeOS babanın. Zamanın çok ötesindeydi. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/ae/BeOS_Desktop.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 haiku var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 artık kullanılmıyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 10 yıl önce battılar. Haiku kullanılabilen bir şey değil günümüz şartlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 İlginç, hiç duymamıştım böyle bir işletim sistemini. Bir araştırayım vakit bulunca. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Zamanın ötesinde miydi ? Yok artık. Hiç bir zaman aynı dönem varolan Linux larla başedemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Çocukken hep kullanırdım, ergenliğin başlarında da kullandım. Güzeldi. Hatta parada anlaşabilselerdi MacOS bunun üzerine kurulacaktı Unix'i bırakıp. Son kullanıcı açısından zamanının ötesindeydi bence, o zamanlar ötesini de bilmezdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 OS/2 çakması gibi duruyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 http://www.therestartpage.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 asddfsafads iyimis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 pcnette çıkmıştı. 90 bilmem kaç yılında tam hatırlamıyorum. benim de arada bir aklıma gelir böyle gider sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar